lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Help ?!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-25-2004, 06:08 AM   #1
Morpheusx00x
Lurker
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
Help ?!

I got some Problems with connecting to Servers.

1 .When i try to connnect to a Server it just says Busy 1..2..3..... ?!

2. Sometime it just says Busy 1..2..and then kicks me back to Server List

3. And it also says Server is Full but they are not full =/ ?

4. And when a round is finished and next 1 starts it just says Busy....
Morpheusx00x is offline   you may: quote & reply,
Old 09-25-2004, 07:17 AM   #2
revolucion
Lurker
 
revolucion's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 5
Most people have these problems. I can't connect to any server at all today for some unknown reason. It just says busy for the entire 60 seconds then goes back to the server list.
revolucion is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Technical Help > Help ?!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:58 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.