lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: problem with chriz's mod
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-21-2006, 12:05 AM   #1
DioMac
Lurker
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
problem with chriz's mod

Gday all,

i get this problem when trying to run "swmod.exe" for Chriz's mod

i get the error "The procedure entry point _BinkDX9SurfaceType@4 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll"

i followed all the instructions in the readme but it must be operator error

anyone know how to fix it?

DioMac is offline   you may: quote & reply,
Old 01-21-2006, 12:15 AM   #2
shadowsfm
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 477
what folder you put everything?
shadowsfm is offline   you may: quote & reply,
Old 01-21-2006, 12:17 AM   #3
shadowsfm
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 477
swmod goes one folder level up
shadowsfm is offline   you may: quote & reply,
Old 01-21-2006, 02:27 AM   #4
DioMac
Lurker
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by shadowsfm
swmod goes one folder level up



that was it,

thanks
DioMac
DioMac is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Modding forum > problem with chriz's mod

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:43 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.