lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Kotor Tool - v1.0.2210.16738 (2006-1-19 12:38)
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-25-2004, 01:16 PM   #281
StormTrooper789
Junior Member
 
StormTrooper789's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Millington,TN
Posts: 258
NwNEditor is better than GFF editor at *.git file modification and it also handles FLOATs better. So move from GFF editor to NwNEditor today!
StormTrooper789 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-25-2004, 04:56 PM   #282
Fred Tetra
Kotor Tool Guy
 
Fred Tetra's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: What a creepy photo, eh? Had to use it!
Posts: 947
Hot Topic Starter LFN Staff Member Helpful! Notable contributor 
New version of Kotor Tool: v1.0.1636.25345 (2004-6-24)

New features:
* TPC2TGA is NOT required at all now. TPC files can be extracted and saved directly now.

* Addtional information is displayed about the game modules under RIMs | Modules;
a description and location for each module is displayed, based on settings in the Kotor Tool
Options dialog. Both are off by default.

* New HTML-based help file w/contributions from T7Nowhere

* Kotor Tool version and date stored in GFF files that it writes so that compatibility tracking can be performed.

On a sadder note , I'm still having problems with my PC's hard drive; if anyone would like to show their appreciation for my development efforts in Kotor Tool, I could really use a few $$ donation to replace it before it totally wonks out on me. Those interested may contact me at the email address in the readme.txt file or via PM. Thanks!

Oh, and thanks to Achillies, the one person so far that actually made a donation!
Fred Tetra is offline   you may: quote & reply,
Old 06-26-2004, 11:06 AM   #283
StormTrooper789
Junior Member
 
StormTrooper789's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Millington,TN
Posts: 258
By the way things are progressing I can tell that KOTOR Tool will be Knights of the Old Republic's Toolset. Keep up the good work, this program is getting cooler by every update.
StormTrooper789 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-26-2004, 02:15 PM   #284
StormTrooper789
Junior Member
 
StormTrooper789's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Millington,TN
Posts: 258
Sorry if this is considered double-posting, but can you, the creator of Kotor Tool, make it able to be used at 800 x 600 resolution because I cannot use your *.utc file editor for it is to big for the screen. 1024 x 768 makes the monitor go crazy so please implement that.
StormTrooper789 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-28-2004, 01:52 AM   #285
Fred Tetra
Kotor Tool Guy
 
Fred Tetra's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: What a creepy photo, eh? Had to use it!
Posts: 947
Hot Topic Starter LFN Staff Member Helpful! Notable contributor 
New version of Kotor Tool: v1.0.1639.1013 (2004-6-27)

New features:
* Minor Fix: Identified Description and Template ResRef in UTI Editor were accidently left marked as "Read-Only".

Thanks to T7Nowhere for catching this!


On a sadder note , I'm still having problems with my PC's hard drive; if anyone would like to show their appreciation for my development efforts in Kotor Tool, I could really use a few $$ donation to replace it before it totally wonks out on me. Those interested may contact me at the email address in the readme.txt file or via PM. Thanks!

Oh, and thanks to Achillies, the one person so far that actually made a donation! [/B]
Fred Tetra is offline   you may: quote & reply,
Old 06-28-2004, 01:55 AM   #286
Fred Tetra
Kotor Tool Guy
 
Fred Tetra's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: What a creepy photo, eh? Had to use it!
Posts: 947
Hot Topic Starter LFN Staff Member Helpful! Notable contributor 
Quote:
Originally posted by StormTrooper789
Sorry if this is considered double-posting, but can you, the creator of Kotor Tool, make it able to be used at 800 x 600 resolution because I cannot use your *.utc file editor for it is to big for the screen. 1024 x 768 makes the monitor go crazy so please implement that.
800 x 600 is so 1998!

Unfortunately, I have too little time to redesign the editors; sorry!
Fred Tetra is offline   you may: quote & reply,
Old 06-28-2004, 07:30 PM   #287
StormTrooper789
Junior Member
 
StormTrooper789's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Millington,TN
Posts: 258
Nevermind for I now am back with my better monitor which supports 1024 x 768 so u can ignore what I said.

