lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: BIG FAT PC Bugs
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-04-2005, 11:23 PM   #1
PoiuyWired
Unregistered User
 
PoiuyWired's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,503
BIG FAT PC Bugs

OK, I found a few really annoying PC bugs, and would love if anyone can help me with it.

1) WTF is wrong with the simple "QUIT" function??? 80% of the time it does not work simply. It basically just restarts the level most of the time. I am sick of this.

2) The CD detection thing has some MAJOR bug this time. And Basically I need to load like 10 times to get the game going once. (And yes, I would like to see no-cd crack soon... not like anyone can really enjoy the game w/o a cd-key for online play anyways)

3) I know they don't have time to put the nice 1st person mode in the game, but still this is annoying. I want my first person tanks back.

4) How the hack do you get the medal for the rocket launcher??? I killed bunch tanks and still don't get it.
PoiuyWired is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2005, 06:44 AM   #2
master_skywalke
Junior Member
 
master_skywalke's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: In the O-OT Star Wars Universe
Posts: 258
Quote:
Originally Posted by PoiuyWired
OK, I found a few really annoying PC bugs, and would love if anyone can help me with it.

1) WTF is wrong with the simple "QUIT" function??? 80% of the time it does not work simply. It basically just restarts the level most of the time. I am sick of this.

2) The CD detection thing has some MAJOR bug this time. And Basically I need to load like 10 times to get the game going once. (And yes, I would like to see no-cd crack soon... not like anyone can really enjoy the game w/o a cd-key for online play anyways)

3) I know they don't have time to put the nice 1st person mode in the game, but still this is annoying. I want my first person tanks back.


4) How the hack do you get the medal for the rocket launcher??? I killed bunch tanks and still don't get it.
1) Same as 2)

2) Weird, I don't got that problem and nobody I know who as SWBFII has that problem. Are you sure your copy is legal?

3) Yeah, it really sucks they removed the 1st person whe know from SWBFI, its still in the game, but the hud is removed

4) Try again, and again, and again, until you get that medal.


Last edited by master_skywalke; 11-05-2005 at 07:19 AM.
master_skywalke is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2005, 07:00 AM   #3
mattwild
Rookie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 80
To get the rocket launcher medal, I am 99% sure you have to hit them in their weak spot (ie. such as the neck on the AT-AT).
mattwild is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2005, 07:10 AM   #4
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
Quote:
Originally Posted by mattwild
To get the rocket launcher medal, I am 99% sure you have to hit them in their weak spot (ie. such as the neck on the AT-AT).
I am 100% sure you have to get 4 hits on a critical location in ONE life.



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2005, 08:23 AM   #5
MachineCult
Vincit Amor Patria
 
MachineCult's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Disneyland?
Posts: 2,657
So they aren't bugs at all.
3) and 4) are just your petty problems with the game.



"For where ever there is a n00b, there is MachineCult to make him cry and cringe."
- Halo_92

MachineCult is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2005, 10:53 AM   #6
DarthMuffin
Dark Cupcake of the Sith
 
DarthMuffin's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Montreal, Canada
Posts: 1,034
1) and 2) are really weird; never happened to me. I did experience some strange bugs (though not similar to these) with Battlefront 1; so he's not necessarily running an illegal version.

3) It's a pity, but we'll have to live with it.

4) The game really says critical hits, but some medals might be bugged. With the sniper, I am positively sure that I have done way more headshots in one life than the requirement but I haven't got anything. This is pure speculation, however.


~Dark Cupcake of the Sith
DarthMuffin is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2005, 01:46 PM   #7
TK209
Rookie
 
TK209's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Austin
Posts: 20
2) I have a similar prob. Every time I start the game the error dialog box pops up and asks me to insert CD. I click on 'retry' and the game starts right up.

I contribute it to an older CD drive.


______________________________

TK209

Visit the Homebase
TK209 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2005, 05:18 PM   #8
johnnyoi
Rookie
 
johnnyoi's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 32
Has anyone come out of a map, to the main menu, only to find that the options scroll over repeatedly without even touching the mouse? This bug was also in Battfront 1.
johnnyoi is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2005, 06:27 PM   #9
Angarah
Rookie
 
Angarah's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Vancouver
Posts: 91
I just want the Switch Sides bug fixed! I click on the Imp symbol at the top and it changes to a rebel symbol, but I can still only spawn at Imp command posts and as Imp units


Angarah is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2005, 06:47 PM   #10
MasterChiefRulZ
Rookie
 
MasterChiefRulZ's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 45
Question Bugs found

I've went browsing to see if a fix is available for the campaign mode.

The following is a spoiler, so I decided to color it. Highlight the following paragraphs in order to see them:
spoiler:

I've made it all the way up to the Kamino episode where Boba Fett leads the empire's forces on an attack on a new clone army.

Twice the game has locked up on me when I (as Boba Fett) attempt to take down the escaping Kaminoians in their two escape ships.


