lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: JK2 Problems
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-01-2004, 04:16 PM   #1
Demented-Idiot
Lurker
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 5
JK2 Problems

Hi, when im playing JK2 JO, a short while into the multiplayer game i get an error "jk2mp.exe has encountered a problem and needs to close"

Im on XP Pro

AMD Athlon XP 2000+
256MB Ram
40gb HDD

Anyone got any ideas?
Demented-Idiot is offline   you may: quote & reply,
Old 06-01-2004, 04:42 PM   #2
Demented-Idiot
Lurker
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 5
I got latest Drivers for ma gfx card (Radeon 9200 SE) and i have Direct X 9
Demented-Idiot is offline   you may: quote & reply,
Old 06-01-2004, 07:24 PM   #3
Ace-_Ventura
Rookie
 
Ace-_Ventura's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 88
do u have the latest patch installed?(1.04)


Ace-_Ventura is offline   you may: quote & reply,
Old 06-02-2004, 06:54 AM   #4
Demented-Idiot
Lurker
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 5
of course :P


JK2 JO isnt the only game that does it....Sof2 does is aswel and thats got the latest patch...i think they are both Quake3 engine but i personally thing XP has a problem with OpenGL but im not sure...i just want to resolve this problem quickly
Demented-Idiot is offline   you may: quote & reply,
Old 06-02-2004, 10:08 AM   #5
Ace-_Ventura
Rookie
 
Ace-_Ventura's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 88
maybe u should try to update you video card drivers


Ace-_Ventura is offline   you may: quote & reply,
Old 06-02-2004, 01:46 PM   #6
Demented-Idiot
Lurker
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 5
Quote:
Originally posted by Demented-Idiot
I got latest Drivers for ma gfx card (Radeon 9200 SE) and i have Direct X 9
^^ i already have
Demented-Idiot is offline   you may: quote & reply,
Old 06-02-2004, 03:22 PM   #7
Samuel Dravis
 
Samuel Dravis's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,971
Try setting GL Extensions to 0 (off). It's in the setup menu, "Video". Sometimes if your video card doesn't fully support OpenGL problems occur.


"Words are deeds." - Wittgenstein
Samuel Dravis is offline   you may: quote & reply,
Old 06-02-2004, 08:39 PM   #8
Demented-Idiot
Lurker
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 5
Already tried
Demented-Idiot is offline   you may: quote & reply,
Old 06-02-2004, 09:52 PM   #9
Kuuki
ZOMG It's Kookee!
 
Kuuki's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 7,108
Hot Topic Starter 10 year veteran! LF Jester Contest winner - LucasCast 
try re-installing Jk2?

and does it only occur in MP?
does SP play fine?

Kuuki is offline   you may: quote & reply,
Old 06-08-2004, 09:43 PM   #10
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,298
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Scan your system for viruses and trojans.

If it's clean, then run the System Analzer program that came with the game and run EVERY test. Make sure it passes them all.

Otherwise, if you reinstalled and have the latest official patch also installed, I don't know how to help you...


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > JK2 Problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:29 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.