lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Parameters of UIScript
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-19-2005, 03:09 PM   #1
mad mapper
Rookie
 
Join Date: Aug 2004
Location: Germany
Posts: 25
Parameters of UIScript

Hello,

i want to know whether it is possible to use parameters with UIscripts.
For example:
itemDef
{
name uitest
text "UITEST"
type ITEM_TYPE_BUTTON
style WINDOW_STYLE_FILLED
rect 215 0 70 32
font 2
textscale .8
textstyle 3
textalign ITEM_ALIGN_CENTER
textalignx 35
textaligny 2
forecolor 1 .682 0 1
backcolor 0 0 0 0
visible 1
cvarTest "sv_running"
disableCvar
{
"0"
}
action
{
play "sound/interface/button1.wav" ;

uiScript UI_Test 2 4
}


}

Afterwards I want to check what value the parameters have. In this case 2 and 4.


Excuse my bad English please.
mad mapper is offline   you may: quote & reply,
Old 03-23-2005, 02:09 PM   #2
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,187
Don't know. Check the UIScript code.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 03-27-2005, 06:44 PM   #3
mad mapper
Rookie
 
Join Date: Aug 2004
Location: Germany
Posts: 25
OK, i know how it works (with quotes)

I am working on the following mod.

The players (in one or two teams) have to defend their base against NPCs. Each player gets money when killing an NPC. The player may buy weapons, items, force powers and vehicles with this money. Each team has got an amount of lifes. When a NPC reaches the base, you lose one life.

look here:
http://mitglied.lycos.de/youngsolutions/shot0000.jpg


Excuse my bad English please.
mad mapper is offline   you may: quote & reply,
Old 03-27-2005, 07:11 PM   #4
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,187
How are you getting the AI to storm the base?


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 03-29-2005, 08:27 AM   #5
mad mapper
Rookie
 
Join Date: Aug 2004
Location: Germany
Posts: 25
I think with waypoints, or is this not possible


Excuse my bad English please.
mad mapper is offline   you may: quote & reply,
Old 03-29-2005, 01:17 PM   #6
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,187
Not sure. Probably with scripting. The thing is that you're going to have to "motivate" the NPCs to want to storm the base.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Coding > Parameters of UIScript

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:17 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.