lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Server Help (JK2)
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-27-2005, 07:03 AM   #1
Achilles87
 
Achilles87's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 93
Server Help (JK2)

Okay, I've done everything to try and create a server, I do have a router, I believe it's a Linksys Wired Router. I've went into my Network Place, selected properties, and went into the IP settings, and selected TCP/IP Filtering, and then opened up all ports (when I open only 28060-28090 Internet Explorer does not work, nor does my messangers)
Then I've turned off Zone Alarm, and started my server with my server.cfg file. Now, my server should show up in the list... well it still odesn't... any ideas?


If you are going to get mad everytime I do stupid things, then I guess I'll have to stop doing stupid things!!
Achilles87 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-27-2005, 07:07 AM   #2
Achilles87
 
Achilles87's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 93
Heres my Server.cfg file:


// This file is automatically executed by jk2mp.exe


seta g_motd "Welcome to The Connection"
sets "Config File" "server"
seta sv_hostname "^7|| ^7-<^1TC^7>-^1TheConnection ^7||"
sets "Admin" "Achilles"
sets "Admin E-Mail" "Achilles@theconnectionlcan.com"
sets "Location" "USA"
sets "Clan" "-<TC>-"
//seta net_port "28070"
seta sv_privatePassword ""
seta rconPassword "*******"
seta g_needpass "0"
seta g_password ""
//seta net_ip "***.***.***.***" <--- I type in my regular IP here, still nothing.
sets "Configured by the TC Clan"

seta sv_maxclients "24"
seta sv_privateClients "0"
seta sv_maxPing "0"
seta g_inactivity "360"
seta com_HunkMegs "32"
seta sv_minclients "0"
seta sv_maxRate "8000"
seta sv_minPing "0"
seta g_forcerespawn "3"
seta sv_fps "50"
seta com_zoneMegs "16"
seta com_SoundMegs "16"
seta sv_reconnectlimit "3"
seta g_warmup "0"
seta sv_zombietime "30"
seta g_maxGameClients "0"
seta g_minGameClients "0"
//Advanced Saber Begin//
seta g_saberboxtracesize "2"
seta g_saberdmgvelocityscale "0"
seta g_saberdmgdelay_idle "350"
seta g_saberdmgdelay_wound "0"
seta g_saberghoul2collision "0"
seta g_sabertracesaberfirst "0"
seta _saberalwaysboxtrace "0"
//Advanced Saber End//
seta g_gravity "800"
seta g_speed "250"
seta g_timeouttospec "70"
seta g_dismember "500"
seta g_maxForceRank "0"
seta g_ForceRegenTime "200"
seta sv_timeout "300"
seta g_maxHolocronCarry "3"
seta g_weaponrespawn "5"
seta g_allowvote "0"
seta sv_allowDownload "0"
seta sv_allowAnonymous "0"
seta g_doWarmup "0"
seta sv_floodProtect "1"
seta g_friendlyfire "0"
seta g_teamForceBalance "0"
seta g_forceBasedTeams "0"
seta sv_pure "1"
seta g_synchronousclients "0"
seta g_teamAutoJoin "0"
seta g_privateDuel "1"
seta g_adaptrespawn "0"
seta g_smoothClients "0"
seta sv_padPackets "0"
seta g_saberLocking "0"
seta g_friendlySaber "0"
seta g_forcePowerDisable "0"
seta g_jediVmerc "0"
seta g_weaponDisable "65534" // Weapons Disabled
seta g_forcePowerDisable "384" // Force Power Disabled
seta dmflags "0"
// ------------------- Additional Master Server List -------------------
seta sv_master5 ""
seta sv_master4 ""
seta sv_master3 "master0.gamespy.com"
seta sv_master2 "clanservers.net"
seta sv_master1 "masterjk2.ravensoft.com"
// --------------------------------------------------------------------

seta logfile "3"
seta g_log "games.log"
seta g_statLog "1"
seta g_statLogFile "stats.log"

seta fraglimit "0"
seta timelimit "0"
seta capturelimit "0"
seta duel_fraglimit "0"

// ZoneMegs = 16
// HunkMegs = 32
// SoundMegs = 16
// IP = ***.***.***.***
// Port = 28070

//----------------
//#### THE FOLLOWING KICKS THE SERVER INTO GEAR ####
//----------------

g_autoMapCycle "1"
//Starting map
Map ffa_bespin
exec "jediMaps.cfg"
execmod academy.cfg (Any idea on what you have to type here to exec a mod?)
//
writeconfig jk2mpconfig.cfg
wait
//EOF


If you are going to get mad everytime I do stupid things, then I guess I'll have to stop doing stupid things!!
Achilles87 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-28-2005, 04:33 PM   #3
Amidala from Chop Shop
Politically-correct jerk
 
Join Date: Mar 2003
Location: In exile
Posts: 1,433
What do you mean "show up in the list?" It will never be in the Internet section for you, it will always be in Local, even if others can see it over the Internet. The only way to know if it is visible over the Internet is to have a friend look for it or use /connect yourIPaddress to connect to your server. Go to www.whatismyip.com to get your external IP address.

Amidala from Chop Shop is offline   you may: quote & reply,
Old 03-01-2005, 12:38 PM   #4
Achilles87
 
Achilles87's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 93
Really? I never knew this, well, I'll try to see if it'll work, thank you Amidala


If you are going to get mad everytime I do stupid things, then I guess I'll have to stop doing stupid things!!
Achilles87 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Dedicated Server > Server Help (JK2)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:19 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.