lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Help to change a hair in a skin...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-25-2004, 12:43 AM   #1
Lorden Darkblade
Computer Crazy
 
Lorden Darkblade's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Brazil
Posts: 1,474
Help to change a hair in a skin...

I'm here calling anyone that can help or make for me it.
I wanna change a skin hair but I dont understand nothing about modelling with 3ds Max or GMAX.
So, can anyone do it for me or help me please?
This is not a request, this is me BEGGING for help!




Last edited by Uchiha Itachi; 07-25-2004 at 03:03 AM.
Lorden Darkblade is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2004, 01:00 AM   #2
Lorden Darkblade
Computer Crazy
 
Lorden Darkblade's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Brazil
Posts: 1,474
Come on!!!
Help me here someone, this cant be so hard!
I need a help here guys please!



Lorden Darkblade is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Skinning > Help to change a hair in a skin...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:20 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.