By the way, I can't wait 4 the module editor. I can live by using the whereami cheat.
StormTrooper789 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-29-2004, 06:20 PM   #288
Break Ya Neck
Rookie
 
Break Ya Neck's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Belgium-@loSta
Posts: 16
************** Exception Text **************
System.ArgumentException: The currency separator information specified in the NumberFormatInfo is ambiguous for parsing.
at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.DoubleType. Parse(String Value, NumberFormatInfo NumberFormat)
at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.IntegerType .FromString(String Value)
at kotor_tool.KotorTreeNode.get_ResTypeStr()
at kotor_tool.KotorTreeNode..ctor(KeyEntry ke)
at kotor_tool.frmMain.BuildTreeView(String keypath)
at kotor_tool.frmMain.TreeView_BeforeExpand(Object sender, TreeViewCancelEventArgs e)
at System.Windows.Forms.TreeView.OnBeforeExpand(TreeV iewCancelEventArgs e)
at System.Windows.Forms.TreeView.TvnExpanding(NMTREEV IEW* nmtv)
at System.Windows.Forms.TreeView.WmNotify(Message& m)
at System.Windows.Forms.TreeView.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.OnMessage (Message& m)
at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.WndProc(M essage& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

guess this aint very normal


Call nine eleven, then call your reverand
Then call heaven, here I come lord
Live by the gun, die by the gun
A eye for an eye when you live and die by this war
Break Ya Neck is offline   you may: quote & reply,
Old 06-29-2004, 09:24 PM   #289
Achilles
Dapper Chimp
 
Achilles's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 8,204
Helpful! Veteran Modder Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by Fred Tetra

Oh, and thanks to Achillies, the one person so far that actually made a donation!
Wow, that's really sad. I don't like to pass judgement without all the facts, but I have to admit that I'm amazed by this.

*Does the math in his head*
20 modders on the board, multipled by $5 = $100 towards a new hard drive.

At the risk of flaming:

Hey Fred, it sounds like all those people who put "Thanks to Fred Tetra and the KotOR Tool" in their Readme's aren't willing to put their money where their mouths are.

Come on everyone, a couple of bucks each to give a little something back to the guy that made all this possible for us??? I think each of us can afford it.
Achilles is offline   you may: quote & reply,
Old 06-30-2004, 11:03 AM   #290
StormTrooper789
Junior Member
 
StormTrooper789's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Millington,TN
Posts: 258
Quote:
Originally posted by Break Ya Neck
************** Exception Text **************
System.ArgumentException: The currency separator information specified in the NumberFormatInfo is ambiguous for parsing.
at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.DoubleType. Parse(String Value, NumberFormatInfo NumberFormat)
at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.IntegerType .FromString(String Value)
at kotor_tool.KotorTreeNode.get_ResTypeStr()
at kotor_tool.KotorTreeNode..ctor(KeyEntry ke)
at kotor_tool.frmMain.BuildTreeView(String keypath)
at kotor_tool.frmMain.TreeView_BeforeExpand(Object sender, TreeViewCancelEventArgs e)
at System.Windows.Forms.TreeView.OnBeforeExpand(TreeV iewCancelEventArgs e)
at System.Windows.Forms.TreeView.TvnExpanding(NMTREEV IEW* nmtv)
at System.Windows.Forms.TreeView.WmNotify(Message& m)
at System.Windows.Forms.TreeView.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.OnMessage (Message& m)
at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.WndProc(M essage& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

guess this aint very normal
Fred Tetra already said to someone else not to post all the error info. Just PM him or E-mail him. Oh, Break Ya Neck that's kind of like posting the source code. Well, not really.
StormTrooper789 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-30-2004, 05:59 PM   #291
StormTrooper789
Junior Member
 
StormTrooper789's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Millington,TN
Posts: 258
Quote:
Originally posted by andargor
Bioware loves mods. NWN Toolset anyone?

The problem is LucasArts.

Andargor
The problem is not Lucasarts, Andargor, because if they didn't support them Holowan Laboratories wouldn't even exist. It is Bioware's choice to release a toolset. They don't want to release it for they are being paid by Microsoft not to release one.

Thus, my explanation renders your statement...INCORRECT.
StormTrooper789 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2004, 01:06 AM   #292
Fred Tetra
Kotor Tool Guy
 
Fred Tetra's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: What a creepy photo, eh? Had to use it!
Posts: 947
Hot Topic Starter LFN Staff Member Helpful! Notable contributor 
New version of Kotor Tool: v1.0.1641.42876 (2004-6-30)

New features:
* Possible fix for "currency separator information..." error. This should help people with non-US operating systems.

