lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: help with dedacated server
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-04-2003, 12:01 AM   #1
jubei yagyu
Lurker
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1
help with dedacated server

ok...im just tryin to see if i can get it up but i can never see it in any of the server lists..i have looked on gamespy the all seeing eye and the one in game...i have no router

this is what the cfg file looks like

is there something wrong with this ? please help

// Server Config
seta sv_hostname "lalala"
//seta g_motd "pepsi is good"
//rconpassword "donno"

// gametypes
// 0 = FFA
// 3 = DUEL one on one tournament
// 4 = POWER DUEL
// 6 = TEAM DEATHMATCH
// 7 = SIEGE
// 8 = CTF
set g_gametype 0

seta sv_maxclients 8
seta g_inactivity 0
sv_maxRate 10000
set g_allowvote 1
set timelimit 999
set capturelimit 999
set g_autoMapCycle 1

seta sv_master1 "masterjk3.ravensoft.com"
seta sv_master2 "master.qtracker.com"
seta sv_master3 "63.146.124.53"
seta sv_master4 "204.97.248.90"
seta sv_master5 "clanservers.net"
seta sv_master6 "master0.gamespy.com"

map mp/ffa1
jubei yagyu is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2003, 08:44 PM   #2
Celladur
Rookie
 
Celladur's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 74
I don't know much about Servers but that looks fine to me.
Celladur is offline   you may: quote & reply,
Old 12-21-2003, 05:47 AM   #3
Andy867
McCan Caoma
 
Andy867's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: The Shire
Posts: 3,236
Quote:
Originally posted by Celladur
I don't know much about Servers but that looks fine to me.
Well, I see a big problem already. Depending upon your connection to the net (CABLE, DSL, ISDN, etc) that sv_maxrate is going to kill some of your users that are like dialup. Dial-up users maxrate is only 4,000 so they will be constantly pinging out, same with some ISDN users. Amidala from the Chop Shop knows the formula for setting the maxrate, course I just set mine to like 2,000 and it works great for all users.

And if you want an unlimited time limit, just set it to:
seta timelimit "0"

and you know you having voting enable, which will allow them to switch maps themselves, etc.


Shut yo face before I punch you in the mouth, break your teeth and call you Snaggle-tooth.
Andy867 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Dedicated Server > help with dedacated server

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:27 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.