lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Error when I try to launch kotor
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-13-2004, 10:09 PM   #1
Erie352
Lurker
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1
Error when I try to launch kotor

I installed Kotor just fine, updated, and when I try to launch the game, it has an error in Swkotor. I've tried to install it twice, both times the same thing happened. I run Win ME, have 311 MB RAM, AMD Duran Processor.

Anyone have this problem? If so please help
Erie352 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-15-2004, 07:24 AM   #2
pascalneder009
Junior Member
 
pascalneder009's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Mars
Posts: 264
Re: Error when I try to launch kotor

Quote:
Originally posted by Erie352
AMD Duran Processor.

How high is it?

Look at the configuration and then the system requirements
pascalneder009 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > Error when I try to launch kotor

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:29 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.