lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Lucasformian Quiz Time!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-03-2004, 09:45 PM   #1
Tyrion
nothing is real
 
Tyrion's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: no one I think is in my tree, I mean it must be high or low
Posts: 6,917
LF Jester Forum Veteran 
Lucasformian Quiz Time!

Alright, it's a simple 10-question quiz. The answers will be given on Friday, and please only choose one answer.

1. How/Why was Lucasforums formed?
A. It was sponsored by Lucasarts.
B. Different sites and forums about Lucasart games formed into one giant one.
C. Aristole and the gang created the different sites and forums themselves.

2. Jed's name as when he first registered was..
A. Jedi202
B. Jedi220
C. It's always been Jed.

3. The Rouge Squadron Network forum is nicknamed Aresen because:
1. Inkhaton thought it sounded cool.
2. It's named after a planet from Rouge Squardon.
3. Aresen is the pronunciation of the forum's initials: R, S, and N.

4. Which one of this was not a troll.
A. Gaylord268
B. Jedi2k2
C. IHateObiWan13

5. Spy_Jrym, a super moderator that is currently AWOl, has a trademark weapon which is..
A. A spork of pointiness.
B. The tone nail clippers of annoyance and dispair.
C. The spiked board of doom.

6. The Spam Sword +5 belonged to one forum member, who was it?
A. ZBomber.
B. Tyrion
C. Acrylic

7. Gee-bee.com is the nickname of which forum.
A. Starwars Battlefront.
B. Star wars Galaxies.
C. Galactic Battles.

8. Reb, a swampie oldie who is currently at University, had a screename on the forums. What was it?
A. Reb.
B. Reb Starblazer.
C. Rebster

9. Darklighter, a moderator of the swamp, orginally got his name from:
A. A character from Cowboy Beebop.
B. A lighter that would have dark flames.
C.A rebel pilot from Star Wars.

10. LeXX, regarded as the forum mother, got her name from..
A. Lexx, the tv show on the Sci Fi channel.
B. Le=The, and XX= Female chromosomes.
C. From one of the books she read.

There ya have it, most of this stuff people from <1 Year wont get, unfortunately.

Edit- Another quiz will come after this, with different questions about Lucasforums and it's members.



Tyrion is offline   you may: quote & reply,
Old 02-03-2004, 09:50 PM   #2
Zappa_0
JOM Director
 
Zappa_0's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: USA
Posts: 2,967
Somebody has way too much time on there hands!!!
Zappa_0 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-03-2004, 09:52 PM   #3
Tyrion
nothing is real
 
Tyrion's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: no one I think is in my tree, I mean it must be high or low
Posts: 6,917
LF Jester Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by Zappa_0
Somebody has way too much time on there hands!!!
This took just 15 minutes.



Tyrion is offline   you may: quote & reply,
Old 02-03-2004, 09:53 PM   #4
Sam
.
 
Join Date: Jun 2002
Location: SC
Posts: 1,695
1. B

2. B

3. 3

4. A

5. C

6. B

7. C

8. B

9. C

10. B



NOBODY CHEAT OFF MY TEST.




Nobodys prefect perfect
Sam is offline   you may: quote & reply,
Old 02-03-2004, 09:59 PM   #5
MennoniteHobbit
Veteran
 
MennoniteHobbit's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 760
Re: Lucasformian Quiz Time!

Quote:
Originally posted by Tyrion
Alright, it's a simple 10-question quiz. The answers will be given on Friday, and please only choose one answer.

1. How/Why was Lucasforums formed?
A. It was sponsored by Lucasarts.
B. Different sites and forums about Lucasart games formed into one giant one.
C. Aristole and the gang created the different sites and forums themselves.

2. Jed's name as when he first registered was..
A. Jedi202
B. Jedi220
C. It's always been Jed.

3. The Rouge Squadron Network forum is nicknamed Aresen because:
1. Inkhaton thought it sounded cool.
2. It's named after a planet from Rouge Squardon.
3. Aresen is the pronunciation of the forum's initials: R, S, and N.

