lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: 'Melee Mod' is awesome!!!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-06-2003, 03:55 AM   #81
Flatlegz
Lurker
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 3
Quote:
Originally posted by ChangKhan[RAVEN]
You probably have other mods in your base dir, this is inadvisable as the different pk3 files can conflict. Really, all mods should be in their own dir...
Um, I still get that blasted error. I've tried to make the dir and everything, still no dice. Please help yo.
Flatlegz is offline   you may: quote & reply,
Old 12-06-2003, 05:09 AM   #82
Flatlegz
Lurker
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 3
my bad, I reinstalled the game and it fixed it!! This **** is stabbing good fun
Flatlegz is offline   you may: quote & reply,
Old 12-06-2003, 05:13 AM   #83
Flatlegz
Lurker
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 3
alright. i got one.

How do i spawn other melee weps during other single player missions. (IE.... "saber dual_2" for the double blade saber)
Flatlegz is offline   you may: quote & reply,
Old 12-06-2003, 03:46 PM   #84
darkmatter55
Lurker
 
darkmatter55's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 5
does anyone know the npc commands to spawn the custom npcs?
darkmatter55 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-06-2003, 05:48 PM   #85
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
Quote:
Originally posted by darkmatter55
does anyone know the npc commands to spawn the custom npcs?
And this is related to melee mod how?


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 12-06-2003, 06:47 PM   #86
Azrael666
Rookie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 57
I expect he means the modified Alora and Tavion models.

I dont have time right now, but i used the bind_melee.cfg to get all the weapons in singleplayer, i expect if you open that up in textpad (I think it should be in melees folder).

For added amusement in the ladder mode, set "g_corpseremovealtime 0" and watch the bodies mount up! I wonder if there is a command to stop the blood stains vanishsing (I expect that stuff like cuts in the walls made by sabers would stick around too if there was)
Azrael666 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-07-2003, 05:01 AM   #87
Covax
 
Covax's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Ottawa, Canada
Posts: 374
Heh, yea this is all good stuff. I've been tinkering with the stuff, to eventualy release in a new WMA mod.

A cool 'Flaming Fist' and 'Quantum Fist' effect:
http://members.rogers.com/covax/flamefist.jpg
http://members.rogers.com/covax/qfist.jpg

Ya punch a guy, he flies across a room with a glowing burn mark on his chest... Prefect for anyone in the market for a Dragon Ball Z type-mod.

All I need to figure out is how to get steam to rise and a punch animation...
Covax is offline   you may: quote & reply,
Old 12-07-2003, 05:42 PM   #88
Azrael666
Rookie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 57
I want to make it so my hair goes yellow and stuff! Now thats a mod right there!

Are the existing 'unarmed' punch actions no good for you?
Azrael666 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-07-2003, 06:38 PM   #89
Jobie
Rookie
 
Jobie's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: UK south
Posts: 19
They call me a plugger

Actually I gotta say, the Kill Bill track is called "Battle without honour or Humanity" The soundtrack rocks....

To here bits of it for free, simply wait for us to finish mod, then download then serve cold.......

http://www.lucasforums.com/showthrea...hreadid=119063
Jobie is offline   you may: quote & reply,
Old 12-07-2003, 07:03 PM   #90
kmd
Rookie
 
Join Date: Sep 2003
Location: your mind MUHAHAHAAAA!
Posts: 177
in one of the weapons updates, how do you get the chainsaw to work????? like what is the command to get it, saber chainsaw1 does not seem to work
kmd is offline   you may: quote & reply,
Old 12-08-2003, 01:44 AM   #91
Kinnopio?
 
Kinnopio?'s Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: next to a computer
Posts: 13
Is there a way to play the normal SP game with melee weapons, ie the claws? Using "saber claw1" works for the two handers, but only gives one claw, how would I get 2 so I can dual wield?
Kinnopio? is offline   you may: quote & reply,
Old 12-08-2003, 01:59 AM   #92
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
"saber claw1 claw1" I beleive.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 12-08-2003, 05:47 AM   #93
Covax
 
Covax's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Ottawa, Canada
Posts: 374
Quote:
Originally posted by Azrael666
Are the existing 'unarmed' punch actions no good for you?
Oh they're good enough... I'm just too lazy and/or dumb to figure out animations for myself...
Covax is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > 'Melee Mod' is awesome!!!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:30 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.