lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: [REL]Defender's Wrist Console
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-31-2005, 11:56 PM   #41
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Thumbs up Defender's Wrist Console 1.3

Just released version 1.3, which can be found here.

New Features:
Replicate Pazaack Cards (mass replicate, 10 of each card type)
Modify Party Member's Influence
Spawn Party Member Duelist for every party member except G0T0 and T3.

Bug Fixes:
None in this version...

http://www.pcgamemods.com/15222


Last edited by mrdefender; 08-13-2005 at 07:56 PM.
mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 08-01-2005, 01:12 PM   #42
Lorden Darkblade
Computer Crazy
 
Lorden Darkblade's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Brazil
Posts: 1,474
This is awesome!
Great work mrdefender



Lorden Darkblade is offline   you may: quote & reply,
Old 08-01-2005, 02:40 PM   #43
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Looks like we got TSL Patcher to work

mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 08-01-2005, 02:43 PM   #44
ChAiNz.2da
Leave Everything to Me!
 
ChAiNz.2da's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tennessee (USA)
Posts: 6,848
Looks great MD!

I'll be sure to grab the latest one with the 'new' toys you added


"Eagles May Soar, But Weasels Don't Get Sucked Into Jet Engines"


| Mods (FF) (DS) | Folding | SWK.com | FB: (LF) (Me) | Steam | The Herd |
ChAiNz.2da is offline   you may: quote & reply,
Old 08-13-2005, 07:54 PM   #45
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Just released version 1.3, which can be found here.

New Features:
Replicate Pazaack Cards (mass replicate, 10 of each card type)
Modify Party Member's Influence
Spawn Party Member Duelist for every party member except G0T0 and T3.

Bug Fixes:
None in this version...

http://www.pcgamemods.com/15222


mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 08-14-2005, 11:50 PM   #46
General Kenobi
Guardian of The Force
 
General Kenobi's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Exile Waiting For Luke
Posts: 1,318
Hey Defender I noticed that one of my party members is REALLY easy to kill when dueling with them. Does the band make an exact copy of your party member? I'm wondering if it's my own Kreia's low level or something?

:ben
General Kenobi


MY SITE: Okinawa Outpost
Gilliam Forums
Ikanaru hito demo sonke suru koto
Yakusoku o yaburanai koto
Hito o on****su shinai koto
Hito ni tai****e omoiyari o motsu koto
General Kenobi is offline   you may: quote & reply,
Old 08-15-2005, 01:05 AM   #47
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Odd. You're the first person who says its easy lol.

I used the party member's respective .utc file and changed their class, skills, attributes, powers, feats, levels and inventory... The duelists have a challenge rating of 8 and a character level of 15... Not sure what the 8 one really does though...

mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 08-15-2005, 09:16 AM   #48
ChAiNz.2da
Leave Everything to Me!
 
ChAiNz.2da's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tennessee (USA)
Posts: 6,848
Quote:
Originally Posted by mrdefender
Not sure what the 8 one really does though...
Makes them a bad ass

When I was making the Nightsister Witch for the Darksword... I started playing with that value (challenge rating)... needless to say... it took many reloads before I got her down to a "reasonable" level...


"Eagles May Soar, But Weasels Don't Get Sucked Into Jet Engines"


| Mods (FF) (DS) | Folding | SWK.com | FB: (LF) (Me) | Steam | The Herd |
ChAiNz.2da is offline   you may: quote & reply,
Old 08-15-2005, 11:21 AM   #49
Lorden Darkblade
Computer Crazy
 
Lorden Darkblade's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Brazil
Posts: 1,474
Nice new features mrdefender
This just keeps getting better and better



Lorden Darkblade is offline   you may: quote & reply,
Old 08-15-2005, 04:44 PM   #50
maaneeack
Rookie
 
maaneeack's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Bug Fixer Paradise
Posts: 81
@Defender: great mod. suggestion/request: When you close one of the workbenches, have it go back to the console interface instead of back out to the game. That way if you are trying to make three or four things and they are all in different workbenches you don't have to click the (or scroll click) to bring the console interface back up. It might save what, 3 seconds? but I think it might be a nice addition. Feel free to ignore me though, hehe.
maaneeack is offline   you may: quote & reply,
Old 08-15-2005, 09:09 PM   #51
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Quote:
Originally Posted by ChAiNz.2da
Makes them a bad ass

