lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: map models
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-24-2004, 02:11 AM   #1
hgwall44
Rookie
 
hgwall44's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Shaolin Temple of the Jumping Jawas
Posts: 90
map models

Ok I was wondering if there are any programs to create my own map models. I needed to make unic chairs so i was wondering if there are programs for this. Free BTW. If anyone can help me that would be cool.

I was thinking this would be the right place for this but not shure



{JASA}Forum
Walsfer
hgwall44 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-24-2004, 02:22 AM   #2
Lil Killa
lunatic
 
Lil Killa's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Pants
Posts: 1,502
best free modeling program is gmax.. in fact it's the only free one I know of..


Milkshape has a 30 day trial period and is easier to pic up than gmax is.

Lil Killa is offline   you may: quote & reply,
Old 03-05-2004, 03:46 PM   #3
RalKon
 
RalKon's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 85
is there any good tutorials for modelling with milkshape... and can milk shape do player models and saber models as well??
RalKon is offline   you may: quote & reply,
Old 03-05-2004, 05:59 PM   #4
Psyk0Sith
3D Tech Support
 
Psyk0Sith's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Adanac
Posts: 2,073
Veteran Modder Helpful! 
You cant rig player models with milkshape at least not yet. You can make the model but it's useless without 3D Max.

Milkshape can do sabers and other map objects.

Psyk0Sith is offline   you may: quote & reply,
Old 03-08-2004, 09:19 AM   #5
Twi'shak
Rookie
 
Twi'shak's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 14
take a look here.

http://richdiesal.jedioutcastmaps.co...ls/vol_cm.html
Twi'shak is offline   you may: quote & reply,
Old 03-09-2004, 12:39 AM   #6
hgwall44
Rookie
 
hgwall44's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Shaolin Temple of the Jumping Jawas
Posts: 90
allright thx

allright now im having a problem i can't get my models to appear. Like any of my models to appear. Can someone give me a thread or just tell me make it easier



{JASA}Forum
Walsfer
hgwall44 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-09-2004, 02:36 PM   #7
Twi'shak
Rookie
 
Twi'shak's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 14
did you edit the *.cq file?? this is needed for it to show up good.
Twi'shak is offline   you may: quote & reply,
Old 03-09-2004, 10:06 PM   #8
hgwall44
Rookie
 
hgwall44's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Shaolin Temple of the Jumping Jawas
Posts: 90
well.

Allright does that apply to the regular models also. Like the default ones. See i can't get those to work either right now



{JASA}Forum
Walsfer
hgwall44 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Modeling > map models

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:03 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.