lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Changing key configuration?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-25-2005, 07:58 PM   #1
Moseman872
Rookie
 
Moseman872's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 16
Changing key configuration?

Finally got the original DF demo to work; but how do I config the controls? I'm using Dosbox by the way. Links would be nice.

Last edited by Moseman872; 08-26-2005 at 01:21 PM.
Moseman872 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 05:35 AM   #2
GreasyDogMeat
Lurker
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5
http://www.geocities.com/darkforces_...ext5.html#DF91

Scroll to section 9.1.

What a pain eh?

If anyone knows an easier way... PLEASE let us know.
GreasyDogMeat is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 11:30 AM   #3
Moseman872
Rookie
 
Moseman872's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 16
I don't understand half the text in that article, there must be an easier way.
Moseman872 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Dark Forces > Changing key configuration?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:30 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.