lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: How do you enable just jump in NF\Duels?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-04-2004, 08:01 AM   #1
00M-187
 
00M-187's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: The Zone
Posts: 333
How do you enable just jump in NF\Duels?

I remember in JK2 there where console commands to enable only certain force powers in duels or FFA, Does anyone know the command? Or can you point me in the right direction?

Thanks!!!


-ZONE NAME-
Darth_Ytnom
00M-187 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-04-2004, 10:01 AM   #2
iamtrip
Junior Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Uzbekistan
Posts: 269
The command is g_forcepowerdisable. Pick a code for the powers you want disabled.

And the right way is --->

iamtrip is offline   you may: quote & reply,
Old 10-04-2004, 10:09 AM   #3
Sam Fisher
eh.
 
Sam Fisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Texas
Posts: 6,466
I thought it was forcetoggle..?




stuck in an eternity of sunshine and chocolate.
Sam Fisher is offline   you may: quote & reply,
Old 10-04-2004, 07:32 PM   #4
Amidala from Chop Shop
Politically-correct jerk
 
Join Date: Mar 2003
Location: In exile
Posts: 1,433
Both are correct.

Forcetoggle works immediately, g_forcepowerdisable requires a map restart.

Amidala from Chop Shop is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2004, 07:50 AM   #5
00M-187
 
00M-187's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: The Zone
Posts: 333
so type forcetoggle 1 to disable whatever 1 is?


-ZONE NAME-
Darth_Ytnom
00M-187 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2004, 10:00 AM   #6
Nokill
Veteran
 
Nokill's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Unknown
Posts: 832
the 1 is normal computer languege

1 = on
0 = off

1001010101010011010011110101000000110100101001010
thats a number in your eyes and text in the computer hit eyes



Site: Clicky
Nokill is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2004, 11:08 AM   #7
Amidala from Chop Shop
Politically-correct jerk
 
Join Date: Mar 2003
Location: In exile
Posts: 1,433
Enter "/rcon forcetoggle" to see the list

11:58:20 AM:> forcetoggle
-------------------------
0 - HEAL - Status: Enabled
1 - JUMP - Status: Enabled
2 - SPEED - Status: Enabled
3 - PUSH - Status: Enabled
4 - PULL - Status: Enabled
5 - MINDTRICK - Status: Enabled
6 - GRIP - Status: Enabled
7 - LIGHTNING - Status: Enabled
8 - DARK RAGE - Status: Enabled
9 - PROTECT - Status: Enabled
10 - ABSORB - Status: Enabled
11 - TEAM HEAL - Status: Enabled
12 - TEAM REPLENISH - Status: Enabled
13 - DRAIN - Status: Enabled
14 - SEEING - Status: Enabled
15 - SABER OFFENSE - Status: Enabled
16 - SABER DEFENSE - Status: Enabled
17 - SABER THROW - Status: Enabled
Example usage: forcetoggle 3
(toggles PUSH)

for g_forcepowerdisable you can disable several Force powers at the next map change, but you need to add the numerical values corresponding to the Force powers you want disabled. There is a calculator here

http://xmod2.cat5camp.com/server.php

Just check off the Force powers you want disabled and click Submit. For everything disabled except Jump, Saber Offense, and Saber Defense it comes up with

seta g_forcePowerDisable "163837"

Amidala from Chop Shop is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Dedicated Server > How do you enable just jump in NF\Duels?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:26 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.