* New Higher-res (double) map background support (download for extra map on web site)
Fred Tetra is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2004, 09:47 AM   #293
Lorden Darkblade
Computer Crazy
 
Lorden Darkblade's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Brazil
Posts: 1,474
It's not there to download or I cant see it.



Lorden Darkblade is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2004, 10:56 AM   #294
StormTrooper789
Junior Member
 
StormTrooper789's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Millington,TN
Posts: 258
I can't download the "double" *.map file because when I attempt the browser returns this:
Quote:
Imagemap Error
Your client did not send any coordinates. Either your client doesn't support imagemap or the map file was not accessed as a map.
What's the problem?
-------------------------------------------------------------
Quote:
Originally posted by ReLoaD2K:
It's not there to download or I cant see it.
Reload2K the website says it is 6-27-04 for download but really it is the new 6-30-04 version. Fred Tetra forgot to change the text on his website.
StormTrooper789 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2004, 04:23 PM   #295
Fred Tetra
Kotor Tool Guy
 
Fred Tetra's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: What a creepy photo, eh? Had to use it!
Posts: 947
Hot Topic Starter LFN Staff Member Helpful! Notable contributor 
I have fixed the map download link and the incorrect file description for Kotor Tool. I really have to start uploading and making changes earlier in the day when I'm more awake!
Fred Tetra is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2004, 04:38 PM   #296
Darth Khasei
Junior Member
 
Darth Khasei's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Korriban
Posts: 344
Quote:
Originally posted by StormTrooper789
The problem is not Lucasarts, Andargor, because if they didn't support them Holowan Laboratories wouldn't even exist. It is Bioware's choice to release a toolset. They don't want to release it for they are being paid by Microsoft not to release one.

Thus, my explanation renders your statement...INCORRECT.
I'm clueless on this one. Why is M$ paying them not to release a toolset?


Only the blind can see.
http://www.sunstarentertainmentinc.com
Darth Khasei is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2004, 04:58 PM   #297
Fred Tetra
Kotor Tool Guy
 
Fred Tetra's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: What a creepy photo, eh? Had to use it!
Posts: 947
Hot Topic Starter LFN Staff Member Helpful! Notable contributor 
The Kotor Tool web site now has a new look, thanks to Darth_Grandpa.
Fred Tetra is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2004, 04:59 PM   #298
Lorden Darkblade
Computer Crazy
 
Lorden Darkblade's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Brazil
Posts: 1,474
Very nice



Lorden Darkblade is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2004, 06:28 PM   #299
StormTrooper789
Junior Member
 
StormTrooper789's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Millington,TN
Posts: 258
Quote:
Originally posted by Darth Khasei
I'm clueless on this one. Why is M$ paying them not to release a toolset?
Probably so they can make more money with the X-Box.
I heard about Microsoft doing this in a news article on a gaming site, IGN, I think.
StormTrooper789 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-09-2004, 12:19 PM   #300
StormTrooper789
Junior Member
 
StormTrooper789's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Millington,TN
Posts: 258
Thread getting behind so...

BUMP!


I scored 12.03156% on the Geek Test.
What about you?

Official Internet Exploiter hater!

Did you know Microsoft wants to "Assimilate" you with their products?
StormTrooper789 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-09-2004, 01:26 PM   #301
Admiral Chemix
Rookie
 
Join Date: Dec 2003
Location: Earth, where else?
Posts: 146
having a slight problem, the 2da editor isn't popping up like it should, it acts like it popped up and I see it in the taskbar, but I see no actual window anywhere
Admiral Chemix is offline   you may: quote & reply,
Old 07-09-2004, 04:05 PM   #302
Achilles
Dapper Chimp
 
Achilles's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 8,204
Helpful! Veteran Modder Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by Admiral Chemix
having a slight problem, the 2da editor isn't popping up like it should, it acts like it popped up and I see it in the taskbar, but I see no actual window anywhere
It pops up off-screen sometimes. Try the Dock Image Viewer option to correct the problem. I love the tool but this feature seems pretty buggy =(

...either that or I don't know what I'm doing (most likely the real cause).
Achilles is offline   you may: quote & reply,
Old 07-09-2004, 04:33 PM   #303
Fred Tetra
Kotor Tool Guy
 
Fred Tetra's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: What a creepy photo, eh? Had to use it!
Posts: 947
Hot Topic Starter LFN Staff Member Helpful! Notable contributor 
When any of the Kotor Tool windows behaves in this manner, it is because the "remembered" position of the window (from the last run of Kotor Tool) is off-screen or the size is too small to show. I've had this happen to me only once, so I couldn't figure out what caused the problem. You can fix it by either deleting your settings.xml file, or by editing it, looking for overly large or small numbers in the window position/size values. I've been meaning to add some "sanity-check" code to window positioner/sizer; guess I should add it to the to-do list!

