lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Cool cheats i found out *SPOILERS*
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-26-2003, 06:08 AM   #41
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
the following picture, sadly, is fake. I spawned boba fett then used fx_freeze 1, then used npc kill all and force gripped it front if it, but it looks cool anyways


Flamethrower

P.S. this thread has 40 posts; 23 of them are mine
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-26-2003, 02:09 PM   #42
SW83
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 7
What IF . . .

If the character is based on the "Kyle" model, for instance, "SP Anakin for JA". Would you type in the console command screen . . .

playermodel kyle model_default model_default Model_default

to keep Anakin's image on the playermodel during the cutscenes???
Thanks
SW83 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-26-2003, 02:33 PM   #43
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
i believe so, but if that doesn't work then try just typing whatever the custom model file is (e.g. SP_anakin1)
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-27-2003, 04:18 AM   #44
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Quote:
Originally posted by ig64
P.S. this thread has 40 posts; 23 of them are mine

23 are yours because you double posted and tripple posted. Next time, edit your post.




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 10-27-2003, 09:04 AM   #45
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
Quote:
23 are yours because you double posted and tripple posted. Next time, edit your post.
now when did I do that? if i triple posted, I would have said the same thing three times. i think i know why i have a lot of posts in this thread:

Quote:
anyways, i'm not shure if anyone has seen this before but i found out how to get saber daggers:
Quote:
how do you get the daggers?
Quote:
i opened up the console and typed cam_disable and the cinema bars dissapeard and i appeared in the room
Quote:
How can you play in/ or during cutsecnes?
Quote:
playermodel model model_default model_default Model_default doing this overwrites playermodel player and puts your selected model in the cut-scenes
Quote:
i have a question oh cheating master if i change my player model it always goes to default in cutscenes is it possible to have ur cheated model in cutscenes?
learn to read (j/k)
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-27-2003, 09:21 AM   #46
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Not nessary, tripple post doesn't mean you will have 3 post with the same thing.

it means like u posted 3 times in a row.




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 10-27-2003, 10:08 AM   #47
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
WELL MAYBE I JUST DIDN'T FEEL LIKE EDITING THEM... ok well, i guess your right...
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-27-2003, 02:57 PM   #48
SW83
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 7
Leave him be . . .

Can't you see that he is helping US ALL! ! !

Why don't you stop being such a "Taddle-Tale".

I have NO problem with him posting all the time. His information is very good.
SW83 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-27-2003, 03:02 PM   #49
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
Amen
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-27-2003, 11:44 PM   #50
mytmous
Rookie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 17
ig64 found a new one for you.


in MP

cg_drawgun 0

takes the gun away makes for good screenshots.

haven't tested it in SP yet.
mytmous is offline   you may: quote & reply,
Old 10-27-2003, 11:49 PM   #51
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by mytmous
ig64 found a new one for you.


in MP

cg_drawgun 0

takes the gun away makes for good screenshots.

haven't tested it in SP yet.
i know, but how bout you just use cg_draw2d 0 to take it all away?

believe me ive used tab for all the letters of the alfabet(wow, i forgot how to spell that, im tired) in the console, ive seen just about all cvars and cmds

theres also a cg_drawcrosshair 0 and a cg_drawhud 0 and a cg_drawammowarning(or something like that)

but good job though
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-28-2003, 11:30 AM   #52
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
i am taking requests for pre-automated moves.

example: i used to have a bind where i would use the dual saber butterfly and throw the saber while i was doing it the catch it as soon as i landed (i lost it though )
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-29-2003, 01:23 AM   #53
MaximumGain
Rookie
 
MaximumGain's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Scylla Server
Posts: 104
Post

if tjhey had they jedi outcast kicks, I'd ask for a kick followed downward stab.

Can someone please list all the "secret" MP models you can use? I know there's /model/jawa but what else is there?


Miless Phule, Scylla Server
Homeplanet: Naboo, Datooine
Occupation: Tailor

MaximumGain is offline   you may: quote & reply,
Old 10-29-2003, 04:31 AM   #54
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Quote:
Originally posted by MaximumGain
if tjhey had they jedi outcast kicks, I'd ask for a kick followed downward stab.

Can someone please list all the "secret" MP models you can use? I know there's /model/jawa but what else is there?
There should be a:

model reborn/boss
model reborn/fencer
model reborn/acrobat
model imperial/officer
model imperial/commander





Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 10-29-2003, 05:43 AM   #55
MaximumGain
Rookie
 
MaximumGain's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Scylla Server
Posts: 104
Yeah, I remember those from JKO. Anyone know of any others? I heard of one that could could be the ghost of Morgan but never got it to work.


