lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Playing online then goes to windows!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-22-2004, 12:37 PM   #1
madmax
Lurker
 
madmax's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: The YeeHaa! state-Texas
Posts: 6
Question Playing online then goes to windows!

I'm playing online.... nothing said I'm being booted..... the game just shuts down and I'm in windows. Anybody else have this problem?
madmax is offline   you may: quote & reply,
Old 12-26-2004, 09:46 AM   #2
timoth
Lurker
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 3
Yes me too - just crashes to desktop after a while online

The patch 1.1 made it do it

I can't play the game now

Have to keep playing COD and Battlefield 1942
timoth is offline   you may: quote & reply,
Old 12-27-2004, 04:24 AM   #3
timoth
Lurker
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 3
I have fixed the problem

Uninstalled the complete game, installed again then loaded this patch Tatooine3_Update_Eng.exe and its ok
timoth is offline   you may: quote & reply,
Old 12-27-2004, 08:31 AM   #4
madmax
Lurker
 
madmax's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: The YeeHaa! state-Texas
Posts: 6
Thanks, I'll give it a try.


So let it be written, so let it be done.
madmax is offline   you may: quote & reply,
Old 01-09-2005, 11:05 PM   #5
funk
Lurker
 
funk's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: camarillo,ca
Posts: 7
Ive applyed the patch, and I still get booted to desktop. i dont get it.
funk is offline   you may: quote & reply,
Old 01-09-2005, 11:05 PM   #6
funk
Lurker
 
funk's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: camarillo,ca
Posts: 7
Ive applyed the patch, and I still get booted to desktop. i dont get it.
funk is offline   you may: quote & reply,
Old 01-09-2005, 11:05 PM   #7
funk
Lurker
 
funk's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: camarillo,ca
Posts: 7
Ive applyed the patch, and I still get booted to desktop. i dont get it.
funk is offline   you may: quote & reply,
Old 01-09-2005, 11:05 PM   #8
funk
Lurker
 
funk's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: camarillo,ca
Posts: 7
Ive applyed the patch, and I still get booted to desktop. i dont get it.
funk is offline   you may: quote & reply,
Old 01-09-2005, 11:06 PM   #9
funk
Lurker
 
funk's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: camarillo,ca
Posts: 7
Ive applyed the patch, and I still get booted to desktop. i dont get it.
funk is offline   you may: quote & reply,
Old 01-09-2005, 11:16 PM   #10
funk
Lurker
 
funk's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: camarillo,ca
Posts: 7
whooops...sorry.
funk is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront > Technical Help > Playing online then goes to windows!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:51 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.