Anybody else had this problem? Or heard of it?
MasterChiefRulZ is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2005, 07:03 PM   #11
PoiuyWired
Unregistered User
 
PoiuyWired's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 3,503
Quote:
Originally Posted by Angarah
I just want the Switch Sides bug fixed! I click on the Imp symbol at the top and it changes to a rebel symbol, but I can still only spawn at Imp command posts and as Imp units
I don't have that problem. Though I noticed sometimes(not always) you can capture CP on a vehicle(mainly bikes)... bug? or feature?
PoiuyWired is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2005, 08:38 PM   #12
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
Yes there is an award weapons bug. I have gotten ever award from 4 times to over 320 times (320 Endurances). You know you get an award, when it shows up in the text chat area. As far as I know, it always shows up there. The bug is with the weapons, you don't always get them. Most of the times, I only get the award weapon when I switch to my seconday weapon, fire a shot, and switch back to my main weapon (or if its the Award pistol, the other way around). Sometimes I never get the upgraded weapon. I have had the most problems with the remote rocket lanucher. I have earned that award 4 times in SWBF2 and once in the beta. I've never gotten the upgraded lanucher in the full game, but I did get it in the beta (then I blew myself up because I didn't know I had it). The NEEDS to be FIXED in the FIRST PATCH. It should have been working in the release version.

On another note, the Award Pistol compined with the damage increase is the most powerful antipersonnel (means it sucks aganist vehicles) weapon in the game. It is effectively a very high rate-of-fire sniper rifle. Compine this with the rocket trooper and you have one super powerful unit (antivehicle and anitpersonnel).



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 11-06-2005, 01:28 AM   #13
CountDooku
Rookie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 15
I have a bug where after I get many kills with sniper rifle, it switches from double zoom to single zoom, then it starts misfiring and sometimes it will fire and I can see it hit but it ill do no damge.
That's the worst one for me, but also the bots freeze in mid stride sometimes, pilots continue getting ammo even though their already fully loaded, I've seen enemy vehicles intermesh, running off the edge in Utupau without falling, shots blocked by objects that are well out of the way, and other visual flaws but I won't post them here since I don't believe them to be bugs.
CountDooku is offline   you may: quote & reply,
Old 11-06-2005, 02:24 AM   #14
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
Quote:
Originally Posted by CountDooku
I have a bug where after I get many kills with sniper rifle, it switches from double zoom to single zoom, then it starts misfiring ...
Congrats, you gotten the the upgraded sniper rifle (when you get 9? head shots in one life). I've never liked this 'upgraded' weapon. I think it has a short range, which is bad for a sniper rifle. It does misfire often.

I would like these new award weapons if they always worked. They don't. Its a good idea, but half working, it sucks.



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 11-06-2005, 04:29 AM   #15
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,329
LFN Staff Member 10 year veteran! 
As with the beta and SWBF1, the copy protection doesn't like you if you have Gravis Xperience Software installed. Disable your gravis software when entering your cd key (go into task manager in Windows and close the grpx program).

Little seems to have changed from the beta, I wonder if they fixed anything at all? Hopefully they're working on the patch now.

PS: Got the game tonight I haven't much time to run through everything yet! Maybe next weekend I'll be able to do more.

PPS: Man their packaging is crappy (at least for the 4 disc CD-ROM edition)! What's the point of having a jumbo keepcase if the discs are merely "stacked" in there? Had they used a double sided "flipper" they could have done it and with half the width (which they then could have used for the manual).


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 11-06-2005, 04:34 AM   #16
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,329
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Arrow

Quote:
Originally Posted by MasterChiefRulZ
I've went browsing to see if a fix is available for the campaign mode.

The following is a spoiler, so I decided to color it. Highlight the following paragraphs in order to see them:
spoiler:

I've made it all the way up to the Kamino episode where Boba Fett leads the empire's forces on an attack on a new clone army.

Twice the game has locked up on me when I (as Boba Fett) attempt to take down the escaping Kaminoians in their two escape ships.


Anybody else had this problem? Or heard of it?
Sorry man, your idea of using same colored text failed. Instead just use the standard [/spoiler] tags. I edited your post for you to demonstrate. Enjoy!


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 11-07-2005, 11:00 PM   #17
CountDooku
Rookie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 15
I lose bonuses that I purchase in conquest mode. Anyone else get this bug?
CountDooku is offline   you may: quote & reply,
Old 11-07-2005, 11:20 PM   #18
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,329
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Looks like the endless respawn timer bug still exists. Try changing teams while it's counting down to make it happen. Only way to fix it is to respawn in spectator and then try to switch back.. I think.


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 11-07-2005, 11:23 PM   #19
MandaloreBIC
Rookie
 
MandaloreBIC's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: The Mandalorian System
Posts: 107
the bugs have never happened to me, and to get the demolition medal, simply play hoth over and over again as the rebs, run up to a atat and hit it with the rocketluncher to the neck repeatly, and when ever you get 4 crititical hits (whither the vehicle is dead or not) simply kill yourslef, play something else, or wait for 15 secs, now switch back to the rocket guy, and repeat this until you get to legandary mode (which means it's always there, medal or not), which will give you a nice big fat remote rocket luncher, like the one on the lambdash shuttle....


"He's no good to me dead"-Boba Fett
"This doesn't concern you, jedi."-Boba Fett
"He doesn't take a hint, this guy."-Jango Fett
"I'm just a simple man trying to make my way in the universe."-Jango Fett
"We'll just have to finish him."-Jango Fett
MandaloreBIC is offline   you may: quote & reply,
Old 11-08-2005, 01:45 AM   #20
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
Quote:
Originally Posted by Kurgan
Looks like the endless respawn timer bug still exists. Try changing teams while it's counting down to make it happen. Only way to fix it is to respawn in spectator and then try to switch back.. I think.
Switch back? How do you do that? I always have to exit the server and rejoin.

For CountDooku: Yea I get that a lot. I'm not sure if that a bug, or if there are certain times when you lose everything in there.



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info
zerted is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > General Discussion > BIG FAT PC Bugs

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:15 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.