lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Changing the Level of Damage caused by a weapon?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-10-2004, 06:56 AM   #1
Styles2304
Rookie
 
Styles2304's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 43
Changing the Level of Damage caused by a weapon?

Pretty straight forward question . . . I was wondering, without having to do havy coding . . . perhaps a cfg file somewhere, if you could change the ammount of damage caused by a weapon. For instance, keeping weapons normal except the saber which would always give a one hit kill (the way it should).


Styles2304 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-10-2004, 07:54 AM   #2
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,187
Well, there's a cvar you can use to change the damage caused by the light saber but not the other weapons.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 12-10-2004, 12:19 PM   #3
Styles2304
Rookie
 
Styles2304's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 43
well that sucks . . . thanks though.


Styles2304 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-10-2004, 03:42 PM   #4
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,187
You're welcome.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 12-19-2004, 11:26 AM   #5
GangsterAngel
Rookie
 
GangsterAngel's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 139
g_combat.c
G_Damage

add at the top
( under all the ints )

if(mod==MOD_BLASTER)damage=damage+ BlasterDamage.integer


. Obviously u would have to setup the BlasterDamage,
then the Server can just add its own extra damage in the console.

but no , it cant be done without having to do some coding.
GangsterAngel is offline   you may: quote & reply,
Old 12-19-2004, 05:36 PM   #6
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,187
Well, if you're going to change the code, it would be MUCH easier to just change the damage value of the weapon bolt when it's spawned in it's own spawn function in g_weapons.c


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > General Editing > Changing the Level of Damage caused by a weapon?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:00 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.