lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: OpenStore buggy?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-07-2004, 12:46 PM   #1
andargor
Rookie
 
andargor's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 66
OpenStore buggy?

I'm trying to find a user-friendly way of choosing models and emotes for characters, and I was thinking of using the Aurora "store" functionality (the shopping interface, which I would dub "Andargor's Extradimensional Emporium" ).

I would then dump in there all the different model changing items, and perhaps Jawa's Jedi level up items and basically any other items. For example, there could be an item that allows party selection or return to Ebon Hawk at any point.

This could be called up using a shield item at anytime in the game. The way I'm testing it right now is my shield mod which basically calls something like this (the code is at home, so this is approximative and from memory):

Code:
object oStore = CreateObject(OBJECT_TYPE_STORE,"plc_plstccrat",GetLocation(GetFirstPC()));
CreateItemOnObject("G1_I_BELT001",oStore);
OpenStore(oStore,GetFirstPC(),0,100); // Sell at full price, buy free
Now this works fine, I activate the item, and the store screen pops up and the Baragwin Stealth Generator is in the store.

However, the price seems messed up. A very large number appears, almost as if the price is corrupted. Now, if I close the store, and open it again, sometimes everything looks correct, and if I do it again, it's screwed up again.

So I'm at a loss, being so close to having something really useful. Could it have something to do with the fact that I'm opening a blueprint instead of an instance? Should I actually create a dummy character (UTC) to hold the store, and invoke that?

Andargor

Last edited by andargor; 01-07-2004 at 01:45 PM.
andargor is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > OpenStore buggy?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:42 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.