lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: y-axis - bug?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-02-2004, 04:46 AM   #1
gregkitten
Lurker
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1
Angry y-axis - bug?

Hey

I've been playing this game for a few days, i really like it, but i play with 'reversed y-axis' - moving the mouse downwards raises the sights and vice versa. problem is, when i enter a vehicle or turret, the y-axis goes back to 'normal', making it very very difficult for me to play as anything other than infantry. is this a bug, or am i missing something obvious? any fixes?

thanks in advance

g-kit
gregkitten is offline   you may: quote & reply,
Old 11-02-2004, 05:49 AM   #2
mrflippy
Rookie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 34
There is an option for invert y-axis for vehicles and star fighters as well as infantry. In the controls screen, click on the appropriate tab at the top.
mrflippy is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Bug Reports/Requests/Game Feedback > y-axis - bug?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:29 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.