lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Couldn't exec server.cfg
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-13-2003, 12:18 PM   #1
DanCole42
Lurker
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3
Couldn't exec server.cfg

When I try to start a dedicated Win32 server, even with the most BASIC settings (the default server.cfg file), it starts to load, but then after something like "Common Initialization" it says "couldn't exec server.cfg," then it gives a large hitch warning and then... nothing. Any ideas?

-Legendary Master Keyan Farlander, The Jedi Order
the-jedi-order.netfirms.com
DanCole42 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-13-2003, 12:54 PM   #2
Amidala from Chop Shop
Politically-correct jerk
 
Join Date: Mar 2003
Location: In exile
Posts: 1,433
There is something wrong with your server.cfg file. It could be a missing punctuation mark, a typo, or something very small like that, but it can keep you server from starting.
Amidala from Chop Shop is offline   you may: quote & reply,
Old 10-13-2003, 01:16 PM   #3
DanCole42
Lurker
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3
No, that's not it...

I'm using the default server.cfg file... I also tried using Kurgan's exact configuration. I tried my old Outcast cfg file... none worked. Here's the default:

// Server Config
seta sv_hostname "jedi-ded v1.0.0.0"
//seta g_motd "woot"
//rconpassword "a clever password"

// gametypes
// 0 = FFA
// 3 = DUEL one on one tournament
// 4 = POWER DUEL
// 6 = TEAM DEATHMATCH
// 7 = SIEGE
// 8 = CTF
set g_gametype 0

seta sv_maxclients 16
seta g_inactivity 0
sv_maxRate 10000
set g_allowvote 1
set timelimit 20
set capturelimit 20
set g_autoMapCycle 1

map mp/ffa1

Any ideas?
DanCole42 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-13-2003, 04:06 PM   #4
Amidala from Chop Shop
Politically-correct jerk
 
Join Date: Mar 2003
Location: In exile
Posts: 1,433
That file looks OK, so the server may be having trouble finding the file. Is it named server.cfg and is it in the \GameData\base folder?
Amidala from Chop Shop is offline   you may: quote & reply,
Old 10-13-2003, 04:10 PM   #5
DanCole42
Lurker
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3
<sheepish> Oops...

It's supposed to be in the base folder, not the gamedata folder? Well... hmm... uhh... I think I may know what's wrong then.
Thanks!
DanCole42 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Dedicated Server > Couldn't exec server.cfg

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:54 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.