lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: DrunkenMasters 60 FPS server
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-22-2004, 05:47 PM   #1
UniBoNGeR
Lurker
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 9
Exclamation DrunkenMasters 60 FPS server

Greetings everyone. I have been recommended to come here and spread the word about my server.

Name of the server is DrunkenMasters-60-FPS

I have been trying to test this for a few weeks now but just was told about this forum today after being very active on the LA forums. This is a super smooth server but the problem I am having is not many people stay long enough to get the server full. I have been working hard to provide the community with a quality high FPS server to play on but I need your help in getting the server full so we can test at even higher framrates!

Please feel free to stop in and test the server and report on your experience. For those of you who use teamspeak we offer a free channel to use while playing on our servers.

Teamspeak IP 67.18.178.180 default port - There is no password to join.

I run no bots, player select (for now), mainly GCW era (personal favorite) and 32 players. This server is running on dual p4 2.8 xeon processors, 3 gigs ddr ram, and 10000 rpm hard drives, and is connected to an oc48 network in Dallas, Tx. so it should be a smooth ride for anyone in the US. Please stop in for a few games!

Thanks alot!
Bong

www.drunkenmasters.us


UniBoNGeR is offline   you may: quote & reply,
Old 11-22-2004, 05:52 PM   #2
Cpt. Bannon
Junior Member
 
Cpt. Bannon's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: jainesoutpost forums
Posts: 276
1) Are you running version 1.11? (the latest one, just out tonight)

2)THANK YOU!


Cpt. Bannon is offline   you may: quote & reply,
Old 11-22-2004, 06:17 PM   #3
UniBoNGeR
Lurker
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 9
Yes the server is all updated, just need some players using it!



UniBoNGeR is offline   you may: quote & reply,
Old 11-23-2004, 07:44 AM   #4
Cyclone7
Rookie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Kansas City, MO
Posts: 62
I will definately stop by, and spread the word as well.
Cyclone7 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-23-2004, 10:51 AM   #5
UniBoNGeR
Lurker
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 9
Great! I put 2 bots on because im tired of playing with myself. < LOL

I dont understand why people will settle for a crappy 20 fps server just because it has people on it or maybe its full. Sure would be nice if I could get this server full instead of empty all day!

Well hopfully I will meet some of you for a game!


UniBoNGeR is offline   you may: quote & reply,
Old 11-23-2004, 11:54 AM   #6
[CI]Levi
Rookie
 
[CI]Levi's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 14
I will come by and see how it goes. I hear about bad lag on servers running 40 fps. If thats the case, our server will stay at 30 until Lucas arts figures something out.


[CI]Levi is offline   you may: quote & reply,
Old 11-23-2004, 12:30 PM   #7
UniBoNGeR
Lurker
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 9
Well all I know is that it runs smooth as silk for me, I have gotten complaints of lag but I think that has to do with user error as I cannot confirm any instance of lag. Nothing but smoothness for me. But stop by and let me know how it goes.

Thanks


UniBoNGeR is offline   you may: quote & reply,
Old 11-23-2004, 01:56 PM   #8
Stryker412
Rookie
 
Stryker412's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 162
Well I just jumped on it, and it ran absolutely horrid. I had a ping of just under 100 and I was warping all over the place. I threw a grenade and it didnt even show up graphically. I pressed jump and it did 2 mini hops followed by a normal jump. I fired my rifle and it took a few secs to actually fire. Sorry man.


Stryker412 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-23-2004, 02:07 PM   #9
UniBoNGeR
Lurker
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 9
What are your system specs and where are you located? As I said I do not have any issues at all, the game runs smooth and I do not experience any of those issues you described and I am 1200 miles away from the server.

Also are you changing your ticks in the game to 30? Most people do not know that you have to change the ticks while ingame. Hit esc and click online options, click on the ticks number to increase it. I think alot of these issues are user error and not having your system configured properly for this game.

Also I play this game in 3rd person, maybe with 1st person views there are issues, try 3rd person and making the changes I suggested and see if it helps any.



Last edited by UniBoNGeR; 11-23-2004 at 02:22 PM.
UniBoNGeR is offline   you may: quote & reply,
Old 11-24-2004, 12:54 PM   #10
jasa-chosen
Rookie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 42
the problem with 60 fps servers is it forces all players to run at 60 fps. If you computer can not keep up within 10 frames of 60 your person will freeze and warp. Most people cant run this game at 60 fps that why 60 fps server will never have alot of people in. I have a 3400 amd 64 and x800 pro and I cant even hit 60 fps with max settings. 1600 by 1200 all max with 6x aa. So not many will hit that 60 fps rate.


Clan Gaming Site
www.jasacademy.com
jasa-chosen is offline   you may: quote & reply,
Old 11-25-2004, 05:22 AM   #11
UniBoNGeR
Lurker
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 9
If your vid card/pc cant handle 60 fps then you shouldn't be playing pc games at all! Most games run well over 60 fps and most "gamers" have a quality video card to handle it.
Well at least I tried. I got tired of people bitching that they want the fps uncapped so I did it and now nobody likes it. lol Oh well I give up, you cant win with this dying game anyway you try.

Thanks for the input however!

Bong out


UniBoNGeR is offline   you may: quote & reply,
Old 12-03-2004, 03:29 PM   #12
[CI]Levi
Rookie
 
[CI]Levi's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 14
Quote:
If your vid card/pc cant handle 60 fps then you shouldn't be playing pc games at all!
Wow, thats a wild statement.

30 frames per second is fine with me. Do you complain about framerate when going to see Disney movies? They only draw 24 frames per second.

I start complaining when it gets below 18. I guess its because I can't afford to buy a new vid card very often.


[CI]Levi is offline   you may: quote & reply,
Old 09-19-2005, 03:42 PM   #13
BlackKnight6667
Lurker
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by UniBoNGeR
Greetings everyone. I have been recommended to come here and spread the word about my server.

Name of the server is DrunkenMasters-60-FPS

www.drunkenmasters.us
Can you please post the direct IP address for connection, the Mac users (as few as we are) cannot connect to you useing the Gamespy network server name..

Thanks,
BlackKnight
BlackKnight6667 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-19-2005, 11:55 PM   #14
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
Humans cannot see faster than 30 fps. If something is running at 60fps, people can only see half of the frames. There is not much of a point to display things above 30fps.



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Server Administration > DrunkenMasters 60 FPS server

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:55 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.