When I was making the Nightsister Witch for the Darksword... I started playing with that value (challenge rating)... needless to say... it took many reloads before I got her down to a "reasonable" level...
Really? What does the 'level' do then? I'm not sure about you guys but when someone says (s)he's a high level, it means (s)he's strong

Quote:
Originally Posted by Uchiha Itachi
Nice new features mrdefender
This just keeps getting better and better


Quote:
Originally Posted by maaneeack
@Defender: great mod. suggestion/request: When you close one of the workbenches, have it go back to the console interface instead of back out to the game. That way if you are trying to make three or four things and they are all in different workbenches you don't have to click the (or scroll click) to bring the console interface back up. It might save what, 3 seconds? but I think it might be a nice addition. Feel free to ignore me though, hehe.
lol. welcome to my world. that thing annoys the hell out of me but for some reason I can't get the kinks out of this yet. Everytime I "exit" the workbench, I see one dialogue... thingy then it just stays there....

Like I said, still got a few kinks to smash out lol. don't you just love these new emoticons?

mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 08-15-2005, 10:00 PM   #52
General Kenobi
Guardian of The Force
 
General Kenobi's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Exile Waiting For Luke
Posts: 1,318
Quote:
lol. welcome to my world. that thing annoys the hell out of me but for some reason I can't get the kinks out of this yet. Everytime I "exit" the workbench, I see one dialogue... thingy then it just stays there....
I'm lovin' it man very KEWL I just love killing the witch, blondie boy and ice lady over and over again


General Kenobi


MY SITE: Okinawa Outpost
Gilliam Forums
Ikanaru hito demo sonke suru koto
Yakusoku o yaburanai koto
Hito o on****su shinai koto
Hito ni tai****e omoiyari o motsu koto
General Kenobi is offline   you may: quote & reply,
Old 08-16-2005, 11:22 AM   #53
maaneeack
Rookie
 
maaneeack's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Bug Fixer Paradise
Posts: 81
@Defender - is there a level requirement for the custom workbench items, cause it's completely blank for me at level 9. Oh, how about a lab station? Or am I just missing it, heh.
maaneeack is offline   you may: quote & reply,
Old 08-16-2005, 02:48 PM   #54
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Quote:
Originally Posted by maaneeack
@Defender - is there a level requirement for the custom workbench items, cause it's completely blank for me at level 9. Oh, how about a lab station? Or am I just missing it, heh.
Nope, its all level 1 except for the seperator items... Though I do run into a problem, everything in the 'other' tab can't be created unless you go to another tab (say, 'armor') then back to the 'other' tab... not sure why this happens though

mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 08-17-2005, 01:16 AM   #55
411
Rookie
 
411's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 33
hey ive got a little problem i dled the v1.3 as my first version of it but when i try to instal it and put it in the override directory i get a cannot find dialog.tlk and i have this for my spell.2da

C:\Program Files\LucasArts\kotor2\Override\spells.2da

PS:i deleted all my mods and the spells.2da folder is empty what do i do?
411 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-17-2005, 01:18 AM   #56
411
Rookie
 
411's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 33
sry for the double post but heres the log


Installation started 8/17/2005 1:06:43 AM...

Error! Invalid game folder specified, dialog.tlk file not found! (GEN-7)
411 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-17-2005, 04:24 AM   #57
ChAiNz.2da
Leave Everything to Me!
 