4. Which one of this was not a troll.
A. Gaylord268
B. Jedi2k2
C. IHateObiWan13

5. Spy_Jrym, a super moderator that is currently AWOl, has a trademark weapon which is..
A. A spork of pointiness.
B. The tone nail clippers of annoyance and dispair.
C. The spiked board of doom.

6. The Spam Sword +5 belonged to one forum member, who was it?
A. ZBomber.
B. Tyrion
C. Acrylic

7. Gee-bee.com is the nickname of which forum.
A. Starwars Battlefront.
B. Star wars Galaxies.
C. Galactic Battles.

8. Reb, a swampie oldie who is currently at University, had a screename on the forums. What was it?
A. Reb.
B. Reb Starblazer.
C. Rebster

9. Darklighter, a moderator of the swamp, orginally got his name from:
A. A character from Cowboy Beebop.
B. A lighter that would have dark flames.
C.A rebel pilot from Star Wars.

10. LeXX, regarded as the forum mother, got her name from..
A. Lexx, the tv show on the Sci Fi channel.
B. Le=The, and XX= Female chromosomes.
C. From one of the books she read.

There ya have it, most of this stuff people from <1 Year wont get, unfortunately.

Edit- Another quiz will come after this, with different questions about Lucasforums and it's members.
You know, I only joined LF on May of 2003... so i am guessing on most of these... maybe i know some...
doh! sorry, im too lazy to number these... they're in respective order, though.

B
B
3
B
C
A
C
A
C
B

btw, i never cheat...

MennoniteHobbit is offline   you may: quote & reply,
Old 02-03-2004, 10:04 PM   #6
Sam
.
 
Join Date: Jun 2002
Location: SC
Posts: 1,695
Maybe we should just PM the answers to Tyrion.

I'm pretty sure I got them all right exept for one.


Nobodys prefect perfect
Sam is offline   you may: quote & reply,
Old 02-03-2004, 10:09 PM   #7
Tyrion
nothing is real
 
Tyrion's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: no one I think is in my tree, I mean it must be high or low
Posts: 6,917
LF Jester Forum Veteran 
Fook it all to hell.

Sam got everything right the first time.



Tyrion is offline   you may: quote & reply,
Old 02-03-2004, 10:17 PM   #8
Boba Rhett
I Slay Dragons
 
Boba Rhett's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Jul 2000
Location: Man-Room in Missouri
Posts: 13,806
Current Game: Scrolling Eldery
LFN Staff Member 10 year veteran! LF Jester Helpful! 
lol


I think you need to come up with some more questions and different way of doing this.
Boba Rhett is offline   you may: quote & reply,
Old 02-03-2004, 10:25 PM   #9
Sam
.
 
Join Date: Jun 2002
Location: SC
Posts: 1,695
Hehe.


<-----Remebers everything.



Come on think of some better ones.


Nobodys prefect perfect
Sam is offline   you may: quote & reply,
Old 02-03-2004, 10:34 PM   #10
DarkLord60
Something In the Way
 
DarkLord60's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: MI
Posts: 2,436
Arnt test supposed covered up lol


_____________________________________________
]

DarkLord60 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-03-2004, 10:40 PM   #11
Darklighter
Bliss Ninny
 
Darklighter's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Englandland
Posts: 4,507
Current Game: Uncharted 3
10 year veteran! LFN Staff Member 
Good questions, Ty More are needed though ^_~


"Yeah no one likes a smart ass, but we all like stars,
But that wasn't my intention, I did it for a reason..."
Darklighter is offline   you may: quote & reply,
Old 02-03-2004, 10:59 PM   #12
jokemaster
The master of jokes
 
jokemaster's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 7,748
Roleplayer 
1. How/Why was Lucasforums formed?
B. Different sites and forums about Lucasart games formed into one giant one.

