lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Is there a Slave One code
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-22-2001, 10:50 PM   #1
Brandon
Guest
 
Posts: n/a
Is there a Slave One code

Does any one know if there is a code to fly Slave one on the N64 version
  you may: quote & reply,
Old 03-23-2001, 07:42 AM   #2
Redwing
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy

Nope, sorry.

------------------
At last we will reveal ourselves to the Jedi.
At last we will have revenge.
  you may: quote & reply,
Old 03-23-2001, 01:55 PM   #3
General_Kioet
Guest
 
Posts: n/a
Post

the slave 1 code you've been hearing about from probably gamefaqs.com is false. The slave 1 can only be flown in the game xwa.
  you may: quote & reply,
Old 03-24-2001, 12:01 AM   #4
Rogue9
Guest
 
Posts: n/a
Post

its not the slave one, its just a Firespray model ship
  you may: quote & reply,
Old 03-24-2001, 12:33 AM   #5
rebel alliance
Guest
 
Posts: n/a
Post

slave1 *drool*
  you may: quote & reply,
Old 03-24-2001, 01:32 AM   #6
General_Kioet
Guest
 
Posts: n/a
Post

yeah, i know.
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > RogueSquadron.net > 3. Sequels: Rogue Squadron II: Rogue Leader & Rogue Squadron III: Rebel Strike > Flarestar > Is there a Slave One code

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:28 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.