ChAiNz.2da's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tennessee (USA)
Posts: 6,848
Quote:
Originally Posted by 411
hey ive got a little problem i dled the v1.3 as my first version of it but when i try to instal it and put it in the override directory i get a cannot find dialog.tlk and i have this for my spell.2da

C:\Program Files\LucasArts\kotor2\Override\spells.2da

PS:i deleted all my mods and the spells.2da folder is empty what do i do?
When the mod asks you for the game's install folder, just pick the main "root" directory.. not the override folder... default path is:

C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR2

The installer will automatically place it's files in the override directory


"Eagles May Soar, But Weasels Don't Get Sucked Into Jet Engines"


| Mods (FF) (DS) | Folding | SWK.com | FB: (LF) (Me) | Steam | The Herd |
ChAiNz.2da is offline   you may: quote & reply,
Old 08-17-2005, 04:07 PM   #58
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
It's mentioned in the text that appears when you "install" something with tsl patcher.

Quote:
- TSL Patcher will ask you to find your kotor 2 directory, find it with TSL patcher and install the mod.

mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 08-30-2005, 09:21 PM   #59
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Thumbs up Defender's Wrist Console v1.4

Version 1.4 is now "released" at pcgamemods.com ... but for some reason they lost my file... the entry shows up but the file is missing and I can't seem to submit any screenshots either...

New Features:
Ability to modify a party member's force points.
Ability to spawn duelists even if they're not in your party. *
Ability to return to the wrist console when leaving a workbench. *

Please delete the following files from your override folder.
defmod_training.ncs
defmod_bench.ncs
defmod_giveitem.ncs
defmod_givepower.ncs
defmod_startduel.ncs

I tried to seperate the script functions a bit more to make it easier to "update" in future releases instead of having to reinstall every time a new version comes out... Those files are basically obsolete now, and the dialogue uses the new files instead.

* If you go to 'additional options' , 'modification information' you'll see 2 new "bypass" options, this is how you enable these features, a yes/no screen will show up asking you if you really want to enable these features. If you want to disable them, you'll need to remove the "keys" (items) from your inventory.

http://www.pcgamemods.com/mod/15787.html

Quote:
Originally Posted by maaneeack
@Defender: great mod. suggestion/request: When you close one of the workbenches, have it go back to the console interface instead of back out to the game. That way if you are trying to make three or four things and they are all in different workbenches you don't have to click the (or scroll click) to bring the console interface back up. It might save what, 3 seconds? but I think it might be a nice addition. Feel free to ignore me though, hehe.
Done Thanks to Chainz for his assitance on this one


Last edited by mrdefender; 09-11-2005 at 01:08 PM.
mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 08-30-2005, 10:23 PM   #60
maaneeack
Rookie
 
maaneeack's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Bug Fixer Paradise
Posts: 81
Awesome, thanks mrdefender and chainz.2da. Too bad I have to wait till tomorrow evening to play/try it out...d@mn college getting in the way of my gaming again.
maaneeack is offline   you may: quote & reply,
Old 10-09-2005, 04:53 PM   #61
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Thumbs up Wrist Console 1.5 Released!

I'm pleased to announce that version 1.5 has been released!

You can download it off of my website here and over at PCGM here.

For those who only want to patch the mod and not reinstall it, scroll to the patch instruction section of this post...

New Features:
* Ability to teach player-only force powers to other party members (such as 'force crush')
* Added new modification information menus, including a "what's new" section.
* Added a new website for my modifications, available at http://jediarchives.ca/defmods/
* Ability to use other (2) armband mods from within the wrist console
..* Compatible with: Chainz.2da's Hak Pad.
..* Compatible with: Stoffe -mkb-'s Combat Arena
* Bypass feature can now remove the bypass key items by selecting the appropriate option.

Bug Fixes:
* No bugs needed to be fixed

Patch Instructions:
* [Replace] 'wristconsole.dlg'
* [Replace] 'defmod_party.ncs'
* [Replace] 'defmod_benches.ncs'
* [Add File] 'defmod_c_arena.ncs'

If you experience any bugs, please post them in this topic or on my forums which can be found here

mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 10-09-2005, 10:35 PM   #62
General Kenobi
Guardian of The Force
 
General Kenobi's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Exile Waiting For Luke
Posts: 1,318
Great job here

I'm downloading my new version for archive as we speak

Hey I have 2 suggestions for the compatibility. How about making it compatible with WhereAmI Armband & the Correction Armband RedHawke???