2. Jed's name as when he first registered was..
B. Jedi220

3. The Rouge Squadron Network forum is nicknamed Aresen because:
3. Aresen is the pronunciation of the forum's initials: R, S, and N.

4. Which one of this was not a troll.
A. Gaylord268

5. Spy_Jrym, a super moderator that is currently AWOl, has a trademark weapon which is..
C. The spiked board of doom.

6. The Spam Sword +5 belonged to one forum member, who was it?
B. Tyrion

7. Gee-bee.com is the nickname of which forum.
C. Galactic Battles.

8. Reb, a swampie oldie who is currently at University, had a screename on the forums. What was it?
B. Reb Starblazer.

9. Darklighter, a moderator of the swamp, orginally got his name from:.
C.A rebel pilot from Star Wars.

10. LeXX, regarded as the forum mother, got her name from..
B. Le=The, and XX= Female chromosomes.



And no, I dont' cheat, I've been here longer than some (or maybe even most) of you. SO GET THE OLD MAN A DRINK! *waves cane around*


Vader's wife was very pregnant when she died 19 years ago. All of a sudden a 19 year old who is very strong in the force and has a distinct resembalance to him in his younger days rolls in from Vader's home planet with his old Master Obi-Wan (Who was the ONLY other person preset at the time his wife died. And to boot, the kid's last name is Skywalker.

So in answer to your question, he knew Luke was his son because his name is Darth Vader, and not Darth Retard.


-Forum post on why Vader knew Luke was his son.
jokemaster is offline   you may: quote & reply,
Old 02-03-2004, 11:13 PM   #13
Sam
.
 
Join Date: Jun 2002
Location: SC
Posts: 1,695
Hey welcome to the I know everything club!

Well now I have to change the name to the We know everything club.



Nobodys prefect perfect
Sam is offline   you may: quote & reply,
Old 02-03-2004, 11:58 PM   #14
ZBomber
Octavarium
 
ZBomber's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Massachusetts, USA
Posts: 10,916
Forum Veteran 
Re: Re: Lucasformian Quiz Time!

Quote:
Originally posted by MennoniteHobbit
You know, I only joined LF on May of 2003... so i am guessing on most of these... maybe i know some...
doh! sorry, im too lazy to number these... they're in respective order, though.

B
B
3
B
C
A
C
A
C
B

btw, i never cheat...
Nah, if I had a sword, it would be the sword of good looks.

and maybe a sword that makes me attractive to girls....... >_>


Last.FM - Ow, give up the funk
Let the truth of love be lighted
Let the love of truth shine clear
Sensibility
Armed with sense and liberty
With the heart and mind united
In a single perfect sphere
ZBomber is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2004, 10:29 AM   #15
Sivy
coming soon
 
Sivy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 7,314
Forum Veteran 
ok i have some questions for you...

1. who is the swamp president?

a) Siv
b) zbomber
c) Tyrion
d) Darth Groovy

2. Who had ‘delete *.*’ as their avatar?

a) Clem
b) Clemmie
C) jokemaster
d) Siv

3. what word is missing?

_ _ _ _ _ stick

a) music
b) yoink
c) mystic
d) Siv

4. what does obi-wan13 do when he's angry?

a) eat cheese
b) Siv
c) dig holes
d) lick strangers


5. rhett gives what to newcommers?

a) welcome baskets
b) genital herpes
c) Siv
d) wollypops


6. darky used to say the following alot... when i say alot i mean ALOT

a) Siv
b) lol
c) thats no moon
d) ideally indefinably

7. leXX has which car...

a) alfa Romeo
b) Siv
c) ford focus
d) Corvette
Sivy is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2004, 11:24 AM   #16
jokemaster
The master of jokes
 
jokemaster's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 7,748
Roleplayer 
^those ARE hard.