Chemix, can you email me a zipped-up version of your settings.xml file before you 'fix' it?
Fred Tetra is offline   you may: quote & reply,
Old 07-09-2004, 05:07 PM   #304
Admiral Chemix
Rookie
 
Join Date: Dec 2003
Location: Earth, where else?
Posts: 146
thnx fred, deleting the xlm file worked. I still have a cop of the file if needed
Admiral Chemix is offline   you may: quote & reply,
Old 07-09-2004, 08:53 PM   #305
Fizz
Rookie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 30
Heya guys,i'm having a problem with the kotor tool,well not really a problem you see,but i extracted the appearance.2da file and accidentaly named it kotor_tool.exe,now i can't delete the file becuase it says its in use :P anyone can help on this?
Fizz is offline   you may: quote & reply,
Old 07-10-2004, 12:58 AM   #306
Doc Valentine
Ha-Ha Kotor Modding
 
Doc Valentine's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: In the eye of the beholder.
Posts: 1,133
Veteran Modder Helpful! 
I don't mean to rush you Fred, but how is the progress on the Module editor doing? I do apologize if I seem to be rushing after all you are practically a genius if you can make your own Aurora Toolset for kotor. Really Fred, you show us that there are really no limits to modding. Glad to have your on *our* side. Once again, not rushing, just wondering if there is a date you have set or something to get it done because it is really hard editing maps not seeing what you are doing.

Sincerely,
CM GSCCC
Doc Valentine is offline   you may: quote & reply,
Old 07-11-2004, 03:28 AM   #307
Doc Valentine
Ha-Ha Kotor Modding
 
Doc Valentine's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: In the eye of the beholder.
Posts: 1,133
Veteran Modder Helpful! 
Dont want the thread to get burried

BUMPEDY BUMP BUMP BUMP


I don't need you no more in this world. I'll meet you in the next one, and don't be late.
Doc Valentine is offline   you may: quote & reply,
Old 07-11-2004, 10:17 AM   #308
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,295
Re: Dont want the thread to get burried

Don't worry Gsccc this thread never gets buried very deep and Fred regurlarily comes to the forums. He will answer your post if he thinks it apporpriate.
So pls stop bumping threads up. Read the sticky Holowan Laboratories: Forum Rules and Etiquette concerning bumping.
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-15-2004, 02:52 AM   #309
Doc Valentine
Ha-Ha Kotor Modding
 
Doc Valentine's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: In the eye of the beholder.
Posts: 1,133
Veteran Modder Helpful! 
Anyone know how he made the .map from m02aa??? Because I think I can figure out a way to save with his demo... Kind of.


I don't need you no more in this world. I'll meet you in the next one, and don't be late.
Doc Valentine is offline   you may: quote & reply,
Old 07-17-2004, 06:56 PM   #310
Fred Tetra
Kotor Tool Guy
 
Fred Tetra's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: What a creepy photo, eh? Had to use it!
Posts: 947
Hot Topic Starter LFN Staff Member Helpful! Notable contributor 
OOhhh! OOhhh! I do! I do!
Fred Tetra is offline   you may: quote & reply,
Old 07-17-2004, 06:59 PM   #311
Fred Tetra
Kotor Tool Guy
 
Fred Tetra's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: What a creepy photo, eh? Had to use it!
Posts: 947
Hot Topic Starter LFN Staff Member Helpful! Notable contributor 
Just wanted to thank Illuzion69 for his donation! Two people now!
Fred Tetra is offline   you may: quote & reply,
Old 07-20-2004, 07:09 PM   #312
StormTrooper789
Junior Member
 
StormTrooper789's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Millington,TN
Posts: 258
Quote:
Originally posted by Admiral Chemix
having a slight problem, the 2da editor isn't popping up like it should, it acts like it popped up and I see it in the taskbar, but I see no actual window anywhere
When this happens never fear, just right click the item in the task bar and click MAXIMIZE!


