lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Can you upgrade...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-13-2006, 07:24 PM   #1
Sithman1138
Junior Member
 
Sithman1138's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 288
Can you upgrade...

A HP computer. I have a HP pavilion 743c. I hear that you can't upgrade the graphic card. Is this true? I just ran a Warhammer check for my PC and my card won't cut it.


-Adthrawn of SWGBH
-Sithman1138 of TF.N

^^Sig by Sabretooth^^
ADTHRAWN DESIGN TEAM
Sithman1138 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-13-2006, 07:39 PM   #2
DarthMaulUK
Guest
 
Posts: n/a
If you can post your system specs. Who told you that you can't upgrade?

DMUK
  you may: quote & reply,
Old 01-14-2006, 03:33 PM   #3
Lord Valenta
Rookie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 22
you can get a pci video card for that model..

but be shure its not a PCIe (pci express) cause that board doesnt support that. you need a good old pci card.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150061
Lord Valenta is offline   you may: quote & reply,
Old 01-14-2006, 06:41 PM   #4
Sithman1138
Junior Member
 
Sithman1138's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 288
Never mind. But what's a cheap but good card out there. And can I get it from best buy?


-Adthrawn of SWGBH
-Sithman1138 of TF.N

^^Sig by Sabretooth^^
ADTHRAWN DESIGN TEAM
Sithman1138 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-20-2006, 08:25 AM   #5
rremont
Lurker
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by Sithman1138
Never mind. But what's a cheap but good card out there. And can I get it from best buy?
I only found one card at best buy that your motherboard would support, if it needs a PCI graphics card, but it is 102.99.

Best Buy

You could also buy a card online, as many times it is cheaper in such an instance. I would recommend a site like newegg.com
In fact here is the exact same card, but its only $62 + shipping.

New Egg
rremont is offline   you may: quote & reply,
Old 01-20-2006, 08:35 AM   #6
PygmyShrew
Rookie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 57
Problem with HP and Dell home/office machines, they dont want you to upgrade, they want you to buy a new one, so they void your warrenty if you open it, dont allow you to put in new CPUs (we tried at work on a 3ghz pentium 4) its all very naughty Im not even sure if there 'gaming' models let you upgrade.
PygmyShrew is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Can you upgrade...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:12 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.