lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Graphical Issue
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-28-2004, 09:08 AM   #1
Estilia Bane
Rookie
 
Join Date: Sep 2004
Location: CT
Posts: 12
Graphical Issue

I hope this is not in the wrong place.

In the maps where there are trees with leaves, the leaves look like they're pictures of leaves flying on black backgrounds attached to the tree branches...but all of the other graphics look amazing. I'm running a Radeon 9800 Pro with all of the settings on high. Any suggestions?


Estilia Bane is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2004, 03:58 PM   #2
Iceman_IX
Junior Member
 
Iceman_IX's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Gainesville, FL
Posts: 296
Update drivers? Lower some settings?

Try lowering the "Texture Detail" and "Shadow detail" settings and see if things improve.


XFire id: icemanix
NF7 | MBarton 2500 200x12.5 @1.875v
OCZ3200EL 2x256+512 @11-3-3-2
eVGA 6800GT | SB Live 5.1
Antec 430 | SLK-900 @53C load
Iiyama E431S | XDreamerII @30C
3dMark05: 4111
nForcersHQ
Iceman_IX is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Bug Reports/Requests/Game Feedback > Graphical Issue

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:04 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.