lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Computers
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-18-2004, 11:41 AM   #1
RoxStar
Moderator
 
RoxStar's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Chicago
Posts: 3,411
Current Game: Everything Zelda
10 year veteran! Forum Veteran LFN Staff Member 
Computers

What kind of Computer do you have? This should apply to the one that you plan to play Republic commando on.

I shall start.

Keep in mind that I'm still building this and need a video card and the like

Processor: AMD Athlon 2100+ at 2.0ghz
Memory: 256 mb of DDR Viking (Don't laugh) memory
Hard Drive: 60 GB Maxtor Hard Drive
And a generic CD Rom Drive.

RoxStar is offline   you may: quote & reply,
Old 08-18-2004, 11:47 AM   #2
Sivy
coming soon
 
Sivy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 7,314
Forum Veteran 
Pentium 4 2.66 Ghz
512 MB (PC2700) DDR
80 gig HD
64 MB Geforce 4 440 MX video card (to be ungraded very soon)
creative sound blaster audigy sound card
50x24x50 CD rewriter.
Sivy is offline   you may: quote & reply,
Old 08-18-2004, 12:05 PM   #3
RoxStar
Moderator
 
RoxStar's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Chicago
Posts: 3,411
Current Game: Everything Zelda
10 year veteran! Forum Veteran LFN Staff Member 
Did you build it or buy it?

RoxStar is offline   you may: quote & reply,
Old 08-18-2004, 01:00 PM   #4
ZBomber
Octavarium
 
ZBomber's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Massachusetts, USA
Posts: 10,916
Forum Veteran 
Built:

Pentium 4 Processor 2.66 Ghz
1 gig of memory
200 gig hardrive
Uh.... my CD drive..... is black.
ATI Radeon 9600 Pro
Windows XP Pro


Last.FM - Ow, give up the funk
Let the truth of love be lighted
Let the love of truth shine clear
Sensibility
Armed with sense and liberty
With the heart and mind united
In a single perfect sphere
ZBomber is offline   you may: quote & reply,
Old 08-18-2004, 01:16 PM   #5
RoxStar
Moderator
 
RoxStar's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Chicago
Posts: 3,411
Current Game: Everything Zelda
10 year veteran! Forum Veteran LFN Staff Member 
How much was the video card?

RoxStar is offline   you may: quote & reply,
Old 08-18-2004, 07:57 PM   #6
Mex
Not the brightest cookie.
 
Mex's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: United Kingdom, Abingdon
Posts: 4,550
AMD Athlon 2200+ Processor. [1.8 Ghz] To be upgraded soon, hopefully.
LeakTek A350 126mb graphics card.
512mb RAM. To be upgraded soon.
Some rubbish Cd drive, I really need a new one.
Mex is offline   you may: quote & reply,
Old 08-19-2004, 05:57 AM   #7
Sivy
coming soon
 
Sivy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 7,314
Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by Dave Grohl
Did you build it or buy it?
i usually build, my last two computers were built. but i actually brought that one. it was a deal that was too good to turn down. plus it came with lots of other stuff, like a printer and scanner, which i didn't need so i sold them off and made some money back. that and selling my old computer meant that i got it so cheap it was ridiculous
Sivy is offline   you may: quote & reply,
Old 08-19-2004, 11:05 AM   #8
RoxStar
Moderator
 
RoxStar's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Chicago
Posts: 3,411
Current Game: Everything Zelda
10 year veteran! Forum Veteran LFN Staff Member 
Nice. Is the computer a local brand or something?

RoxStar is offline   you may: quote & reply,
Old 08-24-2004, 06:42 PM   #9
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,322
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Nobody cares, so I'll add my own pointless contribution, just for fun's sake...

AMD Athlon 2400XP+
256 mb pc133 sdram
ATI All-In-Wonder 9600 AGP (128 mb DDR)
Soundblaster Live! soundcard
Windows 2000 Professional

And yes, this is my system from mid-2000 upgraded. It should be adequate for the next crop of Star Wars games. It won't play Doom3 very well I'm sure, but that doesn't bother me.

