lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Textures
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-27-2004, 01:38 AM   #1
ArmyAJ
Rookie
 
ArmyAJ's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New York
Posts: 81
Textures

I know this may not be the right forum for this but you guys are the people I know so... The texture on my game don't have that shiney effect I was wondering why, and also the after a while the lightsaber blade textures keep screwing up....
ArmyAJ is offline   you may: quote & reply,
Old 06-29-2004, 04:18 PM   #2
ArmyAJ
Rookie
 
ArmyAJ's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New York
Posts: 81
???

No-one can help?
ArmyAJ is offline   you may: quote & reply,
Old 06-29-2004, 05:15 PM   #3
Colma Adawin
Supreme Jedi Master
 
Colma Adawin's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Yavin Jedi Academy Council
Posts: 1,305
Hello, sorry but i've only just got on here, i'm mattcole, i like helping people in need and i think i may help.

Summery of understanding:

1) Missing 'Shiny' Effect
2) Lightsabre textures mess-up

possible solution:

for ALL the grapics to be FULLY utilised you must have the grapics HIGH, i've got this and i love it.

hope this helps if not i hope this will get others to help (Trust me they WILL help if you ask)

MattCole


This is the Jedi Code a Supreme Jedi Master should follow:



There is no emotion; there is peace.
There is no ignorance; there is knowledge.
There is no passion; there is serenity.
There is no death; there is the Force.
Colma Adawin is offline   you may: quote & reply,
Old 06-29-2004, 07:05 PM   #4
Darth_ToMeR
Veteran
 
Darth_ToMeR's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Israel
Posts: 807
Quote:
Originally posted by MattColejk
Hello, sorry but i've only just got on here, i'm mattcole, i like helping people in need and i think i may help.

Summery of understanding:

1) Missing 'Shiny' Effect
2) Lightsabre textures mess-up

possible solution:

for ALL the grapics to be FULLY utilised you must have the grapics HIGH, i've got this and i love it.

hope this helps if not i hope this will get others to help (Trust me they WILL help if you ask)

MattCole
Not everyone can change to HIGH because some graphics card aren't good enough. On my second PC i have geforce4mx and i must use MEDIUM for the game run smooth.
Army, what graphic card you have?


My KOTOR Mods Site:
http://darthtomer.tripod.com
Darth_ToMeR is offline   you may: quote & reply,
Old 06-30-2004, 01:25 AM   #5
ArmyAJ
Rookie
 
ArmyAJ's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New York
Posts: 81
Vid Card

I don't think the Vid Card is the problem, I have the ATI Radeon 9800 Pro 128MB.
ArmyAJ is offline   you may: quote & reply,
Old 06-30-2004, 03:03 AM   #6
Jackel
Senior Member
 
Jackel's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,056
Army : what colour are your Sith soldiers ? silver or gold ?

Just asking because ive seen several people saying their Sith soldiers are gold and all happen to be running Radeons
Jackel is offline   you may: quote & reply,
Old 06-30-2004, 10:09 AM   #7
Darth Gungis
Rookie
 
Darth Gungis's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Korriban
Posts: 61
Ah... Running on Radeons you say... Mine WAS gold...
Anyway have you tried different combos of AA and Anisotropy? Cause that used to mess up my game sometimes.
OR you could DL the newest Radeon Catalyst version. I did and the game graphics improved considerably much.


"Put aside the Pit Droid. Become who you were born to be."
Darth Gungis is offline   you may: quote & reply,
Old 06-30-2004, 12:05 PM   #8
Prime
Am I a truck or robot?
 
Prime's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Apr 2002
Location: Cybertron
Posts: 12,349
Current Game: Skyrim, Macross PS2
10 year veteran! LF Jester Veteran Modder Helpful! 
Moving to The Work Bench for techical support...
Prime is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2004, 02:40 AM   #9
ArmyAJ
Rookie
 
ArmyAJ's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New York
Posts: 81
They're Silver
ArmyAJ is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2004, 06:23 AM   #10
FiEND_138
..
 
FiEND_138's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,807
You probably already have but I have to ask, are your drivers up to date? Have you tried to reinstall? I had a similar problem with the sith soldiers lacking any shine, & reinstalling cleared it up.

FiEND_138 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2004, 04:19 PM   #11
ArmyAJ
Rookie
 
ArmyAJ's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New York
Posts: 81
Yeah, unfortunately I did do all that
ArmyAJ is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > Textures

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:41 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.