lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Carcass flips out when i try to use LODs
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-01-2004, 07:38 PM   #1
Chairwalker
 
Chairwalker's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 100
Carcass flips out when i try to use LODs

Alright, i decided to stop being a lazy turd and include some LODs with my models.

Here's what i did as a simple test:
I take the JO skeleton with the minor bone fixes (hang_tag etc)
I create a block, uvw it, and weigh it to the pelvis, this block is called "Block"
I clone the block, and name the copy "Block_1"
(thats all i need to do, right?)

Without the clone, it exports fine. But with the lod present Carcass crashes when it gets to the "Building GLM..." fase.
It doesnt give an error, it just crashes and gives me the ol' XP "send error report" message.
The only 'clue' i get is a small popup that says
"Build failed - Process returned error: -1073741819"

Anyone familiar with this error? anything im doing wrong here?


Bla
Chairwalker is offline   you may: quote & reply,
Old 05-02-2004, 12:50 AM   #2
Psyk0Sith
3D Tech Support
 
Psyk0Sith's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Adanac
Posts: 2,073
Veteran Modder Helpful! 
Hmm that's weird, usually lods are pretty straight forward.

-Make sure you call your object with the parent's name.

example: "torso_block" and the lod would of course be called "torso_block_1" and it's linked to "torso_1".

some extra info:
http://www3.sympatico.ca/psykopat/tutorials/lods.htm

One thing that i suspect is happening, is that your LOD level is not represented for each objects and carcass cant find the other hierarchy...and just crashes because it cant complete the process with a partial LODed model.

Psyk0Sith is offline   you may: quote & reply,
Old 05-06-2004, 02:32 AM   #3
Chairwalker
 
Chairwalker's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 100
Smile

Thanks man, although i knew most of the stuff in that tutorial, it did provide me with a very nice renamer script, saved alot of time
As for the problem: I didnt know that the stupidtriangle_off needs lods too, i guess i never considered it a tag.
Now i can finally start making lods (hooray)


Bla
Chairwalker is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Modeling > Carcass flips out when i try to use LODs

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:24 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.