lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Sound Issue
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-21-2005, 09:49 AM   #1
Shiek927
Rookie
 
Shiek927's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: NJ
Posts: 10
Sound Issue

Whenever I hit F1 and go into the menu, whenever I go back to the game, I can no-longer here anything. Even If I don't go into the menu, after awhile it happens by itself. I have downloaded the latest patch.
Shiek927 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-21-2005, 09:52 AM   #2
Shiek927
Rookie
 
Shiek927's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: NJ
Posts: 10
Angry

I forgot to mention, If I tolerate having no sound, If I go up to someone/something to speak to them, the game just freezes up.
Shiek927 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-27-2005, 04:33 PM   #3
Shiek927
Rookie
 
Shiek927's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: NJ
Posts: 10
Any help?
Shiek927 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-27-2005, 05:07 PM   #4
Metallus
Episodic!
 
Metallus's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: California, USA
Posts: 3,370
Old News! LFN Staff Member Notable contributor Forum Veteran 
The standard questions apply: What OS are you using? Have you downloaded the patch (found at grimfandango.net)? If you're running 2000 or XP, then the problems are a result of incompatibility with the OS, and I'm not sure how to fix them. Keep in mind also that if your computer processor runs over 500Mhz then the patch is basically mandatory. I'm not sure what to do to make the game run right in XP or 2000, however. I'm hoping someone will be able to fill me in


Guy.
Metallus is offline   you may: quote & reply,
Old 03-01-2005, 06:44 AM   #5
Shiek927
Rookie
 
Shiek927's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: NJ
Posts: 10
I use a Windows XP, and I have downloaded the patch. Yes, My computer runs over 500Mhz
Shiek927 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-10-2005, 08:57 PM   #6
Shiek927
Rookie
 
Shiek927's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: NJ
Posts: 10
help please?
Shiek927 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-11-2005, 01:36 PM   #7
N3mo
Rookie
 
N3mo's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Italy
Posts: 69
I got the same problem, and i tried this solution. Go to the GRIMFANDANGO.EXE file proprietes (right click on it) then set the compatibility. There must be something like "Run the program in compatibilty for.." then choose Win95 or Win98. This solves the problem but that gives to me another one, makes the fmv go very slowly.
I hope you understand my words.


My sketchblog
Manny Calavera on Facebook

"You can't hide from the Grim Reaper. Especially when he's got a gun."
N3mo is offline   you may: quote & reply,
Old 03-12-2005, 08:56 PM   #8
Shiek927
Rookie
 
Shiek927's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: NJ
Posts: 10
Thanks!! That advice quickly ended the problem, but like you said, now all cutscenes are really slow(not just FMV's, little scenes like Glottis coming in and out of the shack too). I hope you don't think I'm asking for too much, but any advice on fixing it?
Shiek927 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-13-2005, 10:08 AM   #9
N3mo
Rookie
 
N3mo's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Italy
Posts: 69
I found this thread here:
http://www.lucasforums.com/showthrea...hreadid=140989

I have not tried that solution yet, but it may help you.


My sketchblog
Manny Calavera on Facebook

"You can't hide from the Grim Reaper. Especially when he's got a gun."
N3mo is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Grim Fandango Discussion > General Forums > Glottis' Garage > Sound Issue

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:16 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.