1. who is the swamp president?
d) Darth Groovy

2. Who had ‘delete *.*’ as their avatar?
a) Clem

3. what word is missing?
_ _ _ _ _ stick
b) yoink

4. what does obi-wan13 do when he's angry?
c) dig holes

5. rhett gives what to newcommers?
a) welcome baskets

6. darky used to say the following alot... when i say alot i mean ALOT
c) thats no moon

7. leXX has which car...
a) alfa Romeo

*Tries to remember*


Vader's wife was very pregnant when she died 19 years ago. All of a sudden a 19 year old who is very strong in the force and has a distinct resembalance to him in his younger days rolls in from Vader's home planet with his old Master Obi-Wan (Who was the ONLY other person preset at the time his wife died. And to boot, the kid's last name is Skywalker.

So in answer to your question, he knew Luke was his son because his name is Darth Vader, and not Darth Retard.


-Forum post on why Vader knew Luke was his son.
jokemaster is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2004, 11:31 AM   #17
Alegis
In hiding
 
Alegis's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Belgium
Posts: 3,880
LFN Staff Member 
Quote:
Originally posted by Siv
ok i have some questions for you...

1. who is the swamp president?

a) Siv
b) zbomber
c) Tyrion
d) Darth Groovy
ET warrior will kill you for that

yep first Questions were rather obvious..second; no feking idea except the welcome baskets from rhett (before i registered i just looked around for a couple of months, i was too afraid)
Alegis is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2004, 11:35 AM   #18
Sivy
coming soon
 
Sivy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 7,314
Forum Veteran 
jokemaster, you got 6/7

the one you got wrong was...

6. darky used to say the following alot... when i say alot i mean ALOT

the answer was "lol"

there would always be about 4 'lol's in every one of darky's post.
he doesn't do it as much anymore... maybe he's finally kicked the morphine habbit
Sivy is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2004, 12:11 PM   #19
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Re: Lucasformian Quiz Time!

Quote:
Originally posted by Tyrion
Alright, it's a simple 10-question quiz. The answers will be given on Friday, and please only choose one answer.

1. How/Why was Lucasforums formed?
A. It was sponsored by Lucasarts.
B. Different sites and forums about Lucasart games formed into one giant one.
C. Aristole and the gang created the different sites and forums themselves.

2. Jed's name as when he first registered was..
A. Jedi202
B. Jedi220
C. It's always been Jed.

3. The Rouge Squadron Network forum is nicknamed Aresen because:
1. Inkhaton thought it sounded cool.
2. It's named after a planet from Rouge Squardon.
3. Aresen is the pronunciation of the forum's initials: R, S, and N.

4. Which one of this was not a troll.
A. Gaylord268
B. Jedi2k2
C. IHateObiWan13

5. Spy_Jrym, a super moderator that is currently AWOl, has a trademark weapon which is..
A. A spork of pointiness.
B. The tone nail clippers of annoyance and dispair.
C. The spiked board of doom.

6. The Spam Sword +5 belonged to one forum member, who was it?
A. ZBomber.
B. Tyrion
C. Acrylic

7. Gee-bee.com is the nickname of which forum.
A. Starwars Battlefront.
B. Star wars Galaxies.
C. Galactic Battles.

8. Reb, a swampie oldie who is currently at University, had a screename on the forums. What was it?
A. Reb.
B. Reb Starblazer.
C. Rebster

9. Darklighter, a moderator of the swamp, orginally got his name from:
A. A character from Cowboy Beebop.
B. A lighter that would have dark flames.
C.A rebel pilot from Star Wars.

10. LeXX, regarded as the forum mother, got her name from..
A. Lexx, the tv show on the Sci Fi channel.
B. Le=The, and XX= Female chromosomes.
C. From one of the books she read.

There ya have it, most of this stuff people from <1 Year wont get, unfortunately.

Edit- Another quiz will come after this, with different questions about Lucasforums and it's members.
Ohh! Another quiz i see.


