lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: More than 4 players? Pc version.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-21-2006, 03:01 PM   #1
Darth_Drexx
 
Darth_Drexx's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 12
More than 4 players? Pc version.

Hello, just now bought battlefront 2 and I'm lovin' it so far. Just one question. How can I set my server to have more than a 4 player max limit? Thats as far as the slider lets me go. Does it have to be dedicated to do this?

Thanks,
Drexx
Darth_Drexx is offline   you may: quote & reply,
Old 05-21-2006, 07:26 PM   #2
taclled
Junior Member
 
taclled's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 408
you have to change the option under multiplayer options that has a bunch of different things like 3mb or 1mb and stuff ithink it is the first option from the top in multiplayer options
taclled is offline   you may: quote & reply,
Old 05-21-2006, 07:49 PM   #3
Darth_Drexx
 
Darth_Drexx's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by taclled
you have to change the option under multiplayer options that has a bunch of different things like 3mb or 1mb and stuff ithink it is the first option from the top in multiplayer options
If I choose LAN I can have over 4 players, but when it's on "internet" I only have 4 players max. ??? Whats up with that? I didnt see anything like 3 or 1mb.
Darth_Drexx is offline   you may: quote & reply,
Old 05-22-2006, 12:42 AM   #4
taclled
Junior Member
 
taclled's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 408
go to the where the normal options and controls are go to multiplayer tab and it should be the top option
taclled is offline   you may: quote & reply,
Old 05-24-2006, 02:42 AM   #5
Darth_Drexx
 
Darth_Drexx's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by taclled
go to the where the normal options and controls are go to multiplayer tab and it should be the top option
Hmm, this is strange then. I dont have that option anywhere under any tab. It really sucks because I'd like to host a game with about 8 friends of mine, but it just wont let me choose more than 4 players max. =( I'm not running any server program btw, just the plain patched vanilla version of swbf2.
Darth_Drexx is offline   you may: quote & reply,
Old 05-26-2006, 09:50 PM   #6
derheis
Rookie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 32
The only way to get more than 4 people is have enough bandwidth (your upload rate) to host the game. Unless you have a good upload rate like 1mb or so, hosting 8 players in a server may be hard to do.
derheis is offline   you may: quote & reply,
Old 05-27-2006, 10:20 PM   #7
Darth_Drexx
 
Darth_Drexx's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by derheis
The only way to get more than 4 people is have enough bandwidth (your upload rate) to host the game. Unless you have a good upload rate like 1mb or so, hosting 8 players in a server may be hard to do.
Ahh I see, thanks. So theres no option to change like taclled was saying?
Darth_Drexx is offline   you may: quote & reply,
Old 05-28-2006, 06:50 AM   #8
taclled
Junior Member
 
taclled's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 408
thats the one i was talking about im not too good with instructions sorry
taclled is offline   you may: quote & reply,
Old 05-28-2006, 04:51 PM   #9
Darth_Drexx
 
Darth_Drexx's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by taclled
thats the one i was talking about im not too good with instructions sorry
Np, thanks for your help =)
Darth_Drexx is offline   you may: quote & reply,
Old 05-28-2006, 06:31 PM   #10
taclled
Junior Member
 
taclled's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 408
i need to make my self an intruction manual on giving instuctions. lol
taclled is offline   you may: quote & reply,
Old 05-30-2006, 12:28 AM   #11
derheis
Rookie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 32
Quote:
Originally Posted by Darth_Drexx
Ahh I see, thanks. So theres no option to change like taclled was saying?
I believe that if you have enough bandwidth, then it will allow you to change up to the max. If not, then the game will default you at the max players you can hold. I think u can downgrade from 4 players. If it's not where to change it was mentioned, then Im not sure where to look. Sorry.
derheis is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > SWBattlefront.net (SWBF I & II) > Star Wars Battlefront II > Server Administration > More than 4 players? Pc version.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:25 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.