Miless Phule, Scylla Server
Homeplanet: Naboo, Datooine
Occupation: Tailor

MaximumGain is offline   you may: quote & reply,
Old 10-29-2003, 05:49 AM   #56
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Quote:
Originally posted by MaximumGain
Yeah, I remember those from JKO. Anyone know of any others? I heard of one that could could be the ghost of Morgan but never got it to work.
i think its model morgan/ghost or somethin'




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 10-29-2003, 08:55 AM   #57
mytmous
Rookie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 17
hey is there anyway to make the staff throw work in MP?

what would the multiplayer comands be to change sabers,

if I type in the saber cmds
I get saberattackcycle, saber1, saber2
listed along with saber cmd unknown

Any Ideas?
mytmous is offline   you may: quote & reply,
Old 10-30-2003, 01:54 AM   #58
MaximumGain
Rookie
 
MaximumGain's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Scylla Server
Posts: 104
Quote:
Originally posted by |GG|Crow_Nest
i think its model morgan/ghost or somethin'
Does it actually work????


Miless Phule, Scylla Server
Homeplanet: Naboo, Datooine
Occupation: Tailor

MaximumGain is offline   you may: quote & reply,
Old 10-30-2003, 04:10 AM   #59
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Quote:
Originally posted by MaximumGain
Does it actually work????
I can't remember. i think it works.




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 10-30-2003, 05:17 AM   #60
MaximumGain
Rookie
 
MaximumGain's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Scylla Server
Posts: 104
lol, well, I'll try it and take a look.

Anyone know of any others?


Miless Phule, Scylla Server
Homeplanet: Naboo, Datooine
Occupation: Tailor

MaximumGain is offline   you may: quote & reply,
Old 10-30-2003, 05:30 AM   #61
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
model r2d2. (Only sounds) I haven't tried this in JA yet.




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 10-30-2003, 08:34 AM   #62
DeathStriker
Rookie
 
DeathStriker's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 74
model imperial/officer
model imperial/commander
model stormtrooper/officer
model prisoner/elder
model prisoner/elder2
model prisoner/merchant



DeathStriker is offline   you may: quote & reply,
Old 10-30-2003, 10:49 AM   #63
Astrotoy7
A Face from The Past
 
Astrotoy7's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 10,284
Notable contributor Helpful! Folder extraordinaire LFN Staff Member 
Ha !

Quote:
Originally posted by |GG|Crow_Nest
23 are yours because you double posted and tripple posted. Next time, edit your post.
This sounds like a lovers tiff ! C'mon Crow ! The lil guy luvs ya, ever since you dubbed him the cheat master !!! Be nice to him, he finds cool stuff !

MTFBWYA

BTW ig64 - I know you seem attached to your 'game n watch' avatar, but why dont you use one of those cool ig88 pics i linked you to and make a more MANLY avatar !!!


Asinus asinum fricat
Astrotoy7 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-30-2003, 10:52 AM   #64
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Re: Ha !

Quote:
Originally posted by Astrotoy7
This sounds like a lovers tiff ! C'mon Crow ! The lil guy luvs ya, ever since you dubbed him the cheat master !!! Be nice to him, he finds cool stuff !
Ok ok.

Quote:
250+ posts ! I'm a Tusken ! Sorry about your momz Ani !
Congrats, you are now the werid master!




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 10-30-2003, 12:47 PM   #65
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
Quote:
BTW ig64 - I know you seem attached to your 'game n watch' avatar, but why dont you use one of those cool ig88 pics i linked you to and make a more MANLY avatar !!!
Mr. Game and Watch can be as "manly" as i want him to be and i have no need to change avatars... but thanks anyways

btw. your isnt exactly "manly" either

one more thing...

i made this
|
v
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-31-2003, 08:23 AM   #66
Trubs pet cat
Lurker
 
Trubs pet cat's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 7
models for mp not in menu :

model prisoner/elder
model prisoner/elder2
model prisoner/merchant
model cultist/green
model cultist/brown
model human_merc/key_carrier
model human_merc/racto
model imperial/commander
model imperial/officer
model jedi/j2
model jedi/master
model reborn/boss
model reborn_twin/boss
model stormtrooper/officer
model tavion_new/possessed
model jawa


i stomp on kittens!!!!!!
Trubs pet cat is offline   you may: quote & reply,
Old 10-31-2003, 01:09 PM   #67
mytmous
Rookie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 17
IG-64, got two questions.

1 how do you get the mind trick where it lets you take control of people in MP? Or do you do everything in SP?

