lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: New Jedirobe Textures Don't show up
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-21-2005, 02:18 AM   #1
justin80005
Lurker
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 3
New Jedirobe Textures Don't show up

i saw another post in here where somone was having allmost the same problem, but no solutions . what i need help with is my textures for my new jedi robe, i went and extracted the UTI file and edited it giveing it some new properties and such. then saved it as a_robe_02 , then i went and extrated the PFBI01 and PMBI01 and exported them as TGA files , then i went into adobe and edited my textures to blue robes when i saved PFBI01 and PMBI01 after i edited then i named them PFBI02 and PMBI02 . then i extracted the icon and named it with the 02 nameing convention as my other files are, when i put the files in the override folder and run the game , i do the giveitem cheat and it gives me the robe , but the texture is unchanged , all of the new properties , like strngth bonus +3 works fine , but textures remain unchanged , if somone could help me i'd appretiate it.

Thanks
justin80005 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-21-2005, 02:33 AM   #2
Achilles
Dapper Chimp
 
Achilles's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 8,204
Helpful! Veteran Modder Forum Veteran 
Even though you renamed the .uti a_robe_02, it's still pointed at PFBI01/PMBI01 for its texture. You'll either need to change the .tga files back to PFBI01/PMBI01 or change the texture var to 2. Keep in mind that whichever robe .uti points to PFBI02/PMBI02 now has your new texture
Achilles is offline   you may: quote & reply,
Old 11-25-2005, 01:53 AM   #3
justin80005
Lurker
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 3
Thankx, the night after i posted this i figured it out. and it works great. now i just need to find the other tutorials on scripting force powers i got the first one but can't find the others , he said there was going to be 3, anyways thanks for the help. proboly need some more in the future. im new to this modding community , but not new to modding so maybe i won't need alot of help , and maybe i'll be able to help someone else
justin80005 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > New Jedirobe Textures Don't show up

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:55 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.