Only thing that bugs me is the company that built my scanner (Agfa) apparently got out of the scanner business and so they've stopped supporting the model I own, meaning no driver updates (and it currently won't even detect for me!).

As for Republic Commando (or any game) if it meets or exceeds the min. recommended system specs for a game, then I wouldn't worry too much.


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn

Last edited by Kurgan; 08-24-2004 at 06:58 PM.
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 09-09-2004, 06:05 PM   #10
El Sitherino
The Original.
 
El Sitherino's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Planet Funkālnite.
Posts: 14,509
Hot Topic Starter LFN Staff Member Forum Veteran LF Jester 
AMD Athlon64 3000+ 400MHz FSB Processor
Asus K8V Deluxe Motherboard
120 GB Serial ATA Hard Drive, 7200 RPM
512MB PC3200 400MHz DDR Memory
nVidia GeForceFX 5700 Ultra 128MB Graphics
16X DVD-ROM Drive (48x CDROM)
52x32x52 CD-RW Drive
Logitech Optical Wheel Mouse
Logitech Internet Keyboard
1.44MB Floppy Drive
Mid Tower Case
350 Watt Enermax Power Supply
Microsoft Windows XP Home
System Recovery DVD
Gigabit Ethernet 1000Mbps Network Port
Audigy 2 soundcard
creative 5.1 surround speakers.

I'll be getting the new comp in december.


“This body is not me. I am not caught in this body.
I am life without limit.”
El Sitherino is offline   you may: quote & reply,
Old 09-09-2004, 07:08 PM   #11
Sam Fisher
eh.
 
Sam Fisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Texas
Posts: 6,466
Why do you need a new comp IS?

Maybe upgrade the OS, but it looks fine from there

Crazy people.

Built:

AIW Radeon 9700 Pro
AMD Athlon +2200
256mb PC2700 333mhz DDR Memory
XtremeFlat 19" Monitor
DVD ROM
Micro$oft 5 button mouse
Creative 5.1 Surround sond speakers (can only use 2 because dad doesn't want the rest I spen $50 on them..)
Win2K Pro




stuck in an eternity of sunshine and chocolate.
Sam Fisher is offline   you may: quote & reply,
Old 09-09-2004, 08:20 PM   #12
El Sitherino
The Original.
 
El Sitherino's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Planet Funkālnite.
Posts: 14,509
Hot Topic Starter LFN Staff Member Forum Veteran LF Jester 
those are the specs for the computer I'm getting in december is what I meant.


“This body is not me. I am not caught in this body.
I am life without limit.”
El Sitherino is offline   you may: quote & reply,
Old 09-12-2004, 07:43 AM   #13
Alegis
In hiding
 
Alegis's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Belgium
Posts: 3,880
LFN Staff Member 
P4 2.3 ghz
Hard drive 40+60 gb
dvd reader, cd rw (re)writer
ati radeon 9800 pro
1 gig ram

the pc is 2 years old, except the new ram, gfx card and 40gig HD aint


-"The glass is neither half-full nor half-empty: it's twice as big as it needs to be."
Alegis is offline   you may: quote & reply,
Old 09-25-2004, 09:19 PM   #14
SlicerDude
Rookie
 
SlicerDude's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Knoxville, TN, USA
Posts: 170
Ha! I think I win the slowest processor award so far: Pentium !!! 800 MHz. We got this computer 2000, but pretty much everything else is upgraded:
GeForce FX 5200 128 MB
384 MB RAM
40/12/48x CD-RW (as if CD-ROM speed were a factor these days--I can still remember back to when it was)
40+80 GB, but only 10 GB I can use because my dad partitioned the second HD, and filled the partition I can use with backups of the first HD)
17" CRT that's older than my PC
Win98
SoundBlaster Live!
the other obvious hardware

Of course, by the time RC comes out and I get around to buying it (assuming I do), I'll probably be at college and have a new computer. The only thing I'd worry about for it running on my current system is the CPU, but I'd say there's a 50% chance it'd run perfectly. I can run the Far Cry demo at 1024x768, but I can't get the MOH:PA demo to run above 15 fps at the lowest settings.

