lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: On-Screen Hud Size
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-26-2005, 11:26 PM   #1
Lord_Burke81
Lurker
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2
On-Screen Hud Size

Hey everyone,

I was just wondering, I have my resolution up to like 1600x1200 and the HUD is almost a ridiculous size. It is like "wow, I'm playing a video game!". Is there any mod or way to change the size of this thing??? I know in KOTOR 1 the HUD scaled down with higher resolutions, but that isnt the case here. I can deal with the fact that the HUD is reversed, but not this huge as size, it is stupid.

Thanks,

Mike
Lord_Burke81 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2005, 11:38 PM   #2
stingerhs
Follow the Wolves
 
stingerhs's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: May 2004
Location: between my ears
Posts: 4,641
Current Game: Dead Space
Forum Veteran Roleplayer LFN Staff Member Helpful! 
hehe, you've just enountered wierd bug #100843....

okay, so we don't exactly track the bugs, but the 1600x1200 screen res is notorious for causing wierd problems like the one you mentioned. i'd just go with a lower res and be done with it.

and if they use a different graphics engine for the next game, you can count on that problem not being present.


See the struggle of the faithless lot as they negate their time
How low to sink to the depths of their frame of mind

stingerhs is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2005, 11:40 PM   #3
lukeiamyourdad
Using Teletraan I
 
lukeiamyourdad's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Montréal, Québec, Canada
Posts: 8,274
LFN Staff Member 
Quote:
Originally Posted by stingerhs
and if they use a different graphics engine for the next game, you can count on that problem not being present.
It will be replaced by many other problems


http://www.marioramos.ca/ -A friend of mine and an aspiring filmmaker.
lukeiamyourdad is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2005, 11:42 PM   #4
Lord_Burke81
Lurker
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2
Still a Problem

Well, this is the thing. I have tried the lower resolutions and the HUD is still at an astronomical size. I dont even want to play the game because it is so intrusive.

-Mike
Lord_Burke81 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2005, 11:44 PM   #5
lukeiamyourdad
Using Teletraan I
 
lukeiamyourdad's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Montréal, Québec, Canada
Posts: 8,274
LFN Staff Member 
I see. You want a very small HUD.

There's no way to change the size of the HUD like in K1 and I know of no mods that do so. You can always look at pcgamemods.com and see if you can find one.

Other then that, there's nothing to do.


http://www.marioramos.ca/ -A friend of mine and an aspiring filmmaker.
lukeiamyourdad is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Game Discussion > The Unknown Regions > On-Screen Hud Size

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:19 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.