lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Curious
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-13-2000, 09:57 AM   #1
DJBryon
Guest
 
Posts: n/a
Question Curious

XWA worked fine on my old system, i recently bought a new PC, Athlon Tbird 1000, Voodoo 5, 256 megs RAM etc. and i can get into it fine, i reach the main screen and can view my missions or go into the simulator. But when i choose to go to the hangar or run a simulator mission, it closes down XWA when the loading screen should come up!! i dont know what is going on!
Any help would be appreciated!
  you may: quote & reply,
Old 09-14-2000, 12:41 PM   #2
Ba'rad
Guest
 
Posts: n/a
Post

I've had that same problem only it started AFTER I installed the 2.02 patch. Before installing that, the only major
problem I had was that the mission loading screen would sometimes go blank, but after done loading, I can play it
just fine. After installing the patch, however, every time I load up a mission, the screen goes blank, then quits to
Windows. Anybody have any advice or tips on combating this rather annoying dilemma?

I e-mailed Lucasarts and they responded with a lot of junk, such as quitting and disabling programs in the startup
toolbar. The thing is, I shouldn't even be having this problem seeing how I own a 700 mhz, 128 RAM, 20 gig HD,
AND an 32 meg NVIDIA Riva TNT2 video/3D accelerator card. Any thoughts anyone? Please?

Muchas gracias
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 1. XwingAlliance > Tech Center > Curious

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:32 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.