Edit: Pentium !!!=Pentium 3. The logo actually has exclamation marks, in case you didn't know (you probably did).

Last edited by SlicerDude; 09-26-2004 at 05:59 PM.
SlicerDude is offline   you may: quote & reply,
Old 09-26-2004, 11:03 AM   #15
JBRAA
Likes Mojo ;)
 
JBRAA's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: mojoart.mixnmojo.com
Posts: 321
Built it about 18 months ago.

19" Samsung monitor
AMD 1800+
Nvidia Fx5200 128 MB
512 MB RAM
120 GB Maxtor harddrive
200 GB Maxtor harddrive
Asus CD-R burner 48x

Next PC related buy will probably be a Nvidia 6800 graphicscard next year, and an Asus DVD-R burner next year too. When the CPU and RAM will be sluggish, in about a year or two, I'll probably buy a new mainboard/cpu/ram and use the current chassi.

JBRAA is offline   you may: quote & reply,
Old 10-06-2004, 12:39 AM   #16
Treacherous Mercenary
Dismayed
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,648
AMD Athlon XP 2100+ 1.7Ghz
MSI K7N2 nForce2 Mother board (w/ Vantec Northbridge cooler)
512MB DDR333 Ram (w/ Vantec Ram heatspreader)
Geforce4 Ti 4200 128MB (Upgrading to Geforce 6800)
WD 60GB Hard Drive
Sound Blaster Live 5.1
Creative Inspire 5.1 Speakers
Logitech MX500 mouse
Logitech keyboard (Standard with additional buttons)
Chenming Full Tower Case
19" Gateway Monitor (Gateway 2000 VX900, the only good from the Gateway PII 400Mhz PC )
MSI 52x CD Drive
Lite On 24x10x40x CD Burner (Replace with Lite On DVD+/-RW drive, Dual Layer)
420 Watt Power Supply (Generic, switching for an Antec 430 Watt Power Supply)

Last edited by Treacherous Mercenary; 10-11-2004 at 01:00 AM.
Treacherous Mercenary is offline   you may: quote & reply,
Old 10-06-2004, 01:03 AM   #17
Rogue Nine
*static*
 
Rogue Nine's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Aug 1999
Posts: 14,654
Current Game: Bravely Default
10 year veteran! Forum Veteran LF Jester 
Desktop

Intel Pentium 4 /w Hyper-Threading @ 3.0 GHz Northwood CPU
1GB Corsair XMS PC3200 DDR RAM
ASUS "P5GD2" 915P Intel Mobo (dunno the specs, but a crapload of USB 2.0 and Firewire ports)
250GB Maxtor SATA HD @ 7200 RPM (still haven't used it all, got about 120 GB free)
8x8 Pioneer DVD +/- RW drive
52x32x52 Samsung CD-RW drive
PNY Technologies nVIDIA Quadro4 750XGL AGP /w 128MB RAM video card
Logitech Optical Cordless USB Mouse
Logitech iTouch Internet Keyboard
Acer 19" CRT monitor @ 1280x1024
Klipsch ProMedia GMX A-2.1 Speaker system
Turtle Beach "Santa Cruz" 6-channel PCI sound card
Windows XP Professional SP2

Laptop (really my mum's but she rarely ever uses it, so by default is mine)

Intel Pentium M @ 1.7 GHz Banias CPU
512MB PC2700 DDR SDRAM
Not to sure on the mobo, laptop mobos are still kinda new to me
40GB Hitachi HD @ 5400 RPM (not sure on this one, could be 7200 RPM, didn't really check)
DVD-RW drive (dunno the make and model)
128MB ATi Mobility Radeon 7500 video card
Intel PRO Wireless 802.11b/g card
Kensington PocketMouse Pro optical USB mouse (That little red thing in the middle of the keyboard is ghastly and I refuse to use it)
Standard IBM laptop keyboard
14.1" TFT LCD @ 1024x768
Windows XP Professional SP2




have a suggestion for the lf poll? pm me
Rogue Nine is offline   you may: quote & reply,
Old 10-10-2004, 03:49 AM   #18
^Invader
The Evil One
 
