lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: changing playermodels in sp
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-02-2004, 03:59 PM   #1
Arcanus
Rookie
 
Arcanus's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Sweden
Posts: 21
changing playermodels in sp

i want to replace kyle with a skin that i have. i think that to replace skins, i need to extract some files from assets0.pk3, but i dont know which files to extract and what to do from there. can someone help me with this?

*edit* ok, i managed to extract kyles model from assets0, now what?


Email is like a prison. A prison with no walls. And no toilet!

-Strong Bad

Last edited by Arcanus; 04-02-2004 at 04:21 PM.
Arcanus is offline   you may: quote & reply,
Old 04-02-2004, 08:43 PM   #2
Arcanus
Rookie
 
Arcanus's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Sweden
Posts: 21
got it to work now.


Email is like a prison. A prison with no walls. And no toilet!

-Strong Bad
Arcanus is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > changing playermodels in sp

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:24 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.