lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Help plz my server's not working plz cheak it
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-21-2005, 04:52 AM   #1
Dark_Jark
Rookie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 11
Help plz my server's not working plz cheak it

here it is can somonplz tell me whats wrong with it.
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Battlefront II Beta\GameData/nointro/win/norender/autonetdedicated/resolution 320 240/nosound/throttle 100/gamename Space and tavion IV/playerlimit 64/noaim/adminpw chewie/playercount 1/noteamdamage/autoassign /bots 30/difficulty 1/pregametime 5/heroes/hrunlock 2 1/hrunlockvalue 5/hrrespawn 2/hrrespawnvalue 5/spawn 5/tan1c_con 200 200 spa1g_ass 200 200 tan1g_con 200 200
Dark_Jark is offline   you may: quote & reply,
Old 10-21-2005, 04:53 AM   #2
Dark_Jark
Rookie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 11
pl ztell me whats wrong with it.
and can someone plz correct it!!!
Dark_Jark is offline   you may: quote & reply,
Old 10-26-2005, 09:43 AM   #3
THX1138_Scorpio
Rookie
 
THX1138_Scorpio's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 40
looks clean, try that one website server creator in the other thread, it's pretty nice

THX1138_Scorpio is offline   you may: quote & reply,
Old 10-26-2005, 10:26 AM   #4
Chris-h11
Rookie
 
Chris-h11's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Las Vegas, NV
Posts: 96
My server Creator Website? It's Not Scripted yet so it wont Create the Code...
Chris-h11 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-26-2005, 12:10 PM   #5
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
Your game's .exe file needs to be there in the path (and remove the GamaData folder). You need spaces after all the commands, don't run them together. Your game name has to be one string, so you need to surround it in quote marks like so: /gamename "Space and tavion IV"



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 10-26-2005, 12:22 PM   #6
Dark_Jark
Rookie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 11
ok ive changed it and made it .bat now do u just doubble click on it to make to go?
Dark_Jark is offline   you may: quote & reply,
Old 10-26-2005, 12:27 PM   #7
Dark_Jark
Rookie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 11
do i see anything happen on screen?
Dark_Jark is offline   you may: quote & reply,
Old 10-26-2005, 06:53 PM   #8
Chris-h11
Rookie
 
Chris-h11's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Las Vegas, NV
Posts: 96
No, Just all the Stuff Like Reinforcements and That
Chris-h11 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Server Administration > Help plz my server's not working plz cheak it

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:57 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.