lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: questions, questions!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-02-2003, 09:22 PM   #1
Szico VII
Rookie
 
Szico VII's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 137
questions, questions!

some more questions:

how do you make a circle? (for say a rotating disc)

in behaveED I made a cutscene script, and it worked, so i deleted all the ref-tags and info_nuls. but then, when i made another one with new cameras, it always starts from where one of the original camera angles was and then moves to the ones that are actually there. what am i doing wrong?

how do you make text appear with cutscenes?
Szico VII is offline   you may: quote & reply,
Old 11-02-2003, 09:24 PM   #2
Rankith
Rookie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27
I think for a circle just make a cylinder and then put a cap on it.
Rankith is offline   you may: quote & reply,
Old 11-02-2003, 09:27 PM   #3
Lil Killa
lunatic
 
Lil Killa's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Pants
Posts: 1,502
for the circle....

curve> cylinder

to make a cylinder. then you may want to cap it or thiken it depending on what you are trying to do and both of those can alse be found in the curve menu. Don't know anything about cutscenes though...

Lil Killa is offline   you may: quote & reply,
Old 11-09-2003, 11:19 AM   #4
dood
 
dood's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 33
I got 2 guestons to:
- how add trees and a statue this sith from last sp level in JA
- how create a visibylity teleport... i wos made a brush who work like teleport but in game this teleport is invisibylity?


I apologize for my English…
I still learn…
dood is offline   you may: quote & reply,
Old 11-09-2003, 09:41 PM   #5
Szico VII
Rookie
 
Szico VII's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 137
i see
you want a visible teleport. one you can see?
you can either....... use the trigger brush for the teleport (which i assume u already have) and then put the actual brush that looks like a teleporter directly behind it. or, simply texture the back end of the trigger brush, .i.e. the side you dont walk into, and leave the rest as a trigger brush. trigger brushes dont show up in game.
Szico VII is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > questions, questions!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:40 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.