lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Menu problems
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-04-2005, 08:48 AM   #1
X-Viper
Lurker
 
X-Viper's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Sweden
Posts: 6
Question Menu problems

Heyaho dudes.
I need some help with my menus in the game.
I can play the game without any problems but at the menus (only the ones with animated things on) doesn't want to work..
Check out these screenshots:
Before i press alt tab
After i press alt tab

Please dont tell me to reinstall game have tried so many times. I guess its something with my graphics card to do.

My computer:
Intel P4 1,4 GHz
512 MB Ram
nVidia GeForce 2 GTS


Homer, use the fo.. The force? NO! The fork!
X-Viper is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Technical Help > Menu problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:15 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.