1. A
2. C
3. B
4. B
5. C
6. B
7. A
8. A
9. B
10. B




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2004, 02:57 PM   #20
Darklighter
Bliss Ninny
 
Darklighter's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Englandland
Posts: 4,507
Current Game: Uncharted 3
10 year veteran! LFN Staff Member 
Quote:
Originally posted by Siv
the one you got wrong was...

6. darky used to say the following alot... when i say alot i mean ALOT

the answer was "lol"

there would always be about 4 'lol's in every one of darky's post.
he doesn't do it as much anymore... maybe he's finally kicked the morphine habbit
LOLOLOLOL!!!11 LMFAO FUNNEH STUFF SIVEH!!!11oneLOLOL





Seriously though, that was a good one Siv XD lol


"Yeah no one likes a smart ass, but we all like stars,
But that wasn't my intention, I did it for a reason..."
Darklighter is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2004, 03:08 PM   #21
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by Siv
ok i have some questions for you...

1. who is the swamp president?

a) Siv
b) zbomber
c) Tyrion
d) Darth Groovy

2. Who had ‘delete *.*’ as their avatar?

a) Clem
b) Clemmie
C) jokemaster
d) Siv

3. what word is missing?

_ _ _ _ _ stick

a) music
b) yoink
c) mystic
d) Siv

4. what does obi-wan13 do when he's angry?

a) eat cheese
b) Siv
c) dig holes
d) lick strangers


5. rhett gives what to newcommers?

a) welcome baskets
b) genital herpes
c) Siv
d) wollypops


6. darky used to say the following alot... when i say alot i mean ALOT

a) Siv
b) lol
c) thats no moon
d) ideally indefinably

7. leXX has which car...

a) alfa Romeo
b) Siv
c) ford focus
d) Corvette
1. A
2. D
3. D
4. B
5. C
6. A
7. B

Did I win?
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2004, 03:18 PM   #22
Sivy
coming soon
 
Sivy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 7,314
Forum Veteran 
yes, you win a.....

*drum roll*

"Siv rocks!" t-shirt

enjoy
Sivy is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2004, 03:21 PM   #23
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by Siv
yes, you win a.....

*drum roll*

"Siv rocks!" t-shirt

enjoy
Since you picked 3 for me, i'll wear it
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2004, 03:30 PM   #24
rick ulo 11103
Junior Member
 
rick ulo 11103's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: argentina... stalkers
Posts: 404
Quote:
Originally posted by Siv
ok i have some questions for you...

1. who is the swamp president?

a) Siv
b) zbomber
c) Tyrion
d) Darth Groovy

2. Who had ‘delete *.*’ as their avatar?

a) Clem
b) Clemmie
C) jokemaster
d) Siv

3. what word is missing?

_ _ _ _ _ stick

a) music
b) yoink
c) mystic
d) Siv

4. what does obi-wan13 do when he's angry?

a) eat cheese
b) Siv
c) dig holes
d) lick strangers


5. rhett gives what to newcommers?

a) welcome baskets
b) genital herpes
c) Siv
d) wollypops


6. darky used to say the following alot... when i say alot i mean ALOT

a) Siv
b) lol
c) thats no moon
d) ideally indefinably

7. leXX has which car...

a) alfa Romeo
b) Siv
c) ford focus
d) Corvette


1.a

2.d

3.b

4.b

5.a

6.a

7.b



for all the ones i didnt know i just put siv


THANKS SO MUCH LF A HOME AWAY FROM HOME
rick ulo 11103 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2004, 04:05 PM   #25
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
Is lucasformian a language?

bingshu buman frongbo sank.
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2004, 09:36 PM   #26
obi
LFN Staff Emeritus
 
obi's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Augusta GA
Posts: 6,893
Current Game: Game of life, yo
Aye, I've been known to dig a hole from time to time.

BTW, I could answer ever single one of those correctly. But I won't, because my life is sad enough.




