lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Models appearing with no Textures
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-24-2004, 09:53 PM   #1
Lord_Angelus
Rookie
 
Lord_Angelus's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 30
Cool Guy Models appearing with no Textures

Ok, i am trying to change the skins of a number of different torsos and trousers. The first torso skin worked, so I made a copy of it and changed the colours. When i loaded it into the game, the first skin appeared fine, the second was just white with no textures.

The same thing happened when I tried to skin the trousers, here is a screenshot of them.

I'm guessing I missed something, any ideas?

Lord Angelus
Lord_Angelus is offline   you may: quote & reply,
Old 01-26-2004, 06:29 PM   #2
Prime
Am I a truck or robot?
 
Prime's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Apr 2002
Location: Cybertron
Posts: 12,349
Current Game: Skyrim, Macross PS2
10 year veteran! LF Jester Veteran Modder Helpful! 
Perhaps the directory specified in the skin file is incorrect?
Prime is offline   you may: quote & reply,
Old 01-27-2004, 07:19 PM   #3
Lord_Angelus
Rookie
 
Lord_Angelus's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 30
I looked at that, the directories and files in the .skin files are correct, so I guess that isnt the problem

I have also taken a better screenshot, located here.

Lord Angelus

Last edited by Lord_Angelus; 01-27-2004 at 07:37 PM.
Lord_Angelus is offline   you may: quote & reply,
Old 02-08-2004, 02:01 PM   #4
Ziechel
Junior Member
 
Ziechel's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Germany
Posts: 266
I already had that problem, too. It came because of i deleted a line in the model_default.txt . You dont ave to delete them, you have to write *off.
If that isnt your problem, i dont know what it could be
Ziechel is offline   you may: quote & reply,
Old 02-08-2004, 06:31 PM   #5
Lord_Angelus
Rookie
 
Lord_Angelus's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 30
Cool Guy

Thanks, I just looked at the file and I think your right, even though there is nothing missing when compared to the original.

It looks like its trying to load all of the models together.

I guess I have to experiment now.

Lord Angelus
Lord_Angelus is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Skinning > Models appearing with no Textures

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:11 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.