I scored 12.03156% on the Geek Test.
What about you?

Official Internet Exploiter hater!

Did you know Microsoft wants to "Assimilate" you with their products?
StormTrooper789 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2004, 11:31 PM   #313
Fred Tetra
Kotor Tool Guy
 
Fred Tetra's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: What a creepy photo, eh? Had to use it!
Posts: 947
Hot Topic Starter LFN Staff Member Helpful! Notable contributor 
Just wanted to thank DeathDisco for his donation! Three people now!
Fred Tetra is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2004, 11:42 PM   #314
Achilles
Dapper Chimp
 
Achilles's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 8,204
Helpful! Veteran Modder Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by Fred Tetra
Just wanted to thank DeathDisco for his donation! Three people now!
HOORAY!
Achilles is offline   you may: quote & reply,
Old 07-22-2004, 09:09 AM   #315
StormTrooper789
Junior Member
 
StormTrooper789's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Millington,TN
Posts: 258
Post Suggestions

I have a few suggestions for the Kotor Tool. Here they are:

UTD EDITOR:
Allow changing the door between static and not static. Uses the Static entry in GFF Editor.
------
A UTP Editor would be nice.

That's all I can think of.


I scored 12.03156% on the Geek Test.
What about you?

Official Internet Exploiter hater!

Did you know Microsoft wants to "Assimilate" you with their products?
StormTrooper789 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-22-2004, 05:36 PM   #316
Fred Tetra
Kotor Tool Guy
 
Fred Tetra's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: What a creepy photo, eh? Had to use it!
Posts: 947
Hot Topic Starter LFN Staff Member Helpful! Notable contributor 
Re: Suggestions

Quote:
Originally posted by StormTrooper789
I have a few suggestions for the Kotor Tool. Here they are:

UTD EDITOR:
Allow changing the door between static and not static. Uses the Static entry in GFF Editor.
------
A UTP Editor would be nice.

That's all I can think of.


What does the Static entry affect?
Fred Tetra is offline   you may: quote & reply,
Old 07-22-2004, 05:51 PM   #317
Darth Dex
Forumite
 
Darth Dex's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Look at a Map
Posts: 516
Hey how about you add a .dlg editing tool to KotOr Tool, TK102 made one, but I think a non-DOS based one would be easier.


When you start thinking you should just quit right there!

Ben says, "stop ruining my storys! You always ruin my storys."
Darth Dex is offline   you may: quote & reply,
Old 07-22-2004, 06:10 PM   #318
Achilles
Dapper Chimp
 
Achilles's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 8,204
Helpful! Veteran Modder Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by Darth Dex
Hey how about you add a .dlg editing tool to KotOr Tool, TK102 made one, but I think a non-DOS based one would be easier.
You could do it using GFF Editor, but it would be a huge pain in the...neck. I tried it once, before I discovered the dlg editor would make dialogs, and dlg editor is hands-down the winner in that race.
Achilles is offline   you may: quote & reply,
Old 07-22-2004, 06:11 PM   #319
StormTrooper789
Junior Member
 
StormTrooper789's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Millington,TN
Posts: 258
Re: Re: Suggestions

Quote:
Originally posted by Fred Tetra
What does the Static entry affect?
If the static entry equals 0 then the door is able to open. and close. If it equals one the door is just a decoration like when you see a hallway with a door that warps you , behind that openable door is a static door.
All static doors have the name of 'static' and the static entry equalling 1.

The reason why I asked this was so I and others too, could place different doors in place of static ones and still keep their static property using Kotor Tool and not GFF Editor.


I scored 12.03156% on the Geek Test.
What about you?

Official Internet Exploiter hater!

Did you know Microsoft wants to "Assimilate" you with their products?

Last edited by StormTrooper789; 07-22-2004 at 06:30 PM.
StormTrooper789 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-22-2004, 06:43 PM   #320
Darth Dex
Forumite
 
Darth Dex's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Look at a Map
Posts: 516
hmm...yeah i would like a static entry, too!


When you start thinking you should just quit right there!

Ben says, "stop ruining my storys! You always ruin my storys."
Darth Dex is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > T3-M4's Astromech Droid Center > KotOR Tool > Kotor Tool - v1.0.2210.16738 (2006-1-19 12:38)

Tags
kotor modding tool, kotor tool

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:04 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.