lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: NPC movment
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-25-2004, 12:43 PM   #1
noobmapper
Rookie
 
Join Date: Jul 2004
Location: England
Posts: 15
NPC movment

Hi its me again,

i have been trying to get some of my NPC droids to move, i have set the way point and linked them, i have also set them to face each other, but the droid isn't moving.

Help me plz


The signature,

how can something so small mean so much to some people, and so little to others?
noobmapper is offline   you may: quote & reply,
Old 07-25-2004, 06:01 PM   #2
Codja X
Junior Member
 
Codja X's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: South Wales, UK
Posts: 445
Looky:

http://www.map-center.com/modules.ph...ewtopic&t=1519
Codja X is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2004, 07:47 AM   #3
noobmapper
Rookie
 
Join Date: Jul 2004
Location: England
Posts: 15
the link doesn't work!


The signature,

how can something so small mean so much to some people, and so little to others?
noobmapper is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2004, 08:00 AM   #4
mslaf
 
mslaf's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Poland
Posts: 125
Re: NPC movment

Quote:
Originally posted by noobmapper
...i have set the way point and linked them, i have also set them to face each other, but the droid isn't moving.
That's not enough. You must use the scripting to make it work. NPC won't walk if you don't "tell" them to do so.

Something like: hey robot, go to nav1, then to nav2 etc.


ms.-
mslaf is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2004, 08:08 AM   #5
noobmapper
Rookie
 
Join Date: Jul 2004
Location: England
Posts: 15
and where can i get this script? How do i make this script?


The signature,

how can something so small mean so much to some people, and so little to others?
noobmapper is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2004, 08:47 AM   #6
mslaf
 
mslaf's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Poland
Posts: 125
That's a different story. Visit map-review.com, I belive they have a tutorial for that.


ms.-
mslaf is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2004, 09:47 AM   #7
noobmapper
Rookie
 
Join Date: Jul 2004
Location: England
Posts: 15
I was doing the tutorial and i read that you had to select SET_NO_COMBAT to it yet i cannot find the command in BehavED, its very annoying. All i get is Inlcude_Error.


The signature,

how can something so small mean so much to some people, and so little to others?

Last edited by noobmapper; 07-27-2004 at 10:01 AM.
noobmapper is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2004, 10:31 AM   #8
StormTrooper789
Junior Member
 
StormTrooper789's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Millington,TN
Posts: 258
Quote:
Originally posted by noobmapper
the link doesn't work!
The link works now. I just tried it, so u found your Tutorial now.


I scored 12.03156% on the Geek Test.
What about you?

Official Internet Exploiter hater!

Did you know Microsoft wants to "Assimilate" you with their products?
StormTrooper789 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2004, 10:40 AM   #9
Mercenary
 
Mercenary's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 381
Are you trying to get the gonk to walk around by any chance?
Mercenary is offline   you may: quote & reply,
Old 07-28-2004, 07:03 AM   #10
noobmapper
Rookie
 
Join Date: Jul 2004
Location: England
Posts: 15
no i am trying to get an r2d2 unit to walk around the map a bit!


The signature,

how can something so small mean so much to some people, and so little to others?
noobmapper is offline   you may: quote & reply,
Old 07-28-2004, 07:12 AM   #11
Mercenary
 
Mercenary's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 381
Is this for sp or mp? Not sure if it works for mp. If you're still getting errors look at this tutorial on how to set up behavED.

http://www.geocities.com/kengomaps/tutorials_1.html

It's for JK2 so just follow the example to set it up for JA.
Mercenary is offline   you may: quote & reply,
Old 07-28-2004, 07:31 AM   #12
noobmapper
Rookie
 
Join Date: Jul 2004
Location: England
Posts: 15
its for jka and its more mp not sp.


The signature,

how can something so small mean so much to some people, and so little to others?
noobmapper is offline   you may: quote & reply,
Old 07-28-2004, 12:02 PM   #13
mslaf
 
mslaf's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Poland
Posts: 125
Quote:
Originally posted by noobmapper
its for jka and its more mp not sp.
It's not possible because there're no NPCs in multiplayer.


ms.-
mslaf is offline   you may: quote & reply,
Old 07-28-2004, 05:51 PM   #14
EvilJedi
Rookie
 
EvilJedi's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 154
Yes there is, how else can you do NPC spawn?? How else do people have Rancors and stuff in their maps??
EvilJedi is offline   you may: quote & reply,
Old 07-31-2004, 12:10 PM   #15
noobmapper
Rookie
 
Join Date: Jul 2004
Location: England
Posts: 15
thats true.


The signature,

how can something so small mean so much to some people, and so little to others?
noobmapper is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > NPC movment

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:50 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.