lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Video card?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-09-2004, 06:23 AM   #1
bfgunner
Lurker
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1
Video card?

Hello,
Im new to the forums so hello.
Im having some problems running battlefront.
I think it has something to do with my video card:
I star the game,load name ect....,load map,play for like 3 minutes....
And then boem it FreezeS ctrl alt del doesnt work anymore the only thing left is to reboot the computer.
When windows is loaded i get some wierd error about my videocard and it says that makes the system unstable.
Does anyone had this problem or does anyone knows how to fix this?
and if i need a new videocard,isnt there an other thing to do?
(ps. i installed the latest drivers and stuff but still not working)

windows:xp prof.
and the rest of the system things on the back of the game box.


please help me,
Gunner
bfgunner is offline   you may: quote & reply,
Old 11-11-2004, 11:42 AM   #2
chrishaolin
Rookie
 
chrishaolin's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 140
what type of video card? check the lucasarts site to see if it is officially supported..


feeling froggish? leap..
chrishaolin is offline   you may: quote & reply,
Old 11-11-2004, 11:59 AM   #3
Alegis
In hiding
 
Alegis's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Belgium
Posts: 3,880
LFN Staff Member 
erm dont bother checking those lists since it aint a swbf problem
Quote:
When windows is loaded i get some wierd error about my videocard and it says that makes the system unstable.
Riht click on my computer go to hardware tab, en select device manager. Your card should come up with a yellow exclamation mark, check what the problem is.

Also, "some weird error" doesn't really help me in identifying the problem. Try to write down the exact error. Error messages are NOT to tease you, they're saying whats wrong.


-"The glass is neither half-full nor half-empty: it's twice as big as it needs to be."
Alegis is offline   you may: quote & reply,
Old 12-18-2004, 03:31 PM   #4
DS_Malak
Rookie
 
DS_Malak's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hamilton, Ontario, Canada
Posts: 14
Same with me.

I really need this fixed, the error just comes up saying Microsoft has confronted a serious error with Radeon 9200 SE.

Then it has the tabs at the bottom

Send Error Report

and

Don't Send

Well I clicked dont send, and everything was fine with my computer,

EXCEPT

the fact that EVERY time i run Star Wars Battlefront i get the same error as BfGunner has reported above, I really need this fixed, so can some PLEASE help.
DS_Malak is offline   you may: quote & reply,
Old 12-18-2004, 05:17 PM   #5
The.Grem
Rookie
 
The.Grem's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 17
I had a similar problem: launched the game, played for a while, then it freezed with no possibility of restore.

I have a Radeon 9500 Pro and the cause was the Omega 4.12 Beta set of drivers.
Removed them, installed the new official Catalyst 4.12 (final) and then all worked fine. No problem at all.

Try to change or reinstall your video drivers, it could help.
The.Grem is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Technical Help > Video card?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:08 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.