Why do you look at the speck in your brother's eye, but do not consider the plank in your own eye?-Matthew 7:3-5
Living Water Revival

Me on Myspace

obi is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2004, 09:39 PM   #27
jokemaster
The master of jokes
 
jokemaster's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 7,748
Roleplayer 
*takes one step forward*
*falls into one of obi's holes*


Vader's wife was very pregnant when she died 19 years ago. All of a sudden a 19 year old who is very strong in the force and has a distinct resembalance to him in his younger days rolls in from Vader's home planet with his old Master Obi-Wan (Who was the ONLY other person preset at the time his wife died. And to boot, the kid's last name is Skywalker.

So in answer to your question, he knew Luke was his son because his name is Darth Vader, and not Darth Retard.


-Forum post on why Vader knew Luke was his son.
jokemaster is offline   you may: quote & reply,
Old 02-05-2004, 12:29 AM   #28
Joetheeskimo
Statusless
 
Joetheeskimo's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,923
Current Game: KotOR
Quote:
Originally posted by Siv
there would always be about 4 'lol's in every one of darky's post.
he doesn't do it as much anymore... maybe he's finally kicked the morphine habbit
lol. I say that way too much too. It makes me sound like my sister, she's a 13-year-old IM freak

Joetheeskimo is offline   you may: quote & reply,
Old 02-05-2004, 08:37 AM   #29
Clemme w/Stick
Forum Guest
 
Clemme w/Stick's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Aalborg, Denmark. Otherwise Talnivarr, EU server.
Posts: 2,340
Heres my answers:
1 B
2 B
3 C
4 B
5 C
6 B
7 C
8 B
9 B
10 B

I admit it, I probably failed your test Tyrion .
Oh well, at least I think I got some of the right.

-Clemme





Thx for the sig/av combo GothiX
Clemme w/Stick is offline   you may: quote & reply,
Old 02-05-2004, 09:43 AM   #30
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Quote:
Originally posted by Siv
ok i have some questions for you...

1. who is the swamp president?

a) Siv
b) zbomber
c) Tyrion
d) Darth Groovy

2. Who had ‘delete *.*’ as their avatar?

a) Clem
b) Clemmie
C) jokemaster
d) Siv

3. what word is missing?

_ _ _ _ _ stick

a) music
b) yoink
c) mystic
d) Siv

4. what does obi-wan13 do when he's angry?

a) eat cheese
b) Siv
c) dig holes
d) lick strangers


5. rhett gives what to newcommers?

a) welcome baskets
b) genital herpes
c) Siv
d) wollypops


6. darky used to say the following alot... when i say alot i mean ALOT

a) Siv
b) lol
c) thats no moon
d) ideally indefinably

7. leXX has which car...

a) alfa Romeo
b) Siv
c) ford focus
d) Corvette
1. D
2. C (Isnt clem the same as clemmie?)
3. A
4. Cheese!
5. A
6. D
7. Err..... B?

Btw, why does all the questions have "Siv" in it?




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 02-05-2004, 04:19 PM   #31
Pie™
A peppermint nightmare.
 
Pie™'s Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Norway
Posts: 4,132
LF Jester Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by Siv
4. what does obi-wan13 do when he's angry?

d) lick strangers


5. rhett gives what to newcommers?

b) genital herpes
Ok, those 2 actually made me
hey!!! I never got genital herpes!!!!




Pondering the mystery of rainbows, UFOs, and ****ing magnets.
Pie™ is offline   you may: quote & reply,
Old 02-05-2004, 04:48 PM   #32
Clemme w/Stick
Forum Guest
 
Clemme w/Stick's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Aalborg, Denmark. Otherwise Talnivarr, EU server.
Posts: 2,340
Quote:
Originally posted by |GG|Crow_Nest
2. C (Isnt clem the same as clemmie?)
Who me?!

Heh no, Clem is someone who used to come here, dont think he spends that much time here anymore . He was fun.