^Invader's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: bah
Posts: 388
re

AMD 2500+
1.5 gigs of Ram
2 80 gig harddrives
Asus motherboard (forgot the number lol)
GFX 5200
^Invader is offline   you may: quote & reply,
Old 10-10-2004, 05:12 AM   #19
ZBomber
Octavarium
 
ZBomber's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Massachusetts, USA
Posts: 10,916
Forum Veteran 
Re: re

Quote:
Originally posted by ^Invader

1.5 gigs of Ram
I didn't even know that much RAM was avaliable.


Last.FM - Ow, give up the funk
Let the truth of love be lighted
Let the love of truth shine clear
Sensibility
Armed with sense and liberty
With the heart and mind united
In a single perfect sphere
ZBomber is offline   you may: quote & reply,
Old 10-10-2004, 05:44 AM   #20
El Sitherino
The Original.
 
El Sitherino's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Planet Funkālnite.
Posts: 14,509
Hot Topic Starter LFN Staff Member Forum Veteran LF Jester 
Re: Re: re

Quote:
Originally posted by ZBomber
I didn't even know that much RAM was avaliable.
you can get up to 8 gigs...


“This body is not me. I am not caught in this body.
I am life without limit.”
El Sitherino is offline   you may: quote & reply,
Old 10-10-2004, 05:50 AM   #21
ZBomber
Octavarium
 
ZBomber's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Massachusetts, USA
Posts: 10,916
Forum Veteran 
Re: Re: Re: re

Quote:
Originally posted by InsaneSith
you can get up to 8 gigs...
But would anyone really need that much?

I never heard of anything over 1.


Last.FM - Ow, give up the funk
Let the truth of love be lighted
Let the love of truth shine clear
Sensibility
Armed with sense and liberty
With the heart and mind united
In a single perfect sphere
ZBomber is offline   you may: quote & reply,
Old 10-10-2004, 06:00 AM   #22
El Sitherino
The Original.
 
El Sitherino's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Planet Funkālnite.
Posts: 14,509
Hot Topic Starter LFN Staff Member Forum Veteran LF Jester 
Re: Re: Re: Re: re

Quote:
Originally posted by ZBomber
But would anyone really need that much?

I never heard of anything over 1.
if you do a lot of video work and digital artwork, it's very much needed.


“This body is not me. I am not caught in this body.
I am life without limit.”
El Sitherino is offline   you may: quote & reply,
Old 10-10-2004, 02:09 PM   #23
Rogue Nine
*static*
 
Rogue Nine's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Aug 1999
Posts: 14,654
Current Game: Bravely Default
10 year veteran! Forum Veteran LF Jester 
Probably gonna need that much if you get a nVIDIA Quadro FX3000, which is like the highest end graphics card for 3D and digital rendering.

*is desperately trying to pry one away from his uncle*




have a suggestion for the lf poll? pm me
Rogue Nine is offline   you may: quote & reply,
Old 10-10-2004, 04:12 PM   #24
^Invader
The Evil One
 
^Invader's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: bah
Posts: 388
re

*drools*
^Invader is offline   you may: quote & reply,
Old 10-13-2004, 03:24 PM   #25
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,322
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Oh btw, I have a full tower, so everytime I take it anywhere people are always gawking at it like "whoa, that thing is huge!"

I normally use it with the sides off and a fan blowing not far off (don't have to cool it like the days of the overclocked monster I used to have, but never hurts).

; )


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 10-23-2004, 09:56 PM   #26
Treacherous Mercenary
Dismayed
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,648
Hopefully by Christmas build #2 will come under way.

AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz (socket 939)
Soltek VIA K8T800 Pro Mother board
OCZ 1GB Dual Channel DDR400
Geforce 6800 GT (with NV Silencer 5)
WD 80GB SATA x2 (RAID)
WD 40GB IDE HDD (backup)
Lite ON 52X32X52X16 Combo Drive
Creative Inspire T5400 5.1 Speakers
Creative Audigy 2 Value
Antec 550 Watt PSU
Antec Super Lan boy Mini Case

Before hand, upgrades to be made:
AMD Athlon XP 2600+ Mobile
DFI nForce2 Ultra 400
OCZ 512MB Dual Channel DDR400
Radeon 9800 Pro (may change to X700 when AGP version becomes available)
WD 80GB IDE HDD
Lite-On 16X DVD Dual Drive
SB Live 24-bit
Antec 480 Watt PSU
Treacherous Mercenary is offline   you may: quote & reply,
Old 10-26-2004, 09:09 AM   #27
swphreak
My cabbages!!!
 
swphreak's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Dec 2002
Posts: 6,510
10 year veteran! Folder extraordinaire LFN Staff Member Forum Veteran 
My current laptop specs:

Area-51m
16.1" LCD Monitor
Intel Pentium 4 3.4 Ghz
2x512 MB DDR PC3200 SO-DIMMs (1 Gig)
60 Gig 7200 RPM HD
DVD+/-RW
ATI Mobility Radeon 9700 PRO with 128MB
WinXP Pro
802.11a+b+g Internal Wireless Ethernet

I'm hoping next year to get a desktop. After I've made money on my summer job.
swphreak is offline   you may: quote & reply,
Old 10-29-2004, 10:45 PM   #28
StormHammer
Fallen Jedi
 
StormHammer's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Outer spiral arm of the galaxy
Posts: 5,437
10 year veteran! 
I'm still stuck with the same 4.5 year old rig at the moment. I keep forgetting to feed the hamster, so sometimes it dies when I try something too demanding.

Suffice to say, I will probably need a new rig to play RC, especially considering it uses the Unreal engine - which these days has become something of a resource hog.

Ah well...
StormHammer is offline   you may: quote & reply,
Old 11-02-2004, 06:26 AM   #29
RebelScum!
Forumite
 
RebelScum!'s Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: The Front Line next to Tk-8252
Posts: 600
Its a Dell Dimension 4600...hoping to get a real Video card....

Pentuim[R] 4 CPU 2.80GHz
512 MB Ram
Regular crappy Video and Sound...Its a work pc not a gamming..


Join the BBF

SWbattlefront name:RebelScum!
Check out my Site
Avatar by Astrotoy7
RebelScum! is offline   you may: quote & reply,
Old 11-02-2004, 08:15 PM   #30
Sabretooth
鬼龍院皐月
 
Sabretooth's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Mumbai
Posts: 9,364
Current:

P3 1.0 GHz (Proccesor)
nVidia Riva TNT2 Model 64 (Video)
Creative Vibra 128 (Sound)
Logitech Optical Mouse
Samsung SW-420 40X CDRW
Creative infra 52X CD-ROM
512 MB RAM
Intel 815 Chipset-based Motherboard
4X AGP

Upgrades:

P4 (2.0)?
nVidia GeForce 5900/6600
1 GB RAM
Intel 875/925 Chipset
8X AGP


Sabretooth is offline   you may: quote & reply,
Old 11-22-2004, 12:09 AM   #31
Zytsef
Lurker
 
Join Date: Nov 2004
Location: Vancouver, BC
Posts: 6
P4 3.4 GHz w/ hyperthreading
1 GB RAM (PC3200 DDR)
80 GB 5400RPM HDD
Radeon 9700 w/ 256 MB RAM
17" widescreen LCD

Not bad for a laptop, although I wouldn't quite call it that. It's only 10 lbs and lasts about an hour on battery running some less CPU intensive things. I can't wait to build my desktop, though. I was actually considering picking up some old K6 chips and making a server or something out of the resulting machine, but I should probably make something that won't burn when I game.
Zytsef is offline   you may: quote & reply,
Old 12-12-2004, 02:54 AM   #32
Revan Solo
Banned
 
Revan Solo's Avatar
 
Status: Banned
Join Date: Sep 2004
Location: from a videogame store
Posts: 615
AMD 64 Athlon, perhaps 3-4 GHz
Revan Solo is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > RepublicCommando.Net > Community > Absent Without Leave > Computers

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:31 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.