lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-09-2004, 05:14 PM   #1
tubias
Lurker
 
tubias's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1
Problem

I am simply skinning. I want to make a shadowtrooper in JKA green with a few pictures on and stuff, no problem. Loaded the jpg's up in photoshop and did some rather suave editing. OK then, followed the guide (OUTCAST skinning tutorial updated for JKA by Micheal Gummelt) to the stage where you edit the skin file, seems simple enough. changed "shadowtrooper" to the file name I was using (under 'models/players') which is "solo". Yay, I think to myself, my first edited skin. Launched MP to be shocked it wasent there. OK, changed the .tga's into jpgs (the ones after my newly edited jpgs, not the stormie ones) However, in MP all this did was make the skin icon appear right at the bottom of the avatar list, under the default skins. BUT, when I play the game, its just not on the list. Its not there and I cant use it

Anybody got ANY idea what might be wrong? Please, ask for details if needs be
tubias is offline   you may: quote & reply,
Old 06-09-2004, 05:33 PM   #2
RoxStar
Moderator
 
RoxStar's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Chicago
Posts: 3,411
Current Game: Everything Zelda
10 year veteran! Forum Veteran LFN Staff Member 
Are you using modview to make sure that you are indeed sucessfully reskinning?

RoxStar is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Skinning > Problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:15 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.