lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: my spawnlocations bug fixed.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-14-2005, 08:38 PM   #1
ensiform
The Stig
 
ensiform's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Sawtooth Cauldron
Posts: 1,241
Current Game: Borderlands 2
my spawnlocations bug fixed.

it was just due to the fact that i had pure running and jka doesnt draw pure server... and the .loc files werent in the pk3


iojamp project lead / coder
ensiform is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2005, 09:32 PM   #2
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
I'm glad you figured out the problem.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Coding > my spawnlocations bug fixed.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:14 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.