lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Help Setting Up remote Dedicated Server
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-14-2004, 03:31 PM   #1
mitch6600
Lurker
 
Join Date: Oct 2004
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 1
Help Setting Up remote Dedicated Server

I am posting this message with the hope that someone will help me with my problem. I am disabled and confined to my home so I donít have much outside contact with people. I spend most of my time on my computer playing games, when I am feeling well enough to do so. I have a small remote server that I lease to host my own games on since I do not have enough bandwidth on my cable connection from home to do so. I have been able in the past to set up my own server images for Spearhead, Breakthrough & Call of Duty but when this game cam out I wanted to try something different from a WWll game environment. I have been trying to set up my own dedicated server so I and some of friends that play the other games with me can try this one. For some reason I can not seem to get this game setup on my Windows 2003 server. I have downloaded both the dedicated server patch and the update patch for the game. My server has 5 IP addresses and is a Windows 2003 server platform. I have reached the limits of what I know how to do with this game and I need help. I would be willing to pay someone if it does not cost too much to have them set up 1 server for me on my game server. I am on disability and I can not afford the cost to rent game servers for all the different games that I play and there are quite a few, since this is how I spend most of my time. Anyway I donít know what else to say but if there is some one out there that knows how to set up this server and is willing to do so I can pay you if it does not cost too much. If you can help and are willing to do so please email me at mitch66@zoomtown.com or post a reply to my post so we can get together. I have Team Speak & Ventrilo so if you are willing to do this let me know and we can set up a time to talk and work out the details. I donít expect some one to do this for nothing all I can say is that I will pay you if I can afford what you want to charge me.

Thank you
Mitch
Looking for some help


Thank you,
Mitch
mitch66@zoomtown.com
mitch6600 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2004, 11:36 AM   #2
[RNGD]Tyrant
Rookie
 
[RNGD]Tyrant's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 149
did you read the FAQ?

the troubleshooting section recommends installing Direct X9.

Most dedicated servers do not require DX, but we all know that SWBF is not like other games

hope that helps
[RNGD]Tyrant is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2004, 11:56 AM   #3
phaethon
Lurker
 
phaethon's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 8
If you like you can come by our forums and we can help ya out

www.gaming-freaks.net
phaethon is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Server Administration > Help Setting Up remote Dedicated Server

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:09 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.