As of now I use Hak Pad to access the others cause it does em' all except for the combat arena. It would be great to have those two in there and then we could use only one interface to access all of the others.

Again Great Job


General Kenobi


MY SITE: Okinawa Outpost
Gilliam Forums
Ikanaru hito demo sonke suru koto
Yakusoku o yaburanai koto
Hito o on****su shinai koto
Hito ni tai****e omoiyari o motsu koto
General Kenobi is offline   you may: quote & reply,
Old 10-09-2005, 10:51 PM   #63
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Still waiting for Darth333's reply to my pm about it.

Never heard of the correction armband though. I'll ask him

Drats, why did they disable the search feature for the member list. 144 pages for member usernames that start with 'R' is just a tad over the "enormous" limit....

Ok, I sent RedHawke a PM asking If I can intergrate his correction armband mod in the next version. It's no problem for me to add the dialogue option, but he has the final word If he doesn't want to then I won't add it Same goes for Darth333's whereami band and any future intergrated mods.


Last edited by mrdefender; 10-09-2005 at 11:02 PM.
mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 10-10-2005, 11:41 AM   #64
General Kenobi
Guardian of The Force
 
General Kenobi's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Exile Waiting For Luke
Posts: 1,318
Well fantastic man Fantastic Tool BTW I like the Jedi Class option for all of the classes when training

Besides you can kill Kreia anytime you want


General Kenobi


MY SITE: Okinawa Outpost
Gilliam Forums
Ikanaru hito demo sonke suru koto
Yakusoku o yaburanai koto
Hito o on****su shinai koto
Hito ni tai****e omoiyari o motsu koto
General Kenobi is offline   you may: quote & reply,
Old 10-11-2005, 03:49 AM   #65
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Yah, planned to have attribute and skill editing eventually. its not the scripting, its the dialogue file. takes a while just to add those new nodes Not to mention actually adding the text and scripts to them lol

mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 10-12-2005, 04:33 AM   #66
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Cool. Redhawke said yes

I'll work on it tomorow and release a little "addon" of sorts, to add the option for that correction armband, 1.6 itself is going to take alot more time (planning on adding attributes and skill editing as well as some of those "rare" feats). Personally I don't think it would be nice of me to make people wait a long time for something that would probably take me 10 minutes to do. Heck, I'd do it now if it wasn't 4:30 am in the morning with a doctor's apointment at 10 am lol

mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 10-12-2005, 09:10 PM   #67
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Ok. I added it on my website and it seems to be working fine.
You can get it here on my website.

This only adds compatibility with RedHawke's Correction Armband, and 1.5 needs to be installed (for the simple fact that its' a 1.5 dialogue file, not having 1.5 will result in features showing up and "won't work")


mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 10-13-2005, 03:46 PM   #68
General Kenobi
Guardian of The Force
 
General Kenobi's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Exile Waiting For Luke
Posts: 1,318
Sweet I'm off to download my copy right now


General Kenobi


MY SITE: Okinawa Outpost
Gilliam Forums
Ikanaru hito demo sonke suru koto
Yakusoku o yaburanai koto
Hito o on****su shinai koto
Hito ni tai****e omoiyari o motsu koto
General Kenobi is offline   you may: quote & reply,
Old 10-22-2005, 10:36 PM   #69
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
You can keep track of my progress on 1.6 here.

This one is going to take a while (mid nov, early dec?), feel free to register and, you know, talk to the ghosts of what once was my forums...

mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 10-23-2005, 05:20 AM   #70
Safefire
Rookie
 
Safefire's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 15
Hello everybody! I'm new to this forum, but not to kotor, nor modding (even though i'm not the the most productive person, i know how things work. Anyway, I can think of one thing you might wanna add to your great console, the holodroid emitter, it's basicly a armband that add a puppet to the wearer, then when one starts a converstation with the droid, it has a lot of features, a little your armband. Some of these features include adding other puppets to party members, creating items and warping to other zones.