-Clemme





Thx for the sig/av combo GothiX
Clemme w/Stick is offline   you may: quote & reply,
Old 02-05-2004, 08:31 PM   #33
jokemaster
The master of jokes
 
jokemaster's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 7,748
Roleplayer 
So many fun people quit 2003


Vader's wife was very pregnant when she died 19 years ago. All of a sudden a 19 year old who is very strong in the force and has a distinct resembalance to him in his younger days rolls in from Vader's home planet with his old Master Obi-Wan (Who was the ONLY other person preset at the time his wife died. And to boot, the kid's last name is Skywalker.

So in answer to your question, he knew Luke was his son because his name is Darth Vader, and not Darth Retard.


-Forum post on why Vader knew Luke was his son.
jokemaster is offline   you may: quote & reply,
Old 02-06-2004, 09:48 AM   #34
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Quote:
Originally posted by jokemaster
So many fun people quit 2003
Well they proberly got sick and tired of LF.




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 02-06-2004, 09:13 PM   #35
Pad
.¬¬.
 
Pad's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Bellzium
Posts: 4,478
LFN Staff Member Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by obi-wan13
BTW, I could answer ever single one of those correctly. But I won't, because my life is sad enough.
* High fives Obi *
Pad is offline   you may: quote & reply,
Old 02-08-2004, 05:59 PM   #36
Clemme w/Stick
Forum Guest
 
Clemme w/Stick's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Aalborg, Denmark. Otherwise Talnivarr, EU server.
Posts: 2,340
Wheres the answers?!

-Clemme





Thx for the sig/av combo GothiX
Clemme w/Stick is offline   you may: quote & reply,
Old 02-09-2004, 01:52 AM   #37
Sam
.
 
Join Date: Jun 2002
Location: SC
Posts: 1,695
I have a Question nobody will get!


What was my original name?



See no multi choice for you lazy people.


Nobodys prefect perfect
Sam is offline   you may: quote & reply,
Old 02-09-2004, 07:52 AM   #38
Sivy
coming soon
 
Sivy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 7,314
Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by |GG|Crow_Nest

Btw, why does all the questions have "Siv" in it?
because it was my quiz, thats why



and sam didn't your name used to be $am?
Sivy is offline   you may: quote & reply,
Old 02-09-2004, 08:25 AM   #39
gorganfloss
Junior Member
 
gorganfloss's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Here
Posts: 482
1. How/Why was Lucasforums formed?
B. Different sites and forums about Lucasart games formed into one giant one.

2. Jed's name as when he first registered was..
B. Jedi220


3. The Rouge Squadron Network forum is nicknamed Aresen because:
C. Aresen is the pronunciation of the forum's initials: R, S, and N.

4. Which one of this was not a troll.
A. Gaylord268

5. Spy_Jrym, a super moderator that is currently AWOl, has a trademark weapon which is..
A. A spork of pointiness.

6. The Spam Sword +5 belonged to one forum member, who was it?
B. Tyrion

7. Gee-bee.com is the nickname of which forum.
C. Galactic Battles.

8. Reb, a swampie oldie who is currently at University, had a screename on the forums. What was it?
B. Reb Starblazer.


9. Darklighter, a moderator of the swamp, orginally got his name from:
C.A rebel pilot from Star Wars.

10. LeXX, regarded as the forum mother, got her name from..
B. Le=The, and XX= Female chromosomes.


Damn I'm good. I'm sure I missed a couple though.


Taken down with hearts alive.
gorganfloss is offline   you may: quote & reply,
Old 02-09-2004, 09:54 PM   #40
Sam
.
 
Join Date: Jun 2002
Location: SC
Posts: 1,695
Quote:
Originally posted by Siv
because it was my quiz, thats why



and sam didn't your name used to be $am?

Yes it used to be......BUT that wasn't my first name.

I changed my first name about 30 minutes after I registered.


Nobodys prefect perfect
Sam is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Community > Yoda’s Swamp > Lucasformian Quiz Time!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:10 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.