2 is there a way to change sabers or do the staff throw in MP?
mytmous is offline   you may: quote & reply,
Old 10-31-2003, 01:26 PM   #68
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Quote:
Originally posted by mytmous
1 how do you get the mind trick where it lets you take control of people in MP? Or do you do everything in SP?
"setforceall 9" in console.




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 10-31-2003, 01:30 PM   #69
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
I do everything in SP

btw. sorry for the delay in cheats, my brother has to play galaxies non stop, Happy Halloween, IG-64
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-31-2003, 11:51 PM   #70
MaximumGain
Rookie
 
MaximumGain's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Scylla Server
Posts: 104
ok so we got:

Models:
model prisoner/elder
model prisoner/elder2
model prisoner/merchant
model cultist/green
model cultist/brown
model human_merc/key_carrier
model human_merc/racto
model imperial/commander
model imperial/officer
model jawa
model jedi/j2
model jedi/master
model reborn/boss
model reborn_twin/boss
model stormtrooper/officer
model tavion_new/possessed

Possible:
model morgan/ghost

any others???


Miless Phule, Scylla Server
Homeplanet: Naboo, Datooine
Occupation: Tailor

MaximumGain is offline   you may: quote & reply,
Old 11-01-2003, 03:23 AM   #71
Syzerian
Rookie
 
Syzerian's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: New Zealand
Posts: 229
i was just wondering would in anyway be possible to get say roshs head on a stormys suit that would be awesome


Syzerian is offline   you may: quote & reply,
Old 11-01-2003, 03:42 AM   #72
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Take rosh's head and put it on the stormtroopers suit you mean?





Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 11-02-2003, 12:32 AM   #73
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
ive never tried this, but... extract assets1, copy a .skin file from one model to the other and name it something else, that way you could toggle another head/torso/lower in-game

now, if this worked, then someone could make a assets1 file that has a generic model that has all .skins in one folder e.g. model custom head_rosh torso_stormtrooper lower_kyle

think this would work? if it does, then someone get going with that assets1 file
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-02-2003, 04:10 AM   #74
jc12
Lurker
 
jc12's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 3
is there a way to change saber colors ingame? It says cheats are not enabled on this server. Also how do you change to 2 sabers or single or double bladed during the game?
jc12 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-02-2003, 08:03 AM   #75
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Quote:
Originally posted by jc12
is there a way to change saber colors ingame? It says cheats are not enabled on this server. Also how do you change to 2 sabers or single or double bladed during the game?

Type "devmapall" first.

saber single_[1-9] for single saber

saber single_[1-9] single_[1-9] for dual sabers

saber dual_[1-5] for saberstaff

NOTE: The nunbers represent the hilt numbers.

sabercolor 1 [color] [color] to change the color for saberstaff

sabercolor 1 [color] to change color for single saber

sabercolor 1 [color] sabercolor 2 [color] (I think) to change color for dual sabers




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 11-02-2003, 10:35 AM   #76
Trubs pet cat
Lurker
 
Trubs pet cat's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 7
Quote:
Originally posted by MaximumGain
Possible:
model morgan/ghost
No. its not


i stomp on kittens!!!!!!
Trubs pet cat is offline   you may: quote & reply,
Old 11-04-2003, 02:08 AM   #77
jc12
Lurker
 
jc12's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 3
I have a problem when using the cheating model during cutscenes. For some reason when I type (using Desann as an example) playermodel desann desann_default desann_default desann_default instead of desann I get a white desann for some strange reason. Why arent i getting the real model?
jc12 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-04-2003, 05:02 AM   #78
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,316
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Most of this stuff has already been covered extensively in the "Not Enough Customization" thread but I guess people get to experience it again "for the first time here."

Heh. Anyway, no offense.

The Morgan Ghost skin was a hidden skin in JK2, but it was removed in the 1.03 patch. So I doubt it's in JA...


If you guys get too carried away "increasing your post counts" remember any admin can reset your post count if they feel you're just posting to up your count. ; )


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 11-04-2003, 06:24 AM   #79
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by jc12
I have a problem when using the cheating model during cutscenes. For some reason when I type (using Desann as an example) playermodel desann desann_default desann_default desann_default instead of desann I get a white desann for some strange reason. Why arent i getting the real model?
its model_default sorry if I was too vauge(sp?)...
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2003, 04:00 AM   #80
jc12
Lurker
 
jc12's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 3
Post

thanks IG-64 i was a real idiot on that cheating stuff But im glad your here to help me!
jc12 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > Cool cheats i found out *SPOILERS*

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:03 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.