Right now pcgamemods.com is down, but as soon as it gets online again, I will post a link to the mod I hope you're willing to add.

Cheers, safefire
Safefire is offline   you may: quote & reply,
Old 10-23-2005, 09:04 AM   #71
maaneeack
Rookie
 
maaneeack's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Bug Fixer Paradise
Posts: 81
@defender - you site requires a login to download, it kind of bothers me. I'm not sure why it bothers me, I don't usually mind free registrations but I can't seem to make myself do another one, I must have too many passwords in my brain and it's balking at adding another, heh.
maaneeack is offline   you may: quote & reply,
Old 10-23-2005, 06:52 PM   #72
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Quote:
Originally Posted by maaneeack
@defender - you site requires a login to download, it kind of bothers me. I'm not sure why it bothers me, I don't usually mind free registrations but I can't seem to make myself do another one, I must have too many passwords in my brain and it's balking at adding another, heh.
You gotta sign up to download it??? Permissions must've been reset during my recent upgrade, I've just now fixed it so that guests can see the community centre. Please understand that, although I appreciate anyone who signs up to my website, It was not my intention to force anyone to do so


mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 10-23-2005, 07:18 PM   #73
maaneeack
Rookie
 
maaneeack's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Bug Fixer Paradise
Posts: 81
don't worry too much about it, i have too many $*%# logins at the moment (at least 4 just for my community college). But thanks for fixing it, I'll go grab the update/addon soon.
maaneeack is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2005, 02:44 PM   #74
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Wrist Console 1.6 Beta 1 is out!

Took some time but I finally finished it! Wrist Console 1.6 is out! In beta, mind you... I haven't had time to fully test it yet but so far it looks like it works well.

If you find any bugs, typos or any other problems, please post it on my forums located here, or in this topic (one you are reading now).

You can grab the mod here. It includes a "upgrade module" for those who have 1.5 or 1.5a, simply download the upgrade and replace your wrist console files with the ones in the zip.

mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 11-08-2005, 12:07 PM   #75
gdw
Rookie
 
Join Date: Nov 2005
Location: Planet Earth
Posts: 15
Is there any special instructions to get this mod working installed it without any problems still doesn't work not in the inventory use workbench only normal options only come up is there something specific i need to do

ps : i skipped peragus
gdw is offline   you may: quote & reply,
Old 11-08-2005, 03:37 PM   #76
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Eh... you read the readme file right?

you gotta add it to your inventory then equip it on a character...
giveitem 'wristconsole' , equip it and then it will show up as a "shield" in the lower left corner of the screen. Activate it and the mod will start.

mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 11-09-2005, 03:56 AM   #77
gdw
Rookie
 
Join Date: Nov 2005
Location: Planet Earth
Posts: 15
thanks just read the readme file and it's there in plain sight
sorry for the inconvenience
gdw is offline   you may: quote & reply,
Old 11-12-2005, 02:46 AM   #78
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Hehe. don't worry about it... suffice it to say you're not the first person to have this little mishap.

Hope you have fun with my mod

mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Old 11-12-2005, 09:43 PM   #79
monkey joe
Rookie
 
monkey joe's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: The Maw
Posts: 161
Umm, I'm having a similar type problem. I've installed the mod and put it on 'giveitem' code. Now i put it in my inventory and equipped it, but it won't let me use it. So is there any way to fix it or what? It doesn't show it in the lower left.
monkey joe is offline   you may: quote & reply,
Old 11-13-2005, 02:56 AM   #80
mrdefender
 
mrdefender's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 160
Quote:
Originally Posted by monkey joe
Umm, I'm having a similar type problem. I've installed the mod and put it on 'giveitem' code. Now i put it in my inventory and equipped it, but it won't let me use it. So is there any way to fix it or what? It doesn't show it in the lower left.
Could it be possible to see a screenshot or two?

Did you use TSL Patcher? What version are you using? You trying this in kotor 1 or 2?


Last edited by Darth333; 12-09-2005 at 04:03 PM.
mrdefender is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Taris Upper City Emporium > [REL]Defender's Wrist Console

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:58 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.