lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Random Order in IA (Instant Action)
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-09-2005, 07:08 AM   #1
010_sWitch_010
Rookie
 
010_sWitch_010's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Stinktown
Posts: 27
Random Order in IA (Instant Action)

I was wondering if there is a way to randomize the order of maps in Instant Action. I know you can do it in multiplayer and you could do it in the previous game. Is there some hidden way to randomize the single player maps lists that i haven't found or did the developers miss that feature.


I refuse to answer that question on the grounds that I don't know the answer.

my mods-http://www.pcgamemods.com/user/8340.html

Last edited by 010_sWitch_010; 11-09-2005 at 07:37 AM.
010_sWitch_010 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-09-2005, 10:02 AM   #2
MachineCult
Vincit Amor Patria
 
MachineCult's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Disneyland?
Posts: 2,657
I always used to randomize the map list in SWBF1 I was a bit annoyed when that feature wasn't included. (assuming I haven't just missed it somewhere.)



"For where ever there is a n00b, there is MachineCult to make him cry and cringe."
- Halo_92

MachineCult is offline   you may: quote & reply,
Old 11-09-2005, 08:00 PM   #3
Commander Obi-Wan
Gold Standard
 
Commander Obi-Wan's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,363
Current Game: BioShock 2
Forum Veteran 
Yes...there is no random button. Which I find quite annoying.


Commander Obi-Wan is offline   you may: quote & reply,
Old 11-10-2005, 01:20 AM   #4
010_sWitch_010
Rookie
 
010_sWitch_010's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Stinktown
Posts: 27
which is stupid considering they have it in multiplayer. why not in singleplayer?


I refuse to answer that question on the grounds that I don't know the answer.

my mods-http://www.pcgamemods.com/user/8340.html
010_sWitch_010 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-10-2005, 01:51 AM   #5
MandaloreBIC
Rookie
 
MandaloreBIC's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: The Mandalorian System
Posts: 107
i never used it in the 1st game, so it doesn't particually bother me, but i paid good money for this!!!
we diserve it!
<-O@-> (the tie bomber)


"He's no good to me dead"-Boba Fett
"This doesn't concern you, jedi."-Boba Fett
"He doesn't take a hint, this guy."-Jango Fett
"I'm just a simple man trying to make my way in the universe."-Jango Fett
"We'll just have to finish him."-Jango Fett
MandaloreBIC is offline   you may: quote & reply,
Old 11-10-2005, 01:26 PM   #6
Commander Obi-Wan
Gold Standard
 
Commander Obi-Wan's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,363
Current Game: BioShock 2
Forum Veteran 
I doesn't make sense that it would be in Multiplayer and not in Single-player....btw nice sig. MandaloreBIC.



Last edited by commanderobiwan; 11-10-2005 at 08:05 PM.
Commander Obi-Wan is offline   you may: quote & reply,
Old 11-10-2005, 03:06 PM   #7
Darth Alec
Forumite
 
Darth Alec's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Searching for the Death Star blueprints....
Posts: 591
AH, you message is FALSE!! You (don't) think his sig is ugly!!(just look at his sig, it say's yours is false!)


I am a High Admiral of the Imperial fleet.

Serving the Empire is my destiny, and only Sidious is my lord.

Two starwars parodys...

Starwars gangsta rap

Robot chicken
Darth Alec is offline   you may: quote & reply,
Old 11-10-2005, 08:00 PM   #8
zerted
Click Center of Circle: O
 
zerted's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Inside a human body.
Posts: 1,245
Quote:
Originally Posted by Darth Alec
AH, you message is FALSE!! You (don't) think his sig is ugly!!(just look at his sig, it say's yours is false!)
What MandaloreBIC really needs to do is swap the two messages around so it reads as follows:

the message below me is false
the message above me is true

Ooo, paradoxical . ("message" meaning the statement of text right above or below)



(I may not agree with thoughts posted under this name)
Looking for a mature clan? Checkout www.rdhclan.net
email/PM me for more info

Last edited by zerted; 11-10-2005 at 08:10 PM.
zerted is offline   you may: quote & reply,
Old 11-10-2005, 08:06 PM   #9
Commander Obi-Wan
Gold Standard
 
Commander Obi-Wan's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,363
Current Game: BioShock 2
Forum Veteran 
*thinks*....that was the point....


Commander Obi-Wan is offline   you may: quote & reply,
Old 11-12-2005, 09:33 PM   #10
Daddyboom
Rookie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 96
when i used the random button, all i could play was Mos Eisley for some reason?
Daddyboom is offline   you may: quote & reply,
Old 11-13-2005, 08:08 AM   #11
MachineCult
Vincit Amor Patria
 
MachineCult's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Disneyland?
Posts: 2,657
Quote:
Originally Posted by Daddyboom
when i used the random button, all i could play was Mos Eisley for some reason?
What?



"For where ever there is a n00b, there is MachineCult to make him cry and cringe."
- Halo_92

MachineCult is offline   you may: quote & reply,
Old 11-14-2005, 12:29 AM   #12
Daddyboom
Rookie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 96
Maybe i hit the wrong button
Daddyboom is offline   you may: quote & reply,
Old 11-28-2005, 01:08 AM   #13
010_sWitch_010
Rookie
 
010_sWitch_010's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Stinktown
Posts: 27
Just an update, sorry if this is old news. I've figured out how to get random order in the Single Player Instant Action, on my PC version at least.

Go into "Multiplayer" and click on "Create." Then in the host options turn the random map order option on. The go back into Instant Action and select maps, change game mode settings and whatever. Then when you click launch the maps chosen should be playable in random order. It's like the host options of multiplayer are kept into single player as well.


I refuse to answer that question on the grounds that I don't know the answer.

my mods-http://www.pcgamemods.com/user/8340.html
010_sWitch_010 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-28-2005, 12:21 PM   #14
Commander Obi-Wan
Gold Standard
 
Commander Obi-Wan's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,363
Current Game: BioShock 2
Forum Veteran 
Quote:
Originally Posted by 010_sWitch_010
Just an update, sorry if this is old news. I've figured out how to get random order in the Single Player Instant Action, on my PC version at least.

Go into "Multiplayer" and click on "Create." Then in the host options turn the random map order option on. The go back into Instant Action and select maps, change game mode settings and whatever. Then when you click launch the maps chosen should be playable in random order. It's like the host options of multiplayer are kept into single player as well.
Well, at least you have it for PC. Unforunately, I can't find a way to play IA with the Random button.


Commander Obi-Wan is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > General Discussion > Random Order in IA (Instant Action)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:19 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.