lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Single player missions don't work!! Help!!!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-04-2001, 11:24 PM   #1
Grand_Admiral_Ice
Guest
 
Posts: n/a
Post Single player missions don't work!! Help!!!

When I go to the "Briefing Room" and go to the briefing the go to hangar button is missing. It shows itself as a multiplayer mission and I can't play it. The only thing I've did is added an E-Wing, TIE Armageddon, Colossus and K-Wing in that order. Is this the result of adding the ships or is it something else? If it is the ships how can I fix it without removing the ships or do I have to remove the ships?
  you may: quote & reply,
Old 05-14-2001, 08:32 AM   #2
Neezo
Guest
 
Posts: n/a
I think the problem is with the "custom" ships you have added. The files might have altered some impotant files in your XWA directory. One solution is to re install the game and NOT installing custom made files, since theese files might corrupt XWA.
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 1. XwingAlliance > Tech Center > Single player missions don't work!! Help!!!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:03 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.