lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Pop-Up Blockers
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-03-2004, 03:29 AM   #1
gotcha8903
Rookie
 
gotcha8903's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Central FLorida
Posts: 156
Pop-Up Blockers

does anyone know any good working free ones? I do spy-tracker and virus scan and still get them
gotcha8903 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-03-2004, 03:42 AM   #2
Anthony
Thats it.
 
Anthony's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Canuckistan
Posts: 1,734
Current Game: Life
Forum Veteran 
well, I have some experiance with two.

One, is the google toolbar, and the other is admuncher.


The google toolbar is free, and very useful, as you can search for stuff without even going to google. It works well.


admuncher, on the other hand, isn't free, but blocks a lot of stuff, including ads on the page. I think it costs 20 bucks or something.

EDIT: by the way, both of the things you mentioned do not kill pop ups at all. Try ad-aware too.


Anthony is offline   you may: quote & reply,
Old 01-03-2004, 03:51 AM   #3
Samuel Dravis
 
Samuel Dravis's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,973
Or you could get a new browser like Netscape 7 or Opera or... you get the picture. I use Opera, and it loads pages much faster than IE or Netscape as well.


"Words are deeds." - Wittgenstein
Samuel Dravis is offline   you may: quote & reply,
Old 01-03-2004, 07:07 AM   #4
Darth Groovy
The Dapper Zabrak
 
Darth Groovy's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Jun 2002
Location: Joliet, IL, USA
Posts: 11,297
Current Game: Awaiting Greatness from PS4!
10 year veteran! Hot Topic Starter LFN Staff Member LucasCast staff 
Panicware's Pop Up stopper is available on download.com. It does work, but you DO have to hit the ctrl key to open alternate windows.
Darth Groovy is offline   you may: quote & reply,
Old 01-03-2004, 11:18 AM   #5
The_One
The Dude Abides
 
The_One's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Kent, England
Posts: 1,543
Google Toolbar works well for me - top stuff!



Dark Forces: A Mod for Jedi Academy
Webmaster

Maude Lebowski: What do you do for recreation?
The Dude: Oh, the usual. I bowl. Drive around. The occasional acid flashback.
The_One is offline   you may: quote & reply,
Old 01-03-2004, 07:00 PM   #6
gotcha8903
Rookie
 
gotcha8903's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Central FLorida
Posts: 156
thanks, will these work while you are playing a game too?
examp.-during a duel in JA, it sucks to have to click on the game five times before you can move again
gotcha8903 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-03-2004, 07:06 PM   #7
DarkLord60
Something In the Way
 
DarkLord60's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: MI
Posts: 2,436
I also suggest goole toolbar and that you download Ad-aware for those offline pop-ups


_____________________________________________
]

DarkLord60 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-03-2004, 07:11 PM   #8
Datheus
Whosawhatnow?
 
Datheus's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Adrift
Posts: 1,425
Hold it. Do you mean this, gotcha?


No software is needed to get rid of these...

You'll first need administrative priviliages.

1.) Go into the Control Panel.
2.) Open Admisitrative Tools.
3.) Go to Services.
4.) Scroll until you see "Messenger".
5.) Right click it and select "Stop" from the context menu.
6.) Right click again and choose Properties.
7.) Go to the "Start up type" drop down menu and select "Disabled"
8.) Click OK.

That should fix those.

Last edited by Datheus; 01-03-2004 at 07:24 PM.
Datheus is offline   you may: quote & reply,
Old 01-04-2004, 12:19 AM   #9
DarkLord60
Something In the Way
 
DarkLord60's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: MI
Posts: 2,436
Not those pop ups real on line pop ups that is called SPYWARE. I know how to do it I am a computer technician lol.


_____________________________________________
]

DarkLord60 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-04-2004, 12:33 AM   #10
Joetheeskimo
Statusless
 
Joetheeskimo's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,923
Current Game: KotOR
Google toolbar is the only one I've used and it works.

Joetheeskimo is offline   you may: quote & reply,
Old 01-04-2004, 01:26 AM   #11
Agen
The Spoon Guy
 
Agen's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: A house
Posts: 5,216
Meh, google toolbar is a bit daft, I'd suggest noads, Top class, sure you might have to spend a week killing all the ads but then it makes for absolutely brill surfing
Agen is offline   you may: quote & reply,
Old 01-04-2004, 01:31 AM   #12
Jedi Luke
Veteran
 
Jedi Luke's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: At home
Posts: 861
Google's doing the job for me.




Dark Forces MOD for Jedi Academy

Mapper, Icarus Scripter
______________________________

Reborn Ancient Jedi TC Mod

Beta Tester
-----------------------------------------------
Sig made by Roxstar! AWESOME gif sig made by IG-64! Thanks dudes, you rock!
Jedi Luke is offline   you may: quote & reply,
Old 01-04-2004, 01:33 AM   #13
gotcha8903
Rookie
 
gotcha8903's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Central FLorida
Posts: 156
Quote:
1.) Go into the Control Panel.
2.) Open Admisitrative Tools.
3.) Go to Services.
4.) Scroll until you see "Messenger".
5.) Right click it and select "Stop" from the context menu.
6.) Right click again and choose Properties.
7.) Go to the "Start up type" drop down menu and select "Disabled"
8.) Click OK.
already tried that

i d/l google toolbar, installed, and so far, no pop-ups! yay
gotcha8903 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-04-2004, 04:31 AM   #14
DarkLord60
Something In the Way
 
DarkLord60's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: MI
Posts: 2,436
Glad to see you got your problem figured out.


_____________________________________________
]

DarkLord60 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-04-2004, 04:43 AM   #15
Acrylic
...
 
Acrylic's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 4,931
Quote:
Originally posted by gotcha8903
already tried that
well, thing you CAN do..is delete windows messenger, and use MSN messenger instead. Windows messenger is the cause of the problem. You gotta go into Regedit...but forgot how. google it.





...
Acrylic is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Community > Yoda’s Swamp > Pop-Up Blockers

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:08 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.