lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Skinning problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-27-2005, 05:49 PM   #1
Jamps
Junior Member
 
Jamps's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: West Virginia
Posts: 440
Skinning problem

Whenever I pk3 my file and put it in base, it shows up as two icons for my skin. They both work, and they loook the same, but i only want 1. could someone explain something that might be causing this?
Jamps is offline   you may: quote & reply,
Old 03-04-2005, 01:03 AM   #2
D-style
Rookie
 
D-style's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 12
maybe u have made it twice, check /models/players/<skin>/
and make sure there is only ONE model_default.skin and only ONE icon_default.jpg


...........::::::::THIS IS MY SIG!::::::::........

Problem is.. i dont have a sig..
D-style is offline   you may: quote & reply,
Old 03-04-2005, 11:17 AM   #3
Jamps
Junior Member
 
Jamps's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: West Virginia
Posts: 440
i found the problem, there were 3 folders where there should have only been 1.

thanks a lot
Jamps is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Skinning > Skinning problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:21 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.