lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: JKO to JKA skin conversion
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-29-2004, 09:25 AM   #1
DrkSk8er
Rookie
 
DrkSk8er's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: California
Posts: 11
JKO to JKA skin conversion

Hey,
I have a JKO skin I want to convert into a JKA skin. How do I do it?

Drksk8er


DrkSk8er
DrkSk8er is offline   you may: quote & reply,
Old 09-30-2004, 03:35 PM   #2
Tararara
Rookie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 12
Most JO skins seem to go over quite easily. You need to change the sounds.cfg file so it says "insertnamehere" instead of "sounds/chars/insertnamehere" and that usually does it.

If your skin uses a .surf file its a bit harder, particularly if it uses the Jan model.
Tararara is offline   you may: quote & reply,
Old 10-01-2004, 02:46 PM   #3
DrkSk8er
Rookie
 
DrkSk8er's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: California
Posts: 11
Well, maybe I should give you more info. It does not contain .surf files, but it is not an original model from the game. It is I got permission to re-skin for my own purposes. It is a Boba-Fett model. So, how would I convert the skin/model into JKA from JKO?

DrkSk8er
DrkSk8er is offline   you may: quote & reply,
Old 10-01-2004, 07:43 PM   #4
Tararara
Rookie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 12
Have you tested it yet? It should work fine.
Tararara is offline   you may: quote & reply,
Old 10-01-2004, 10:25 PM   #5
DrkSk8er
Rookie
 
DrkSk8er's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: California
Posts: 11
sorta

Well, it works, and yet it doesn't. The skin/model shows up fine and all, but the mouse is a black & white square instead of the yellow arrow. Got any ideas?

DrkSk8er
DrkSk8er is offline   you may: quote & reply,
Old 10-03-2004, 10:59 AM   #6
Tararara
Rookie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 12
The curser icon? No, I haven't got a clue what would do that.
Tararara is offline   you may: quote & reply,
Old 10-03-2004, 11:50 AM   #7
DrkSk8er
Rookie
 
DrkSk8er's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: California
Posts: 11
Yea...and I know it's my JKO skin that's doing it, cause when I take it out, it's fine. Know anyone I can talk to who would have any ideas?


DrkSk8er
DrkSk8er is offline   you may: quote & reply,
Old 10-03-2004, 01:35 PM   #8
Tararara
Rookie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 12
Look at the files in it. Maybe theres something out of place. Did you have anything that changed your curser in JO?
Tararara is offline   you may: quote & reply,
Old 10-03-2004, 06:28 PM   #9
DrkSk8er
Rookie
 
DrkSk8er's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: California
Posts: 11
nope...all i've got is the model/skin and the sounds. That's it.

DrkSk8er
DrkSk8er is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Skinning > JKO to JKA skin conversion

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:10 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.