lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Running on XP
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-16-2005, 12:40 AM   #1
kmm
Lurker
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1
Running on XP

Hey, so I put the cd in and the autorun menu pops, but when I click install program the following message appears

16 bit Windows Subsystem

C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose 'Close' to terminate application.

Close Ignore


Anyone know what this means or if there is any way of getting around. I'm using Windows XP, which I assume is part of the problem.
kmm is offline   you may: quote & reply,
Old 11-16-2005, 07:04 AM   #2
Lynk Former
internet hate machine
 
Lynk Former's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Sep 1999
Location: Australia
Posts: 18,979
10 year veteran! The Walking Carpets Guild Officer Imperialist Meatbags Guild Officer LF Jester 
WinXP has never been good at running older games...

Lynk Former is offline   you may: quote & reply,
Old 11-16-2005, 09:55 AM   #3
Dark Sad Shadow
^Forum Haunter^
 
Dark Sad Shadow's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Stalk "The night", if that's your wish, Yet, if you find my grave, I won't be there, There are thousands of places left for my despair.
Posts: 3,212
10 year veteran! Forum Veteran 
i can play it on xp, but something strange happen, the speed sensor on my joystick always change my camera



Dark Sad Shadow is offline   you may: quote & reply,
Old 06-06-2006, 09:29 PM   #4
JawaJoey
Forumite
 
JawaJoey's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: My home...duh
Posts: 500
Quote:
Originally Posted by Dark Sad Shadow
i can play it on xp, but something strange happen, the speed sensor on my joystick always change my camera
I just installed RS. I haven't played on this computer before, but I used to play it fine on another XP computer. Now it's all screwed up. If I run it normally, the 3d parts (like the opening cutscene) go very slowly and choppy. The game menu works fine, though. On my most recent try, when I tried to actually play, it went super fast instead of super slow. It went way fast, but when I was playing, would at times go super slow for about a second, then go fast again.

If I run in compatability mode for 95 or 98, the game itself runs alright, but the menu goes so slow as to be basically unavigable. Navigating with my joystick is very slow and non-responsive, and my mouse works fine for a few seconds, before it becomes extremely slow, and also erratic, not matching my movements at all. The one time I got the game to run under those conditions, the gameplay went fine, except ever time I'd change my thrust with my slider, the camera would move out another mile. THe same thing happens when it's running really fast.

It's screwed up, and pissing me off. I can either have a menu or a game, but either way the camera screws up.


UPDATE: I've been working on this and reading other posts on this. Now, I'm also occasionally experiencing the bug where you don't respawn when you die, and having just now completed a mission for the first time, I found that it also crashes when I do that. So it looks like I have every possible problem. And it sucks.


God is a placebo with nasty side effects.

Last edited by JawaJoey; 06-06-2006 at 09:53 PM.
JawaJoey is offline   you may: quote & reply,
Old 06-10-2006, 01:18 PM   #5
MaxCyber
Lurker
 
MaxCyber's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: USA
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by JawaJoey
UPDATE: I've been working on this and reading other posts on this. Now, I'm also occasionally experiencing the bug where you don't respawn when you die...
That's the only problem I got now too Does it happen when you die the 2nd or 3d time during a mission?

I fixed my "fast game play" issue by setting RS's priority to "low" on Windows Task Manager.
MaxCyber is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > RogueSquadron.net > 2. Rogue Squadron > Tech Centre > Running on XP

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:44 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.